Orjinal yazı sahibi: gothica
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
neden Kötü kişiliğe özenilir??
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: cupidoinsan, aklının kestiği (fark edebileceği) şeye özenir.Doğum yapan herşey dişidir. Kadınların ezelden beri bildiği kainatin dengelerini erkekler de anlamaya başladıkları zaman, dünya daha iyi bir dünya olmak üzere degişmeye baslamış olacaktır.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: hale46Orjinal yazı sahibi: gothicasize yaşamımdan örnek vereyim 81 yılıydı,sınıfta haluk diye biri vardı ,ailesi öyle fakir falanda değildi.her türlü imkanı vardı.kendini sınıfın ağası sanırdı.daha o yaşta motosiklet çalıp gezerdi.sınıftaki bazılarıda ona özenir,onun gibi davranmaya çalışırlardı.haluk dersleri hiç sevmezdi,o zamanların kötü kişilikte tv de oynayan aktörleri seyreder,onlar gibi davranırdı.gözümün önünde hayvanlara zarar verdi,ne yaptığını anlatmıyım,mideniz kalkmasın.Doğum yapan herşey dişidir. Kadınların ezelden beri bildiği kainatin dengelerini erkekler de anlamaya başladıkları zaman, dünya daha iyi bir dünya olmak üzere degişmeye baslamış olacaktır.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: gothicaOrjinal yazı sahibi: cupidoinsan, aklının kestiği (fark edebileceği) şeye özenir.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: gülbenOrjinal yazı sahibi: gothicaOrjinal yazı sahibi: cupidoinsan, aklının kestiği (fark edebileceği) şeye özenir.Doğum yapan herşey dişidir. Kadınların ezelden beri bildiği kainatin dengelerini erkekler de anlamaya başladıkları zaman, dünya daha iyi bir dünya olmak üzere degişmeye baslamış olacaktır.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: gothicaOrjinal yazı sahibi: gülbenOrjinal yazı sahibi: gothicaOrjinal yazı sahibi: cupidoinsan, aklının kestiği (fark edebileceği) şeye özenir.
Aslında kitabımın bu tür olaylarla direkt bir ilgisi yok ama dolaylı olarak var.Kitapta müsibetlerin neden senin ve benim gibi iyi insanların başına geldikleri anlatılıyor.Kitabı okudukça dertlerime şükrettim ve demekki Allah a çok yakın bir kulmuşum dedim.
Bu nedenle diğer insanların bulaşmadığı gibi Allah da haluk a bulaşmaz.Çünkü işlediği günahların silinmesini istemez.
Kitabımın ismi Bela ve Musibetler yazarı :arrow: Said ALPSOY.
Bayıldım , bayıldım kitaba..her cümlesini not edip odama asmak istiyorum.Bu arada hastalığınla mücadele ederken çok büyük bir güç verecek bu kitap sana.Hemde çok ucuz 3.90tl
Yorum
-
diyorum ya burda kitap bulma şansım yok,du bakalım bi kırtasiyeci arkadaş var,sen yayınevinin ismini verirsen,belki getirtir :roll:Doğum yapan herşey dişidir. Kadınların ezelden beri bildiği kainatin dengelerini erkekler de anlamaya başladıkları zaman, dünya daha iyi bir dünya olmak üzere degişmeye baslamış olacaktır.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: sev_beniçünkü dünya kötüler için mükemmel bir yerdir ve kötüler her zaman güçlü,akıllı, ve yukardadırlar. dünyada ne kadar kötüysen o kadar güçlüsündür tabiki ahirette öyle olurmu pek sanmam :lol:
yaşasın kötülükDoğum yapan herşey dişidir. Kadınların ezelden beri bildiği kainatin dengelerini erkekler de anlamaya başladıkları zaman, dünya daha iyi bir dünya olmak üzere degişmeye baslamış olacaktır.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: gothicadiyorum ya burda kitap bulma şansım yok,du bakalım bi kırtasiyeci arkadaş var,sen yayınevinin ismini verirsen,belki getirtir :roll:
Gelenek yayınevi, bulabilirsin umarım.
Yorum
-
okb panikatak depresyon anksiyete vb
SLM group20996@groupsim.com pskolojik problemlerimizi paylaşalım katılmak sterseniz lütfen msninize ekleyin
Yorum
-
Gothica;
Ben bu sorunun temelini Sirinler isimli cizgi dizide goruyorum. Yani insan Sirin Baba'ya mi ozeniiiir, yoksa Gargamel'e mi? sahsen Gargamel benim tercihimdir, cunkuuuu;
1. Kucuk ve mavi olmak istemem
2. Kuyrugum olmasini hic istemem..... koca adamin kuyrugu mu olur zaten!
3. gargamelin ortodontik sorunlari ve kotu moda anlayisi disinda fazla bir kusuru yoktur. Zira adam satoda yasamaktadir, bekar hayati surmektedir.... Buna karsi Sirin Baba kucuk koyunde tek bir Sirine'yi 100 adet diger sirinle paylasmak durumundadir. Herhalde siranin tekrar ona gelmesi icin 2 yil beklemesi gerekmetedir, ve bu sure zarfinda da kendini hayir islerine vermistir.... Yani, yaptigi "iyilik secimi" aslinda bir cesit zorunluluktur.
4. gargamel evet, keldir.... amaaaaaaaaaa Sirin Baba'yi da sapkasiz gormedigimiz icin aslinda Sirin Baba'nin daha da az saci olabilir.
Bakiniz sevgili Gothica..... iste sizin actiginiz basligin cevabi burada yatiyor.
Yorum
-
bende çizgi filmdeki olimpiyatlar vardı ya,orda ne yogileri nede skubileri tutmazdım.gerçek kötüleri severdim,keşke fantastik hayallerimizde biraz gerçek olsaydı,filmlerdeki gibi.sıkılınca gerçek hayata geri dönerdik.Doğum yapan herşey dişidir. Kadınların ezelden beri bildiği kainatin dengelerini erkekler de anlamaya başladıkları zaman, dünya daha iyi bir dünya olmak üzere degişmeye baslamış olacaktır.
Yorum
Yorum