Duyuru

Collapse
No announcement yet.

paparazi ve medyatik insanlardan bıktık

Collapse
This topic is closed.
X
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• paparazi ve medyatik insanlardan bıktık

şu medyadan özelliklede tatlıses haberlerinden nefret diyorum. çoğu zaman bıkıyoruz
    tv yi açsam yok tatlıses ayağa kalktı yok ambulansda ayağı dolaştı yok kolu şurdaydı buraya kaçtı yok anası paytonla damda dolaştı. bu ne yaa..
    ulan bzm ülkede ne adamlar var ses de ihtisas yapar kimseye böle paha biçilmez değer verilmez.
    ne var lan bu tatlıses zırtosunda. herifin cinselliği millet için çok mu önemliydi.
    pkk ile iş yapan,kürt, adam vurduran..... say say bitmez.. yıllar önce eline geçirdiği şöhret ve güvenden dolayı bunları kendine bend etmiş, bundan dolayı da ben diyen adamdan başkası değil bu salatalık
    kendini bişi sanıyo
    ama suç bzm milette böle adamları paraya mala boğuyo. sonra karşısına geçip sen niye zenginsin ben niye böyleyim. herifin soyadı tatlıses bile değil tatlı.
    etrafında dolaşan kadınlar ve çevresi bile sanki gül yüzüne hasret. aha şimdi donsuz kalsın birisi bakarsa suratına, suratıma hayvanlar yapsın.

yaa ülkede bi sürü işsiz genç hasta genç parasız genç evlenemeyen genç ya genç var işde. yeni yetişen nesil.
    kpss ile millet kendini yiyip bitiriyo. sınavlarda hastalalan, ölen insanlar(daha dün haberi vardı) parasız kalıp derde düşenler
    bunlar konuşulmuyo bi tane adam çıkmış bi türkü sölemiş ohoo manşetler paparaziler. sanki milleti ibo denen dana kurtaracak.
    herif gebermedi 60 yaşında kalktı dikildi ayşegül denen para düşkünü çıtır birini yine kaptı evlendi. sefa sürüyo. saray aldı gelsin kebablar çiğ köfteler. gelsin kadınlar evlilikler. bilmem neler..
    millet daha bi kere bile evlenemiyor adam 3-4 ya da 5

ulan benim memleketimin yarısı gariban adam. hatta yarısından çoğu. insanlar bi gün bile mutlu olamıyor. ibo hergün kebab yerken öyle insanlar var ki ''ekmek'' diyerek gözleriyle dileniyor.
    nerde bu devlet nerde bu millet.
    yok mu ilahi adalet. yada yasal adalet.
    bi insanı sesi bu hale getirecekse elli tane sesi güzel olupda aç gezen adamlar var. kimin vijdanı buna el atar. yada ''dur bakalım!! der.

ben böle şeylerde çok hassasımdır birde hergün bu adam ve buna benzerleri dinlemekten bıktım. anksiyete sosyal fobi hastasıyım. hergün sıkıntıdan gırtlağım tıkanıyor.
    sorun bakalım böle adamların kaçı sıkıntı çekmiş
    ''biz yokluk nedir biliriz'' lafları salata hani bazen yaparlar ya hep gösteriş.
    ben parasızlıktan bakılamayıp çoğu kez geri dönmüşümdür hastanelerde. ben yine de şikayet etmem. allahın gücüne gider.

ama biz öle şöhret olsak hergün evliliklermizle gündeme değil yaptığımız işlerle hayırlı işlerle gündeme oturmak isteriz. para herşey yapar ama bi sevgiyi satın alamaz
    böle adamlar parayla sevgi satın alıyo.
    ben olsam paranın yarısından çoğunu fakir fukaraya eğitim kurumlarına darülacizeye hayırseverler yardımlaşma ve dayanışmaya vakfına güç durumda olanlara... daha sayım mı
    yapardım ve öle sevilirdim yani paramın gücüyle medyada dolaşmazdım

böle insanlar oldukçada halkın sesi zor duyulur. ben var ya öle adamım ki bunu çıkar 70 milyonun önünde bağıra bağıra hemde onların yanında sölerim..
    gücümde olsa (yani taraftarım) böle insanları ezerim ki hemde nasıl..

twitten erol köseye laf atıyorum da cevap vermiyor. ama kadırgalıyla iyi dalaşıyor.
    bu sitede artık pek görünmeyecem. bazı arkadaşlarım için sadece gircem. benimle ilgili bi düşüncesi ve iletmek istediği olan özelden yazsın.

dostum iyi güzel yazmışsın ama 'adam kürt say say bitmez' derken yanlış yaptığını düşünüyorum.ırkını sen seçemezsin ya da üstün ırk olduğunu söyleyemezsin.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: taylor durden View Post
      dostum iyi güzel yazmışsın ama 'adam kürt say say bitmez' derken yanlış yaptığını düşünüyorum.ırkını sen seçemezsin ya da üstün ırk olduğunu söyleyemezsin.
      ben değil herkez söylüyor çoğunluğun olduğu herşeye katılırım ben. çünkü doğru yönleri olduğunu düşünüyorum. üstün ırk da demedim. bi daha oku. ben kürt türk ayrımı da yapmam. ama kürt olup da kendine ayrımcılık veren bir ülkede yaşıyoruz. onun için bazı kürtler sevilmiyor ülkede..
      bu sitede artık pek görünmeyecem. bazı arkadaşlarım için sadece gircem. benimle ilgili bi düşüncesi ve iletmek istediği olan özelden yazsın.

Yorum

yeterince okdum.düşüncelerim değişmedi.papparazi başlığı altında ilgisiz gibi görünüyor.ankarada değilde diyarbakırda doğduğunu orda yaşadığını düşün.yaptığın bi yanlışta insanların yanlışlarını sayarken işte atıyorum hırsız, kürt diye yazdığını düşün.benim şu an gördüğüm bu.

Yorum

İşleniyor...
        X