Duyuru

Collapse
No announcement yet.

çok sinirliyim...

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

gulumse'nin yazısını okudum, faydalı bilgiler var, paylaşımına teşekkür ediyorum...
    Ya bir yol bul ya bir yol ac ya da yoldan cekil.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bydead
      evlılık uzak bana
      yaşın kaç merak ettim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bonnie
        aktardan melisa yaprakları al. çayını iç günde 2 defa falan, birkaç gün devam et. melisa çayının sakinleştirici etkisi var bildiğim kadarıyla. sakinleştirici etkisi olan müzikler dinle. müzik terapilerde bile kullanılıyor. iyi geleceğini tahmin ediyorum. doktora danışmadan sakinleştirici falan alim deme, dengeni daha çok bozarsın.

bugün alim ilaçta kullanmak istemiyorum herşeyi ilaca bağlarsak olmaz ama bu çay gibi yaprak gibi şeyleri denicem olmazsa ilaç isticem doktordan.bu melisa çayı aktarlarda satılıyor dimi?

Yorum

uyarınız tşkrler ilksen hanım doktora daha var gitmeme gittiğim zaman sorim o zaman ona göre alim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bonnie
            satılıyor, aktara nasıl demleyeceğini kaç dk fln sorarsın. tadı fena değil ama hiç beğenmezsen içine biraz bal katıp tatlandırabilirsin. ama bence balsız iç, bal enerji veriyor çünkü. zaten ilaç siniri çözmüyor sadece donduruyor. ben sinir için kullandım 1 sene ilaç, sonra tekrar başladı. çünkü sinir biraz, yıllar boyu susmak, kendini savunamamak ya da istediklerini etrafındakilere söylememekten çıkıyor. o yüzden ben bu sinirin biraz boşaltılmasının iyi olduğunu düşünüyorum, rahatlamak için. sen de çok bastırmak yerine dengelemeye çalış bence. etrafındakilere çok sinirleniyorsan da yapacak birşey yok, biraz çekecekler.

evet çok haklısın birikimden kaynaklanıyor sinir.ben çok içime atan bir yapım var.birde bazen bir anda sinirlenebılıyrm ama tabıkı sinirli oldugumu ve haksız oldugumu bılıyrm o yuzden kendımı tutuyrm haksız oldugumu bılıyrm cunku rahatsızlıgımdan bazen kardesıme sınırlenıyrm durduk yere buda normal herhalde oda cok kızdırıyor ama sanalda biriyle atısmaya girdimmi kendımı kaybedıcek dereceye gelebılıyrm buda kötü bir durum :?

Yorum

sendeki şikayetlerin daha fazlası bendede vardı annem yemeğe cagırdığında bile bağırıp çağırırdım hayatım ciddi bir kabusa dönüşmüştü fkat bunu sadece ilaçla yenebildim ..
              <em>dnzmanson ..</em>

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ilksen
                Orjinal yazı sahibi: bydead
                uyarınız tşkrler ilksen hanım doktora daha var gitmeme gittiğim zaman sorim o zaman ona göre alim.
                Dikkate aldığın için ben teşekkür ederim

ben siiz her zaman dikkate alıyorum ilksen hanım depresif atak geldimi bazen unutuyorum ama

Yorum

İşleniyor...
                X