Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Organ bağışı konusunda ne düşünüyorsunuz?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

  • #31
    Organ bağışı için neden bu kadar az bağışı yapılıyor sorusuna şöyle duyduğum şeyi paylaşmak istiyorum.Organ bağışı yapan kişiler organ mafyası tarafından tespit edilerek(ki bir sürü mail dolaşıyor nette) bir şekilde kaza süsü v.s. verilerek öldürülmeleri söylentisi dolaşıyor.Özellikle ehliyet alırken (bir sürü sürücü var) organ bağışı yapmak istermisin sorusu genelde hayır olarak cevaplandırılıyormuş.Bende yapmak istiyorum dediğimde arkadaşımın bana cevabı bu olmuştu.Hakket tırstım Sonuçta mantıklı geldi.Ama aıleme her seferınde soyledıgım sey bana bırsey olursa kesınlıkle ve kesınlıkle yada aılemde bırıne bırsey olursa organlarını bagıslamaları.Bence yavaş yavaş bilinçlendik yada bilinçleniyoruz toplum olarak.Yada yeni nesıl olarak.
    GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ

    Yorum


    • #32
      Orjinal yazı sahibi: sev_beni
      Orjinal yazı sahibi: sonkartal
      Organ nakli kuruluşları koordinasyon derneğinin giriş sitesinde yazan bir yazıyı sizlere aktarayım;

      Beni hatırlamak için

      Gözlerimi; gün ışığını, bir bebeğin yüzünü, bir kadının gözlerindeki sevgiyi görmemiş bir adama verin.

      Kalbimi; kendi kalbi ona acı vermekten başka bir şeye yaramayan birine verin.

      Kanımı; bir otomobilin enkazı altından çıkarılmış olan gence verin. Verinki torunlarının oynadığını görene dek yaşayabilsin.

      Böbreklerimi; haftadan haftaya yaşaması makineye bağlı olan birine verin.

      Kemiklerimi; alın ve sakat bir çocuğun yürümesinin yolunu bulun.

      Eğer birşeyleri gömmeniz gerekiyorsa, hatalarımı, kusurlarımı, insanlara olan önyargılarımı gömün. Günahlarımı şeytana, ruhumu tanrıya verin.

      Eğer yeri gelirde beni hatırlamak isterseniz, bunu size ihtiyacı olan birine yardım ederek yapın. Eğer tüm bu isteklerimi yapıyorsanız ben sonsuza dek yaşayacağım.
      cok duygulandım nereye vereceksek gidip herşeyimi verecem tabi herşey derken yanlış anlaşılma olmasın o kadarda veremem bizimde sınırlarımız var :lol: :lol:
      sanırım sana buraya gelip bişeyler öğrenmeni tavsiye etmişler,sen hem onlara hem kendine ihanet ediyorsun.anlaşıldığı kadarıyla tedavidende korkuyorsun.çekinenler hep delikanlı kelimesi arkasına saklanır.yanlış anlaşılmanı önlemek için açılmanı öneririm :!: :!: :!:
      Doğum yapan herşey dişidir. Kadınların ezelden beri bildiği kainatin dengelerini erkekler de anlamaya başladıkları zaman, dünya daha iyi bir dünya olmak üzere degişmeye baslamış olacaktır.

      Yorum

      İşleniyor...
      X