Duyuru

Collapse
No announcement yet.

berbat bi duygu her an herşeyi yada yapabilirim yada hiç bişeyi yapamam

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• berbat bi duygu her an herşeyi yada yapabilirim yada hiç bişeyi yapamam

18 yaşındaki her ergen liseliye oluyormu bilmiyorum ama 2 yıldır çok inişli çıkışlı geçti bu ergenlik.
    aşık fln oldum sonra unutmaya çalıştım mağlum herkeze olmuştur şuan bile arebesk rap dinliyorum vs vs dal sigara ve biraya para vermekten bıktım.
    sonuçlar:
    kick boks klubunden atıldım
    sınıfta kaldım
    1 2 yakın arkadaşım vardı artık yok
    projelerim vardı başkaları gerçekleştirdi
    hiç bişe yapamadım.
    rölanti misali yaşıyorum.

bende 18 yaşımdayın sınıf tekrarı yaptım felan aynı şeyleri yaşamışız asosyal oldum garip duygular oluyo bendede
    "Aile resmi çerçeveler yalan ben anladım ."

Yorum

Peki ne değişti hayatında.? Neden bir anda böyle şeyler olmaya başladı.? biraz daha konuyu açmalısın,yaşadıklarını anlatmalısın...
      Beni bir gün unutacaksan, bir gün bırakıp gideceksen, boşuna yorma derdi; boş yere mağaramdan çıkarma beni. Alışkanlıklarımı özellikle yalnızlığa alışkanlığımı kaybettirme boşuna. Tedirgin etme beni. Bu sefer geride bir şey bırakmadım. Tasımı tarağımı topladım geldim. Neyim var neyim yoksa ortaya döktüm. Beni bırakırsan sudan çıkmış balığa dönerim.

Yorum

[QUOTE=spyzerp;318530]18 yaşındaki her ergen liseliye oluyormu bilmiyorum ama 2 yıldır çok inişli çıkışlı geçti bu ergenlik.
        aşık fln oldum sonra unutmaya çalıştım mağlum herkeze olmuştur şuan bile arebesk rap dinliyorum vs vs dal sigara ve biraya para vermekten bıktım.
        sonuçlar:
        kick boks klubunden atıldım
        sınıfta kaldım
        1 2 yakın arkadaşım vardı artık yok

projelerim vardı başkaları gerçekleştirdi
        hiç bişe yapamadım.
        rölanti misali yaşıyorum.[/QUOT

Kendini bir an önce toparla içkiyle sigarayla herşeyini kaybetmeye mahkümsün ...... daha yolun başındasın zorluklarla böyle aciz bir şekilde mi mücadele edeceksin, yazık çok yazık
        GİDENE DUR DEMEM ....

Yorum

İşleniyor...
        X