Duyuru

Collapse
No announcement yet.

En Son Ne Zaman Affettiniz?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• En Son Ne Zaman Affettiniz?

En son ne zaman kızgın olduğunuz,nefret ettiğiniz yada kırgın olduğunuz birini ve en önemlisi kendinizi affettiniz :?:

Başkasını affetmek ona karşı zaafınız olduğunu yada onun sizi yendiğini göstermez.
    Geçmişte yaşadıklarımızı yada yaptıklarımızdan dolayı kendinizi ve olayların içindeki kişileri affetmezsek ilerideki yaşantımızda daha büyük sorunlarla karşılaşmamız mümkündür.

Affettiğimiz kişinin de bunu bilmesi gerekmektedir.
    Hayat bir uykudur, ölünce uyanır insan,
    Sen erken davran, ölmeden önce uyan...

Affetmek Yiğitliğin Şanındandır... :P Affedrim önemli değil..

Önemli olan..

Allahın Affetmesi..
    Düşlemek bilmekten daha önemlidir.

Yorum

Affetmek ben hep affediyorum malesef. Malesef diyorum çünkü karşı tarafın yalandan bir gülümsemesi bile benim affetmem için yetiyor. Ama sonra kendime çok kızıyorum, hep affetmicem diyip yine affediyorsun diye hayıflanıyorum içten içe...
      En son birkaç gün önce affettim. Biliyorum kişinin huyu değişmedi, ama ben duramıyorum.
      Hayat Dediğin, Allah İçin Değilse; Ne Çıkar Kainat Önünde Eğilse!...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sevde_
        Affetmek ben hep affediyorum malesef. Malesef diyorum çünkü karşı tarafın yalandan bir gülümsemesi bile benim affetmem için yetiyor. Ama sonra kendime çok kızıyorum, hep affetmicem diyip yine affediyorsun diye hayıflanıyorum içten içe...
        En son birkaç gün önce affettim. Biliyorum kişinin huyu değişmedi, ama ben duramıyorum.
        Benimde tavrım sevde gibi oluyor.

Herkesi çok kolay affedebildiğim halde hayatımdaki en yakın kız arkadaşımı(arkadaştanda öteydik) bir türlü affedemiyorum.

Kolay afffedebiliyorum ama bu kişiye göre ve yaptığı hataya göre değişiyor.

Yorum

gerçektende affediyorum desede dilimiz,içimizden affetmedikçe bu bizi rahatsız etmeye devam eder.ağır kusurlar için bu pekde kolay olmuyor.zaten bunu başarabilsem kadimlerin mertebesine yükselirim heralde.
          Doğum yapan herşey dişidir. Kadınların ezelden beri bildiği kainatin dengelerini erkekler de anlamaya başladıkları zaman, dünya daha iyi bir dünya olmak üzere degişmeye baslamış olacaktır.

Yorum

hergün affediyorum...
            önce karşımdakini sonrada onu affettiğim için kendime kızıyorum
            sonra affeden yanımı affediyorum...

bu böyle sürüp gidiyo işte...

Yorum

şöyle bir söz duymuştum hoşuma gittiğinden hiç unutmamışım;
              kullanmak isteyen filan olur diye yazıyorum,
              intikam literatürümüze ekleyelim diye...

"allah affeder ben kefaletle serbest bırakırım"

-affetmemenin kefaleti kendi esaretinizdir-
              bu da benden olsun.

Yorum

Şimdiye kadar yaptıklarımdan hiç pişman olmadım.Yaptığım her hatadan ders çıkardım.Çok şükür büyük hatalar da yapmadım.Yaptığım en büyük hata şimdiye kadar kardeşim dediğim kişinin ve birazcıkta babamın kalbini kırmak oldu.Birazcık diyorum çünkü,babamı her kırdığımda onun da bana karşı aşırı abartılı davranışları vardı.Sonrasında onları telafi ettim zaten.
                Bana karşı da kimse büyük hatalar yapmadı.Bende affetmek zorunda kalmadım.Ya da şu da var. Beni üzen kişileri önemsemediğim için her defasında özür dileyip hatalarını telafi ettiler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sevde_

valla bende senn gıbıyım sevde

Yorum

"Affetmek" bana bir "yetki" gibi geliyor........ kocaman bir yetki; sanki kral gibi birine uygun bir soz "affettim seni"........

Yorum

Kin tutamıyorum ki,affediyorum hep..Kızgınlığım geçiyor belki o kişiye karşı ama kırgınlığım geçmiyor "affettim" kelimesiyle..

Yorum

İşleniyor...
                      X