Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnternet olmasaydı?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• İnternet olmasaydı?

evet arkadaşlar internet olmasaydı ne yapardınız?nerde derdinizi anlatırdınız?

ne güzel olurdu

KuzuZade
    Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade
    BEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
    Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !

Yorum

Orjinal yazı sahibi: BeyZade View Post
      ne güzel olurdu
      nedenkine?bağımlılık açısından mı?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: hodmaynssmoyh View Post
        nedenkine?bağımlılık açısından mı?
        sosyal hayatı baltalıyor ... insanları münzevileştiriyor müşterek yaşam alanını pansiyona çeviriyor daha ne olsun !

KuzuZade
        Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade

Yorum

Orjinal yazı sahibi: BeyZade View Post
          sosyal hayatı baltalıyor ... insanları münzevileştiriyor müşterek yaşam alanını pansiyona çeviriyor daha ne olsun !
          inanırmısın bunları yorumuma ekliyecektim ama konuşma bozukluğu var.
          Ama bi kere de demişsindir iyiki de var internet.

Yorum

ben de bazen kendimi kaptırıyorum maalesef.. özellikle de kafam karışık olduğu zamanlarda. diğer koşullarda internetin oldukça faydalı olduğunu düşünüyorum. oturduğunuz yerden dünyanın diğer ucundaki hemen hemen herşeye ulaşabiliyorsunuz. farklı insanların yaptıklarına bakarak ufkunuzu genişletebilirsiniz... bilgiye ulaşmaya faydalı oluyor diyemeyeceğim... şu anda internetteki bilginin doğruluğunu netleştiremiyoruz ne yazık ki... ama bilgiye giden yolu bulmamızda kılavuzluk etmde oldukça başarılı...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: hodmaynssmoyh View Post
              inanırmısın bunları yorumuma ekliyecektim ama konuşma bozukluğu var.
              Ama bi kere de demişsindir iyiki de var internet.
              demişimdir de toplum olarak bizde eksik olan bir şeyler var farklı aktivitelere zaman üretme çabamız yok internet bu boşluğu dolduruyor hatta boşluk bırakmıyor o derece internete çok çabuk alıştık bu yönden biraz görgüsüzüz ...

KuzuZade

Yorum

çok kez ekran kartı yaktım yenisi gelene kadar beklediğim zamanda o kadar üzgündüm ki.Çünkü arkadaşım hiç yoktu.zaman geçmiyordu?

Yorum

İnternet olmasaydı , komşularıma daha çok vakit ayırırdım. Sonunda onlar beni kendilerine benzetmeye çalışır , ben onları kendime benzetmeye çalışır , çatışır giderdik. İnternet olmasaydı yalnız olmanın beni özgün kılışına şahit olamazdım. İyi ki var.
                  Dilsiz kulaksız sözün , can gerek anlayası...

Yorum

zaman geçmezdi, sürekli saate bakardım, neden vakit geçmiyo derdim. sonraa, aklıma bir şey takıldıkça sürekli interneti kullanmak zorundayım, kimden öğrenecektim. sürekli birilerine telefon açıp da öğrenemezdim. bazen net kesiliyo, deliriyorum resmen ya her dakika bilgisayar başında geldi mi gelmedi mi , ona bakıp duruyorum. zaten artık bağımlılık oldu, kullanmayacaksam bile masamda bilgisayar açık konumda olmalı. açık olmasa bile uyku modunda olacak. ancak gece yatarken kapatabiliyorum.
                    Üzülme der Mevlana ..! İstediğin bir şey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı için ya da gerçekten de olmaması gerektiği için olmuyordur. . .

Yorum

Çocukluk dönemim top, saklanbaç, yerden yüksek, vb oynamakla geçmişti. internet yoktu tabi.

Şimdi olmasa bir anda yok olsa büyük eksiklik hissederiz elbet ama ben elektrik gitmesine sevinenlerdenim.Mum ışığı altında sohbetler edilir, eski anılar tekrar hatırlanır anlatılır taaaki biri aaa elektrikler geldi diyene kadar.

İşte o zaman büyü gene bozulur haydiii bilgisayara koş.

Elektrik kesilip aile üyelerinin mum ışığı altında toplanması iyi oluyor
                      ‎"Benim yalnızlığım, insanlarla dolu."

Franz Kafka

Yorum

İşleniyor...
                      X