Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sosyal fobililer

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Sosyal fobililer

Neredesiniz sizler yahu.? =) Hani destek ? =) Nasıl gidiyor hayat sf ile beraber,gelişmeler var mı,tedaviler nasıl.? Konuşalım edelim,birbirimize faydamız dokunur belki...
    Beni bir gün unutacaksan, bir gün bırakıp gideceksen, boşuna yorma derdi; boş yere mağaramdan çıkarma beni. Alışkanlıklarımı özellikle yalnızlığa alışkanlığımı kaybettirme boşuna. Tedirgin etme beni. Bu sefer geride bir şey bırakmadım. Tasımı tarağımı topladım geldim. Neyim var neyim yoksa ortaya döktüm. Beni bırakırsan sudan çıkmış balığa dönerim.

Hayat çok kötü,berbat,iğrenç :/ Kimseyi görmek istemiyorum,hep yanlız olasım var Tedaviye devam.Peki sen?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tutunamayan_90 View Post
      Neredesiniz sizler yahu.? =) Hani destek ? =) Nasıl gidiyor hayat sf ile beraber,gelişmeler var mı,tedaviler nasıl.? Konuşalım edelim,birbirimize faydamız dokunur belki...
      gelişmelerin -veya gelişmeye neden olan metodların diyeyim- yan etkileri olduğundan mı, yoksa artık bu halimi kabullendiğimden mi bende pek bir gelişme yok, zaten 2 ay sonra kışlada pey bir geliştirecekler beni orada mecburen sosyalleşirim artıkın, ilaç tedavisi falan bir yere kadar ama onu anladım ben, bulunduğun ortamı ve şartları değiştirmek gerekiyormuş tam bir tedavi için, bir de insanların da çok yardımcı ve anlayışlı olmaları gerek, bunu anladım ben
      GEÇMİŞ, ÖNSÖZDÜR.

Yorum

Ben de devam ediyorum tedaviye,ama yalnızca tedaviyle olmadığını öğrendik artık...uygulama yapmamız lazım,bizi zorlayanlar neler.? korkularımız neler.? zor da olsa bunların üstüne gitmeliyiz...
        Beni bir gün unutacaksan, bir gün bırakıp gideceksen, boşuna yorma derdi; boş yere mağaramdan çıkarma beni. Alışkanlıklarımı özellikle yalnızlığa alışkanlığımı kaybettirme boşuna. Tedirgin etme beni. Bu sefer geride bir şey bırakmadım. Tasımı tarağımı topladım geldim. Neyim var neyim yoksa ortaya döktüm. Beni bırakırsan sudan çıkmış balığa dönerim.

Yorum

Ben de devam ediyorum tedaviye,ama yalnızca tedaviyle olmadığını öğrendik artık...uygulama yapmamız lazım,bizi zorlayanlar neler.? korkularımız neler.? zor da olsa bunların üstüne gitmeliyiz...
          sakın üstüne gitmekten bahsetme bana, lütfen, o metot çok daha zor durumlarda bıraktı beni -belki de özel durumumdan dolayıdır- daha da kötüleştim,
          GEÇMİŞ, ÖNSÖZDÜR.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: istemsizhareket View Post
            sakın üstüne gitmekten bahsetme bana, lütfen, o metot çok daha zor durumlarda bıraktı beni -belki de özel durumumdan dolayıdır- daha da kötüleştim,

=) başka metodu olamaz ki dostum,ilaç almadan üstüne gitmeye çalışırsan zorlanırsın tabi bir de aynı taktiği ilaçlarla dene bakalım =)

Yorum

=) başka metodu olamaz ki dostum,ilaç almadan üstüne gitmeye çalışırsan zorlanırsın tabi bir de aynı taktiği ilaçlarla dene bakalım =)
              zihnimi resetleyecek ve eski kimliğimi unutturup bana yepyeni bir kimlik kazandıracak bir ilaca ihtiyacımız var o zaman, baş harfi S mi ne? biliyorum sanki böyle bir şey gibime geliyor gibi gibi
              GEÇMİŞ, ÖNSÖZDÜR.

Yorum

İşleniyor...
              X