Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Birini unutmak niye bu kadar zor?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Birini unutmak niye bu kadar zor?

bir çok kişi var aklımda o kızları unutamıyorum.neden sabah kalkınca onları hatırlıyorum hemen ki bu akşam yatana kadar devam ediyor

yok mu? benim gibi olan aynı dertten yakınan.
    yada unutabilen varsa nasıl olduğunu anlatabilir mi?

Yorum

unutulduğunu sanmıyorum ama öncelik meselesi yapmamak lazım her neyi hatırlamak istemiyorsak...

KuzuZade
      Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade
      BEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
      Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !

Yorum

ne güzel olurdu onlarsız uyanmak onları düşünmemek.

Yorum

Bizler 'değerli ötekiler' üzerinden kendimizi inşaa ederiz. Zihnin uyurken onları, kendi eksik gelişimini tamamlamak için kullanır. Sabah inşaatın içine uyanırsın ve dikilen kolonlara, örülen tuğlalara onların sızdığını görürsün. Bunlara çeşitli duygular (pişmanlıklar, keşkeler, kırgınlıklar, suçlamalar vs.) ve hayaller(onunla yaşanmışları yeniden, farklı bir biçimde vücüda getiren) eşlik eder.

Eksik doğmuşuzdur, eksik organlarımızı oluşturmaya çalışırız.

Yorum

ama beş yıldır neden aklımdalar üstelik o kadar konuşmuşluğumda yok onlarla yada hastalık mı bana onları düşündürüyor.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: hodmaynssmoyh View Post
              ama beş yıldır neden aklımdalar üstelik o kadar konuşmuşluğumda yok onlarla yada hastalık mı bana onları düşündürüyor.
              Evet hastalığın. Bir kaç yazına baktım az önce. Sanırım şizofreni tanısı koymuşlar sana. Şizofreni, kendini inşaa etmede ciddi kusurların olması durumu. Yıkık dökük bir evde yaşıyorsun yani

Yorum

içimde birşey var birşey yaşıyor ve ateş tutuyor gibi miğdeme çeşitli duygular yasıyorum panik atak olsa gerek.

Yorum

"Kızlar" ??? bir kız olsa anlarım da , kızlar oldu mu iş değişir.
                  Dilsiz kulaksız sözün , can gerek anlayası...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: güllale View Post
                    "Kızlar" ??? bir kız olsa anlarım da , kızlar oldu mu iş değişir.
                    ve bunlar kanka ikiside var lakin neden bitmiyor neden ateş gibi sönmüyor.

Yorum

Karakter meselesi.

Unutursun..
                      ‎"Benim yalnızlığım, insanlarla dolu."

Franz Kafka

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sosyalfobik24
                        maşallah, performansın hayallerine işlemiş, bi kız değil kızlar, haremini kurmak istiyorsun ağa

ben kerhane hayatı yaşamamış adamın hayatımda henüz kız eli tutmamışım ikiside çok güzel ne yapayım

Yorum

Birini unutmak diye başlık açmışsın kızları unutamadığını yazmışsın alemsin valla.
                          ben birini unutamıyorum.hiçte öyle yüzyüze konuşmuşluğum yok..gizliden gizliye birbirimize bakardık..hep bakışlarımız çakışır bakmıyo gibi yapardık ama bakardık 6 ay mesajlaştık..karşılıklı ama çok acı çekiyorum..o belki unuttu ama ben unutamıyorum..öyle bir hale geldim ki erkek kardeşime onun adıyla seslendim..erkek yeğenime onun adıyla seslencekken kendimi tuttum..hiç iyi değilim..çok kötü bir durumdayım..o da bende öyleyim desede erkek milletinden olduğu için inanasım gelmiyor..2-3 hafta sonraonu görücem ben napıcam..Allahım unutmak istiyorum..:crazy:
                          Leyla ile mecnun,,
                          Kerem ile Aslı,,
                          Ferhat ile Şirin..

Benimle kim ALLAH'ım,,
                          ...Benimle kim?? )

Yorum

Orjinal yazı sahibi: loreal View Post
                            Birini unutmak diye başlık açmışsın kızları unutamadığını yazmışsın alemsin valla.
                            ben birini unutamıyorum.hiçte öyle yüzyüze konuşmuşluğum yok..gizliden gizliye birbirimize bakardık..hep bakışlarımız çakışır bakmıyo gibi yapardık ama bakardık 6 ay mesajlaştık..karşılıklı ama çok acı çekiyorum..o belki unuttu ama ben unutamıyorum..öyle bir hale geldim ki erkek kardeşime onun adıyla seslendim..erkek yeğenime onun adıyla seslencekken kendimi tuttum..hiç iyi değilim..çok kötü bir durumdayım..o da bende öyleyim desede erkek milletinden olduğu için inanasım gelmiyor..2-3 hafta sonraonu görücem ben napıcam..Allahım unutmak istiyorum..:crazy:
                            bene iki kızla mesajlaştım telefondan hiç yüz yüze gelmedim

Yorum

ben kendi görüşümce. söylemek istiyorum. unutmak isterseniz unutulur. istemek ve inanmak çok büyük kudrettir. sabah uyandığınız zaman ilk 10 dk. uyumadan önceki son 10 dk. çok önemlidir. düşünmek istediklerinizi düşünün o sırada düşünmek istemediklerinizi hatırınıza bile getirmeyin. sizin elinizde.elbette unutulmaz ama sürekli düşünmemek sizin elinizde.
                              İnsanların doğası,iyi şeyler yapmak,işbirliği yapmak ve başkalarından iyiliğini istemektir.EPİKTETOS

Yorum

İşleniyor...
                              X