Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bu ilaçları kullananlar memnun mu

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Bu ilaçları kullananlar memnun mu

zyprexa zophix rexapin farketmez üçüde olanzapin diyeceğim
    olanzapin
    risperdal
    largactil
    akineton
    cedrina
    clonex

bu ilaçları kullanan var mı ? memnun musunuz? iyileştirdikleri neler?

Ben risperdal kullandim. Doktorum " bunu kullan, kullanirsan fistik gibi olursun" dedi. Hayatim artik fistik gibi. Artik hicbirsey anlayamaz, anlatamaz oldum. Kimseyi, hicbirseyi takmiyorum. Karsimda hüngür hüngür aglayanlarin karsisinda hicbir sekilde etkilenmez oldum. Duygularim öldü. Arada bir sinir krizleri geciriyorum. Özel esyalarimi kiriyorum. Ama etkilenmiyorum. Telefonumu kirdim, telefonsuz dolasiyorum, umursamiyorum. Arayanlar varmis yokmus artik önemi yok, birsey hissetmiyorum. Anlasilan doktorun dedigi gibi "fistik gibi" olmak böyle birsey.. Ne diyelim, Allah Türk doktorlarinin bin belasini versin. saglicakla..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: MustafaK. View Post
      Ben risperdal kullandim. Doktorum " bunu kullan, kullanirsan fistik gibi olursun" dedi. Hayatim artik fistik gibi. Artik hicbirsey anlayamaz, anlatamaz oldum. Kimseyi, hicbirseyi takmiyorum. Karsimda hüngür hüngür aglayanlarin karsisinda hicbir sekilde etkilenmez oldum. Duygularim öldü. Arada bir sinir krizleri geciriyorum. Özel esyalarimi kiriyorum. Ama etkilenmiyorum. Telefonumu kirdim, telefonsuz dolasiyorum, umursamiyorum. Arayanlar varmis yokmus artik önemi yok, birsey hissetmiyorum. Anlasilan doktorun dedigi gibi "fistik gibi" olmak böyle birsey.. Ne diyelim, Allah Türk doktorlarinin bin belasini versin. saglicakla..
      Aynısını günde iki doz aldığım prozac ile de yaşıyorum.. Telefonum bozuldu, telefonsuzum, herşeyim kötü gidiyor, umurumda değil..

Ne biçim iş bu arkadaş..
      Ben hasta bir adamım..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bazen13 View Post
        Aynısını günde iki doz aldığım prozac ile de yaşıyorum.. Telefonum bozuldu, telefonsuzum, herşeyim kötü gidiyor, umurumda değil..

Ne biçim iş bu arkadaş..

Ne bicim is oldugunu bende anlamadim. Internete bakiyorum, o kadar sikayetci olan arkadaslar var. Ne yapacagimi bende bilmiyorum, sonumuz hayrola..

Yorum

Allah a emanet yaşıyoruz
          ‎"Benim yalnızlığım, insanlarla dolu."

Franz Kafka

Yorum

Orjinal yazı sahibi: MustafaK. View Post

dostum duygularını kaybedebilirsin ne sıkıntın var bi anlat dinleyelim birlikte karar veririz risperdal risperidion mu geçenlerde ceza yemi risperdal ilaç reklamı yaptı diye amerika da bi ilaçların kişiden kişiye değişen farklı yan etkileri var....

Yorum

İşleniyor...
            X