Arkadaşlar ben mide bulantılarımdan dolayı zestat ve bu iki ilaçta uyku getirici ilaçlar.Uykuya doymuyorum adeta.Bu ilaçların uyku etkisini azaltabilecek bir yol yok mudur acaba
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
İlaçların uyku etkisini nasıl azaltırım
Collapse
X
-
birisi beni kaldırmazsa 15 16 saat uyuyorum ama yinede doymuyorum uykuya.İlaçları kullanmadan önce 3 4 saat uyku bile yeterdi ancak ilaçlara başladıktan bugüne kadar uyku sorunum ortaya çıktı.8 9 saat uyku yetse çok iyi olacak.Örneğin saat gece 1 de yatıp 9 da kalksam her iş yoluna girecek ancak uyanamıyorum.Uyansam bile ölü gibi oluyorum
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ruhsuz_birisi View Postbirisi beni kaldırmazsa 15 16 saat uyuyorum ama yinede doymuyorum uykuya.İlaçları kullanmadan önce 3 4 saat uyku bile yeterdi ancak ilaçlara başladıktan bugüne kadar uyku sorunum ortaya çıktı.8 9 saat uyku yetse çok iyi olacak.Örneğin saat gece 1 de yatıp 9 da kalksam her iş yoluna girecek ancak uyanamıyorum.Uyansam bile ölü gibi oluyorum
ilaçların dozu azaltılabilinir...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: dıskokralı View Postilaçların dozu azaltılabilinir...Vizeler yaklaşıyor tek korkum o.Olmazsa vize ve final dönemlerinde ilaçları kullanmayı bırakacağım.Artık bulantılara da katlanacağız.
Yorum
-
Bende seroquel kullanıyorum baya etki yapıyor, 7-8 saat yetmiyor çoğu zaman, vize dönemi benmde yaklaşıyor ve uykumu hala düzene sokamadım3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer verirsen 2 kuruşa seni satar.
When you lose small mind, you free your life..
Yorum
-
fiziksel egzersiz yapmak lazımbirde gözünüzü kapatın kan akışının beyne doğru yöneldiğini hissedin beyninizin kanla doldugunu hissedin buda terapi olur iyi hissettirebilir :=)
KuzuZadeDerdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZadeBEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ruhsuz_birisi View PostArkadaşlar ben mide bulantılarımdan dolayı zestat ve bu iki ilaçta uyku getirici ilaçlar.Uykuya doymuyorum adeta.Bu ilaçların uyku etkisini azaltabilecek bir yol yok mudur acaba:19: Hayat bazen kendi sahnesinde rol yapmaya zorlar
Yorum
-
Zestat yakın zamanda bıraktığım bir ilaç banada panik atak anksiyete için cymbaltayla beraber verildi. Tek yararı sizin sorununuz gibi miğde bulanmasını tamamiyle ortadan kaldırıyor.
fakat kilo durumunuz nasıl bilemiyorum ama kilo alımını fena hızlandıran ve aşırı iştah açan bir ilaç bende çok zayıf olmama rağmen hayatta kilo ile ilgili sorun yaşamazken şuan bu ilaç nedeniyle diyetteyim doktorum demişti o zaman inanmamıştım.ve aşırı uyku hali yaptığı aşikar bende en az sizin tabir ettiğiniz saatler kadar uyuyordum. ve uykularımda çok huzursuz irkilmeler yaşıyordum ve sonunda ilaç değişimine gittik. sorununuzu doktorunuzla tekrar konuşun ve aynı etkiyi yapacak aynı zamanda uykuyuda aşırıya kaçmayacak şekilde düzenleyen bir ilaç ayarlaması yapsın.
Denizdeki damlaları sayın desem sayar mısınız? Canlar damladır, sonunda aynı denize damlayacağız.
Yorum
Yorum