Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
çok şey değil oğlumun büyüdüğünü görmek istiyorum. şu an öyle kötü bi zamanda yaşıyoruz ki yarından hiç ümidim yok.... depremi,bombası....vs.içim karardı artık.haberde izleyemiyorum.
neyse konuyu saptırmayayım oğlumla birlikte uzunnnnnnn yıllar yaşamak istiyorummmm
ha birde artık kocamın beni anlamasını istiyorum.
AIT OLDUGUM YERDE AIT OLDUGUM INSANLA OLMAK ISTIYORUM
NE YASARSAM YASAYAYIM MUTLULUK DUYMAK, VE GERCEKTEN DE MUTLU OLDUGUMU HISSETMEK, MUTLU OLMAK ISTIYORUM
ADIM ATTIGIM BUTUN YOLLARDAN ENGELLER KALDIRILSIN
MUTLU OLMAK ISTIYORUM
MUTLU OLMAK ISTIYORUM
şafak 290.
bu günlerin çabucak geçmesini diliyorum.
ona yeniden kavuşmak ve bir daha ayrılmamak istiyorum.
bizi birbirimize eş kılan rabbime şükürler olsun.
Leave a comment:
Guest replied
Orjinal yazı sahibi: sev_beni
espiri yaptım sadece gülben.belki o sarı yıldıza rağmen site bakımından ayrıcalığın olmasada bir çok üyenin gözünde senin ayrıcalığın olduğuna inanıyorum. yapıcı, akıllı bir insan olduğunu düşünüyorum...
en azından şimdilik öyle yani..
Teşekkür ederim..senden bu cümleleri duymak.. 8)
Övgülerinize layık olmaya çalışacağım.. :P
Leave a comment:
Guest replied
espiri yaptım sadece gülben.belki o sarı yıldıza rağmen site bakımından ayrıcalığın olmasada bir çok üyenin gözünde senin ayrıcalığın olduğuna inanıyorum. yapıcı, akıllı bir insan olduğunu düşünüyorum...
en azından şimdilik öyle yani..
Leave a comment:
Guest replied
Orjinal yazı sahibi: gülben
Orjinal yazı sahibi: gülben
En büyük dileğim ahireti kazanabilmek..
Daha sonrada dünya malına özentim bitsin istiyorum..(direkt cennetlik olurum tabii bu dilekle.. )
Annemle babamın daha uzun süre sağlıklı bir şekilde yaşaması.
böyle din kokan şeyler yazmayalım sonra tepki alıyoruz bazı arkadaşlardan :lol:
Ben almam merak etme..
Özümü biliyorlar artık..art niyet aramıyorlar..
hmmm anladım sen ultra süper üye olduğundan ayrıcalığın var....
komutan er misali......
o koca sarı şerif yıldızı bendede olsa banada kimse bişi diyemez sanırım
Ufak bir açıklama yapayım da içine dert olmasın..
Malesef o koca sarı şerif yıldıza rağmen hiçbir ayrıcalığım yok..hatta üyeler arasında bir anlaşmazlık çıktığı zaman ilk benim kulağım çekiliyor..
Yani senle ben eşitiz..ok..
Leave a comment:
Guest replied
en büyük dileğim anksiyetemi yenmek..... : )) gerisine ben sahip olurum.....
Daha sonrada dünya malına özentim bitsin istiyorum..(direkt cennetlik olurum tabii bu dilekle.. )
Annemle babamın daha uzun süre sağlıklı bir şekilde yaşaması.
böyle din kokan şeyler yazmayalım sonra tepki alıyoruz bazı arkadaşlardan :lol:
sen dinsiz misin? avatarına bakılınca bi fikir veriyo ama sen hele söle bakim. neye inanıyorsun yada inanmıyorsun???
Benden tepki alıyorsunuz demiyor bazı arkadaşlardan tepki alıyoruz diyor..Yani diğerleri için konuşuyor..Nedense yazma gereği duydum..Ortada bir yanlış anlaşılma olunca atlamadan duramam zaten :P 8)
Leave a comment: