Neredesiniz sizler yahu.? =) Hani destek ? =) Nasıl gidiyor hayat sf ile beraber,gelişmeler var mı,tedaviler nasıl.? Konuşalım edelim,birbirimize faydamız dokunur belki...
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Sosyal fobililer
Collapse
X
-
Sosyal fobililer
Beni bir gün unutacaksan, bir gün bırakıp gideceksen, boşuna yorma derdi; boş yere mağaramdan çıkarma beni. Alışkanlıklarımı özellikle yalnızlığa alışkanlığımı kaybettirme boşuna. Tedirgin etme beni. Bu sefer geride bir şey bırakmadım. Tasımı tarağımı topladım geldim. Neyim var neyim yoksa ortaya döktüm. Beni bırakırsan sudan çıkmış balığa dönerim.Etiketler: Yok
-
Orjinal yazı sahibi: tutunamayan_90 View PostNeredesiniz sizler yahu.? =) Hani destek ? =) Nasıl gidiyor hayat sf ile beraber,gelişmeler var mı,tedaviler nasıl.? Konuşalım edelim,birbirimize faydamız dokunur belki...GEÇMİŞ, ÖNSÖZDÜR.
Yorum
-
Ben de devam ediyorum tedaviye,ama yalnızca tedaviyle olmadığını öğrendik artık...uygulama yapmamız lazım,bizi zorlayanlar neler.? korkularımız neler.? zor da olsa bunların üstüne gitmeliyiz...Beni bir gün unutacaksan, bir gün bırakıp gideceksen, boşuna yorma derdi; boş yere mağaramdan çıkarma beni. Alışkanlıklarımı özellikle yalnızlığa alışkanlığımı kaybettirme boşuna. Tedirgin etme beni. Bu sefer geride bir şey bırakmadım. Tasımı tarağımı topladım geldim. Neyim var neyim yoksa ortaya döktüm. Beni bırakırsan sudan çıkmış balığa dönerim.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: tutunamayan_90 View PostBen de devam ediyorum tedaviye,ama yalnızca tedaviyle olmadığını öğrendik artık...uygulama yapmamız lazım,bizi zorlayanlar neler.? korkularımız neler.? zor da olsa bunların üstüne gitmeliyiz...GEÇMİŞ, ÖNSÖZDÜR.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: istemsizhareket View Postsakın üstüne gitmekten bahsetme bana, lütfen, o metot çok daha zor durumlarda bıraktı beni -belki de özel durumumdan dolayıdır- daha da kötüleştim,
=) başka metodu olamaz ki dostum,ilaç almadan üstüne gitmeye çalışırsan zorlanırsın tabi bir de aynı taktiği ilaçlarla dene bakalım =)Beni bir gün unutacaksan, bir gün bırakıp gideceksen, boşuna yorma derdi; boş yere mağaramdan çıkarma beni. Alışkanlıklarımı özellikle yalnızlığa alışkanlığımı kaybettirme boşuna. Tedirgin etme beni. Bu sefer geride bir şey bırakmadım. Tasımı tarağımı topladım geldim. Neyim var neyim yoksa ortaya döktüm. Beni bırakırsan sudan çıkmış balığa dönerim.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: tutunamayan_90 View Post=) başka metodu olamaz ki dostum,ilaç almadan üstüne gitmeye çalışırsan zorlanırsın tabi bir de aynı taktiği ilaçlarla dene bakalım =)GEÇMİŞ, ÖNSÖZDÜR.
Yorum
Yorum