Duyuru

Collapse
No announcement yet.

BENDEN FAZLA MAAŞ ALAN BAYANLA EVLENMEK İSTEMEM

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• BENDEN FAZLA MAAŞ ALAN BAYANLA EVLENMEK İSTEMEM

.....................................
    Last edited by MaLTtTt; 30-08-2014, 08:27 PM.
    Öyle bir düşe daldım bir baktım ki aa sahiden ben

olurmu yaw ben isterim mümkünse cok cok kazansın nede olsa parayı getirip benim elime sayacaktır :lol:

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sev_beni
      olurmu yaw ben isterim mümkünse cok cok kazansın nede olsa parayı getirip benim elime sayacaktır :lol:
      Bu da farklı bir bakış açısı tabi

Yorum

ömrüm boyunca zengin kadınların peşinden koştum hep sen kalkmış ne diyorsun istemem ne kelime havada karada kaparım :lol: :lol:

Yorum

bonnie aslında başka bi açıdan bakarsak burada da kadınların geri planda tutulması isteği var yani kadın yükselemez, hedefler yalnızca erkeklere özgüdür Düşünsenize bir erkek yükselmek istiyor diyelim ulaşabileceği en yüksek mevkiye geldi o "benden ii mevkide olan biriyle evlenmek zorundayım" diye düşünmez ya da onunla evlenecek kız da "bu benden daha yüksek yerlerde kesinlikle olmaz" demez..Ama kadınlar için Türkiye'de bu durum farklı..Yüksek yerlerdeysen bir kademe aşağına bile bakamazsın yasak Ya da karşı taraf komleks yapar bir sürü sorun olur yazık olur Diyeceğim şu ki sanki Türkiye'de kadın için yükselmek yalnızlığı getirir gibi ya da seçici olma zorunluluğunu..Yanlış mı düşünüyorum acep :roll:

Yorum

böyle bişey kardeşimin başında da var.kardeşim türkçe öğretmenliğinde okuyor.sevgilisi ise tıpta.kardeşim baya takıntılı biri ondan olsa gerek.takıntı yaptı.illa bende daha yüksek bir bölümü kazanmalıyım diye tutturdu.ama biliyorum ki kazanamaz çünkü onun kapasiitesi bu...bize sorup duruyor.öğretmenlikte iyi bir mevki değilmi diye.her defasında evet diyoruz yine soruyor.takıntı yaptı..

Yorum

Re: BENDEN FAZLA MAAŞ ALAN BAYANLA EVLENMEK İSTEMEM

Orjinal yazı sahibi: MaLTtTt
              Bütün erkekler böyle mi düşünür?Bu düşünce çok garip geldi bana..Geçen abimlerle sohbet ederken şu an evli gerçi ama şu cümleyi kurdu:"ben eşimin benden fazla maaş almasını istemem" 8O Çok garip ya..Hadi o kızın hedefleri varsa yüksek yerlere gelmek istiyorsa ne olcak.."bu benden yüksek mevkide ben evlenmem bunla komplex yaparım" mı dicekler

Neyse şaka bir yana bu konudaki düşüncelerinizi merak ediyorum arkadaşlar..Erkeklerin gerçekten kendisinden yüksek maaş alan ya da mevki olarak kendinden daha yüksek yerlerde olan kişilere karşı bakış açısı nedir?Evet söz sizde
              Abiniz bence doğru düşünüyor. Mesela bende eşimin benden düşük ücret almasını istemem. Evlendikten sonra sorun oluyor maaş olayı. Erkek gurur yapıyor...
              Hayat Dediğin, Allah İçin Değilse; Ne Çıkar Kainat Önünde Eğilse!...

Yorum

Bence bu sadece asagilik kompleksinin disa vurulmus hali.

Yorum

ALLAH bir erkeği kadın parasına muhtaç etmesin hele birde bunu yüzüne vuran biri oldumu hayatın hatası olur..yüüzne vurmam diyen kadın yalan söyler bence..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: satanstoystore
                    Bence bu sadece asagilik kompleksinin disa vurulmus hali.
                    Katılıyorum..

Ben yüzüne vuracağımı sanmıyorum..Böyle bir davranışı kendime yakıştırmam çünkü..Evlilikte senin paran benim param diye bir şey söz konusu olmamalı..

Aklıma gelmişken söyleyim Obama'nın eşi bu zamana kadar hep kendisinden çok daha fazla maaş alırmış Adam kompleks yapmış ki başkan olmuş demeyin sakın Şaka bir yana bu konu hakkında Can Dündar'ın çok güzel bir yazısı vardı..Erkek- kadın bence her ikisi de komplekslerini yenmeli..Hayat ancak öyle farklı ve güzel olabilir

Yorum

Tam tersine, evlilikte sahislarin banka hesaplari ayri olmali. Ortak giderler ortak odenmeli, ancak sahislarin maddi bagimsizligi olabilmeli. Ev, araba vs. turunden ortak yatirimlar icin ortak butce; ancak bunlarin disinda ayri hesaplar olmali.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bonnie
                        ya bence bu biraz toplumun yüklediği rollerle alakalı bir durum. yani bu kızların, erkeklerin de aileleri öğretiyor, gösteriyor bunları. televizyonda, dizilerde her daim var zaten bu ayrım. biz kişisel olarak uğraşsak da ister istemez kendimizi içinde buluyoruz. hani meşhur bir laf vardır ya "beni ne doktorlar, mühendisler istedi" diye, en basitinden bu eski söz herşeyi anlatıyor. belki nedenini bilmeden belli bir mesleki isme sahip insanları arıyoruz, olmayınca küçümsüyoruz. ben biraz da yerleşmiş otomatik düşünceler olduğunu sanıyorum bu meslek takıntısının.
                        yani benim annem eski sevgilimden ayrıldığımda bir oh dedi. üniversite bitirmemiş, cafede çalışıyor diye. tamam biz anlaşamadık ama yazık değil mi bu adamın da sevilmeye ihtiyacı var. ayrıca aptal da değil. niye olmasın yani? üniversite bitirmiş çok kazma gördük.
                        Kesinlikle katılıyorum..
                        Önemli olan üniversite bitirmek değil,kendini geliştirebilmek..

Konuyla ilgili olarak da erkeklerin bu konuda komplekse girdiğine çok kez şahit oldum..
                        Bir erkek arkadaşım;senin yanında eziliyorum,bana göre çoksun.Bunu sen anlayamazsın,erkekler anlar ancak diye cümleler kurarak ayrılmıştı.. :roll:

Yorum

Kadının bakıma muhtaç olanını değil, eğitimini tamamlamış, zeki ve çalışkanını isterim.

Kazanan ,güçlü kadını severim(her alanda) ,benden daha fazla kazansın tebrikte ederim .

Kadınlar hissetirmeden,sağlam temeller atarak ve sürekli üzerine koyarak geliyor.

Gelecek kadınların gibi..

Sanki gün gelicek dünyayı yönetecekler ..
                          Düşlemek bilmekten daha önemlidir.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sonkartal
                            Kadının bakıma muhtaç olanını değil, eğitimini tamamlamış, zeki ve çalışkanını isterim.

Kazanan ,güçlü kadını severim(her alanda) ,benden daha fazla kazansın tebrikte ederim .

..
                            Doğru olan düşünce de bu bence..Keşke herkes böyle düşünebilse..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sgsa
                              bu bir paylaşım meselesi elbet ama ben de bir erkek olarak eşimin benden fazla kazanmasını istemem...nedeni açıklanamayan sorulardan biridir bu açıkcası....
                              Hımm..Nedeni hep sır olarak kalacak desene :roll:

Yorum

İşleniyor...
                              X