bir çok kişi var aklımda o kızları unutamıyorum.neden sabah kalkınca onları hatırlıyorum hemen ki bu akşam yatana kadar devam ediyor
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Birini unutmak niye bu kadar zor?
Collapse
X
-
unutulduğunu sanmıyorum ama öncelik meselesi yapmamak lazım her neyi hatırlamak istemiyorsak...
KuzuZadeDerdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZadeBEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !
Yorum
-
Bizler 'değerli ötekiler' üzerinden kendimizi inşaa ederiz. Zihnin uyurken onları, kendi eksik gelişimini tamamlamak için kullanır. Sabah inşaatın içine uyanırsın ve dikilen kolonlara, örülen tuğlalara onların sızdığını görürsün. Bunlara çeşitli duygular (pişmanlıklar, keşkeler, kırgınlıklar, suçlamalar vs.) ve hayaller(onunla yaşanmışları yeniden, farklı bir biçimde vücüda getiren) eşlik eder.
Eksik doğmuşuzdur, eksik organlarımızı oluşturmaya çalışırız.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: hodmaynssmoyh View Postama beş yıldır neden aklımdalar üstelik o kadar konuşmuşluğumda yok onlarla yada hastalık mı bana onları düşündürüyor.
Yorum
-
Birini unutmak diye başlık açmışsın kızları unutamadığını yazmışsın alemsin valla.
ben birini unutamıyorum.hiçte öyle yüzyüze konuşmuşluğum yok..gizliden gizliye birbirimize bakardık..hep bakışlarımız çakışır bakmıyo gibi yapardık ama bakardık 6 ay mesajlaştık..karşılıklı ama çok acı çekiyorum..o belki unuttu ama ben unutamıyorum..öyle bir hale geldim ki erkek kardeşime onun adıyla seslendim..erkek yeğenime onun adıyla seslencekken kendimi tuttum..hiç iyi değilim..çok kötü bir durumdayım..o da bende öyleyim desede erkek milletinden olduğu için inanasım gelmiyor..2-3 hafta sonraonu görücem ben napıcam..Allahım unutmak istiyorum..:crazy:Leyla ile mecnun,,
Kerem ile Aslı,,
Ferhat ile Şirin..
Benimle kim ALLAH'ım,,
...Benimle kim?? )
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: loreal View PostBirini unutmak diye başlık açmışsın kızları unutamadığını yazmışsın alemsin valla.
ben birini unutamıyorum.hiçte öyle yüzyüze konuşmuşluğum yok..gizliden gizliye birbirimize bakardık..hep bakışlarımız çakışır bakmıyo gibi yapardık ama bakardık 6 ay mesajlaştık..karşılıklı ama çok acı çekiyorum..o belki unuttu ama ben unutamıyorum..öyle bir hale geldim ki erkek kardeşime onun adıyla seslendim..erkek yeğenime onun adıyla seslencekken kendimi tuttum..hiç iyi değilim..çok kötü bir durumdayım..o da bende öyleyim desede erkek milletinden olduğu için inanasım gelmiyor..2-3 hafta sonraonu görücem ben napıcam..Allahım unutmak istiyorum..:crazy:
Yorum
-
ben kendi görüşümce. söylemek istiyorum. unutmak isterseniz unutulur. istemek ve inanmak çok büyük kudrettir. sabah uyandığınız zaman ilk 10 dk. uyumadan önceki son 10 dk. çok önemlidir. düşünmek istediklerinizi düşünün o sırada düşünmek istemediklerinizi hatırınıza bile getirmeyin. sizin elinizde.elbette unutulmaz ama sürekli düşünmemek sizin elinizde.İnsanların doğası,iyi şeyler yapmak,işbirliği yapmak ve başkalarından iyiliğini istemektir.EPİKTETOS
Yorum
Yorum