Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Online Terapi alan var mı ?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Online Terapi alan var mı ?

Merhabalar sevgili forumdaşlar hep merak etmişimdir ,sormak istemişimdir nasip bugüneymiş...Hiç bu yöntemle terapi alanınız oldumu ,olduysa artıları eksilerini paylaşırmısınız.
    Düşlemek bilmekten daha önemlidir.

Orjinal yazı sahibi: asalsayı
    ben bayan hastalara online terapi veriyorum. isteyen bana ulassın. ciddiyim.
    terbiyesizlik yapma.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: hodmaynssmoyh View Post
      terbiyesizlik yapma.
      vur gözüne gözüne

KuzuZade
      Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade
      BEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
      Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sonkartal View Post
        Merhabalar sevgili forumdaşlar hep merak etmişimdir ,sormak istemişimdir nasip bugüneymiş...Hiç bu yöntemle terapi alanınız oldumu ,olduysa artıları eksilerini paylaşırmısınız.
        telepati

KuzuZade
        Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sorun
          burası online terapi işte
          iyide burda cevaplayanlar forum kullanıcıları oluyor doktorla görüşmüyorsun yani.

Yorum

iyide burda cevaplayanlar forum kullanıcıları oluyor doktorla görüşmüyorsun yani.
            tecrübe bilgiden bir adım önde gider

KuzuZade

Yorum

Orjinal yazı sahibi: BeyZade View Post
              tecrübe bilgiden bir adım önde gider
              internette yazılan bilgiler mi?

Yorum

internette yazılan bilgiler mi?
                evet... bu forumda herkesin kendi gerçeği var... çözüm arayışları var,uygulamaları var, yaptığı ve yapmadıkları var...
                arayan herkes kendine bir pay bulur ...

KuzuZade

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sorun
                  eski bir doktorum buradakilerden daha beter şeyler söylüyordu. başka bir psikolog bana ukala, çok bilmiş falan dedi doktoru o kadar da yüceltmeyin, onların da egoları var.
                  bu konuda haklısın.bi doktora gitmiştim askeriyede görev yapıyordu.Ona herşeyi anlattım.Bana bu kadar şeyi yaşıyorsan intihar et dedi. söylediğim bazı şeylere alay ederek cevap verdi.ve
                  üstelik özele gitmiştim.

Yorum

İşleniyor...
                  X