Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Aileye psikolojik sorun nasıl anlatılır

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Aileye psikolojik sorun nasıl anlatılır

Arkadaşlar aileme psikolojik sorunumu nasıl anlatabilriim yazılılar başlamadan heyet raporu almam lazım durumum kötüye gidiyor.Duygusala bağlamadan dimdik anlatmam lazım

zaten geçen hafta cuma gittik doktor okb ve sosyal fobi var dedi.İlaç yazdı aileme söylemeyin dedim tamam dedi.Önümüzdeki hafta cumaya gidecem 2.seans söylersiniz demiştim yani bekleyemem ki o kadar zaman

Yorum

sağolun

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kamyonmuro View Post
        Arkadaşlar aileme psikolojik sorunumu nasıl anlatabilriim yazılılar başlamadan heyet raporu almam lazım durumum kötüye gidiyor.Duygusala bağlamadan dimdik anlatmam lazım
        Anlatman lazım oların desteği çok önemli.
        GİDENE DUR DEMEM ....

Yorum

Size bir iyi bir kötü haberim var, kötü haber heyet raporu almam lazım, iyi haber heyet raporu alırsam devamsızlıktan kalmayacağım : ))) heyet raporuyla ilgili girişi mecburen yapacaksın, nasıl oldu diye soracaklardır mutlaka sende okul içerisindeki sorunlardan ve seni nasıl etkilediğinden bahset.Ve muro murat herneyse bu konuşmayı erteleme
          Sussak ölüm, konuşsak intihar...

Yorum

fake isim ya öyle aklıma gelmişti konuşma bugün olur büyük ihtimal rehberlik hocasıyla konuşcam bugün

Yorum

Dostum niye söylemiyorsun ailene.Onlar senin herşeyin.Onlar senin herşeyini bilmicek de kim bilecek.Hayretsin ya.

Yorum

Psikolojik sorunlar aileden kaynaklıysa onlara anlatılmaz Çünkü baskıcı ebeveynler iseler sürekli eleştirirler...Lakin iyi birşeyi övmeye&onaylamaya gerek görmezler Çünkü çocuğu zorlayacak beklentileri vardır Çocuğun başardıkları zaten yapması gerekenlerdir... Kasıtlı veya bilmeyerek yaptığı yanlışlıklarda ise MUTLAKA sözlü aşağılama yapılmalıdır; gerekirse dayak da atılabilir...Zamanla bireyin psikolojisi bozulur, özgüveni yıkılır ve nevrotik hallere bürünür. Aile bunu da önemsemez Evlatları pısırık ve bağımlı bir kişilik geliştirir ama rahatsızlık duymazlar... Eğer kişi bütün bunlara rağmen ayakta durmayı başarırsa ve ailesine duyduğu HAKLI nefreti bırakırsa... O zaman belki ebeveynleri utanabilirler; hatalarının farkına varabilirler. İş işten geçmediyse...
                Last edited by Anticipation; 15-03-2012, 03:32 PM.
                :19: Hayat bazen kendi sahnesinde rol yapmaya zorlar

Yorum

aslında ebeveynlerimin bilmemesinden kaynaklanıyor ama anlatamam normal biriyim onların gözünde ve herkesin gözünde içimde yaşıyorum her şeyi ama stres sıkıntıdan bıktım bugün gittim rehberlikciye üstü kapalı ağzını aradım ama pek yardımcı gibi durmadı.Çıktım odasından anlatmadım.Aileme önümüzdeki hafta doktorum anlatacak zaten

Yorum

İşleniyor...
                  X