Duyuru

Collapse
No announcement yet.

lanet olasıca ruh hastalıklarından kurtulus nasıl olur

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• lanet olasıca ruh hastalıklarından kurtulus nasıl olur

mrb arkadaslar 5-6 senedir belkı daha fazla ruh hastalıklarıyla bogusuorum.bende anksiyete obsesyon depresyon son 2 yıldırda psikoz war.zamanında tedawi olmadıgım için psikozada yakalandım artık ömur boyu ilac kullanmak zorundayım.ayın 26 sında erenköy hastanesıne yatıcam doktor izin werirse bilmıorum nası olcak faydası olurmu.ama kaybedıcek bişiyım yok saten asosyal yasıyan işe güce gitmeyen biriyım..5-6 antidepresan denedım daha bana uygununu bulamadım.hastaneye yatınca daha kapsamlı arastırılıor sanırım hastalık hipotiroidiye felanda bakarlar sanırım.neyse hayırlısı

Ömür boyu ilaç kullanacağını ne biliyorsun? Kaybedecek birşeylerin mutlaka olsun fatih .....
    GİDENE DUR DEMEM ....

Yorum

başlık çok güzel yalnız, Amerikan filmi repliği gibi, West Side Gang'den çete lideri nedenini bilemediği bir bir hastalığa yakalanır mesela, elleri falan titriyordur, polisle girdiği çatışmada da yaralanır, en yakın adamına sorar: God damn it, how the hell will i get off this fu*king mental illness?!?

neyse şaka bir yana -umarım alınmazsın sadece başlık hoşuma gitti eğer uzmana danıştıysan ve terapi ilaçlar falan yolunda gidiyorsa gerisini zamana bırak, kolay gelsin
      GEÇMİŞ, ÖNSÖZDÜR.

Yorum

Fatih arkadaşım,sen dr.değil hastasın sana uygun ilacı dr.bulacak

Yorum

İşleniyor...
        X