Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Davranış bozukluğu

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Davranış bozukluğu

Psikiyatriste kendi kendime konuştuğumu, onlar gibi olmadığımı söyledim. Bana bişey demedi yine sfli olduğum zamanlardaki gibi Lustral yazdı bide Rileptid diye bir ilaç yazdı. Reçetenin altında anksiyente bozukluğu ve davranış bozukluğu yazıyordu. Ben şizofreniden şüpheleniyordum ama ses, görüntü filan gördüğümden değil. Diğer arkadaşlarımla kaynaşamadığımdan. Bu davranış bozukluğu nedir?
    Her şey değişecektir, doğaları budur. Bir gün başarılı, bir gün başarısız olacaksın; bir gün zirvede, bir gün dipte olacaksın. Ama içinde bir şey hep aynı kalacak ve o bir şey senin gerçekliğindir! (Osho)

adı üzerinde davranış bozukluğu işte...

Yorum

Buna bile aldırmıyorum
      Her şey değişecektir, doğaları budur. Bir gün başarılı, bir gün başarısız olacaksın; bir gün zirvede, bir gün dipte olacaksın. Ama içinde bir şey hep aynı kalacak ve o bir şey senin gerçekliğindir! (Osho)

Yorum

arkadaşım aynı tür ilaçları ben de kullanıyorum selectra 50mg rileptid 4mg tofranil 25mg okb ve sosyal fobi rahatsızlığım var.Her insan kendi kendine konuşur canını sıkma şizofreniden şüphelenmene gerek yok aynı şeyler bende de var doğru ilaçla hepsi geçer

Yorum

İlaç kullanmak istemiyorum artık.

Yorum

ben de kullanmak istemiyorum ot gibi yaşıyorum şuan ama napalım doğru ilaç olsa içim yanmicak işte doktora bunu anlatamıyorum

Yorum

İşleniyor...
            X