Duyuru

Collapse
No announcement yet.

insan psikolojisi ve toplum

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• insan psikolojisi ve toplum

toplumun psikolojiyi alt üst ettiğini düşünüyorum.haberlerde ölüm haberleri yer alıyo genelde.sırf haber diye bişeler izletebilmek için koyduklarını düşünüyorum.saat 5 gibi başlayan saçma programlar da aynı şekil.insanların bu programları izlemesinin tek nedeni kendilerinin aslında iyi olduklarını sanması.diziler de hep olmak istediğiniz kişiler var.ama bu hiç olmaz.bunun gibi bi çok şey var.

psikolojisi bozuk olan insanın aslında düşünen insan olduğunu düşünüyorum.sahte mutluluk yaşamak yerine böyle olmak en iyisi bence.yanlış mı düşünüyorum?

Son paragrafını çok iyi yazmışssın, ama sahmet mutluluk diye bişrşeye inanmıyorum, mutluysam sahte mutlu olmaya razıyım
    3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer verirsen 2 kuruşa seni satar.

When you lose small mind, you free your life..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: shondes View Post
      Son paragrafını çok iyi yazmışssın, ama sahmet mutluluk diye bişrşeye inanmıyorum, mutluysam sahte mutlu olmaya razıyım
      bunun için etrafa gülümseyip insanlarla ilgiliymiş gibi davranıp sosyal olmaya çalışanları tanıdım.dışarıya mutlu olduklarını belli etmeye çalışmaları çok acemiceydi.
      ama sen bilirsin.inş yaşamak istediğin gibi yaşarsın sahte mutluluk olsa bile

Yorum

Herkes birbirninın sözlerınden haraketlerın hatta bakıslarından dahi duygularını anlayabılse.. Olgunluk gerekıyor bunn ıcınde ve herseyde bır ders cıkarmayı basarabılmek.. Bunları her ınsan basarabılse zaten. . . Ya olduğun gıbı görün.. Ya göründüğün gıbı ol Hz.Mevlana..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: taylor durden View Post
          bunun için etrafa gülümseyip insanlarla ilgiliymiş gibi davranıp sosyal olmaya çalışanları tanıdım.dışarıya mutlu olduklarını belli etmeye çalışmaları çok acemiceydi.
          ama sen bilirsin.inş yaşamak istediğin gibi yaşarsın sahte mutluluk olsa bile
          Hyat bir oyun bence, gerçek sahte ayrımı yapmıyorum...
          3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer verirsen 2 kuruşa seni satar.

When you lose small mind, you free your life..

Yorum

İşleniyor...
          X