Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bu Foruma Bir Psikolog Gerekiyor

Collapse
This topic is closed.
X
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Bu Foruma Bir Psikolog Gerekiyor

Sizce de öyle mi?

bence de öyle... ama nerden bulacağız?

Yorum

keşke yolu düşse de gelse buradan seslenelim belki duyar biri de gelir

Yorum

boşuna uğraşmayın. bu ülkede hiç kimse para almadan allah rızası için iş yapmıyor. İnsanlık bozulmuş durumda

Yorum

biz sadece olsa dedik... kimsenin gırtlağına basıp zorla getirecek halimiz yok belki birileri sesimizi duyar..

Yorum

bence yetkililerden biri psikolog zaten kullanıcı adımı değiştirmek için bi, mail atmıştım ordan hatırlıyorum.

ama pek fırsatı olmadığı için giremediğini düşünüyorum...
            İnsanların doğası,iyi şeyler yapmak,işbirliği yapmak ve başkalarından iyiliğini istemektir.EPİKTETOS

Yorum

heheh bir tane gelmiş-mişti bir zaman adamı sahtekar ettiler

KuzuZade
              Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade
              BEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
              Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !

Yorum

son sınıf öğrenci bile olsa kabulümdür benim, gelsin de merak ettiklerimizi soralım.. sanal da daha kolay olur soru sormak @bjksaid92 ben hala insanlığın bitmediği kanaatindeyim.. biz ondan faydalanırız o da bizden.. kardeş kardeş konuşuruz şurada

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Pinchback View Post
                  bence yetkililerden biri psikolog zaten kullanıcı adımı değiştirmek için bi, mail atmıştım ordan hatırlıyorum.

ama pek fırsatı olmadığı için giremediğini düşünüyorum...
                  sanırım admin psikolog başka siteleri de var.. biraz araştırma yaptım da :109: inşallah doğru aramışımdır :4:

Yorum

o konuyu okudum biraz.. kaçırmışsınız adamı ben daha üye olmadan.. bu siteyi takip eden psikolog arkadaşlar korkmadan buraya üye olup bize faydalı olabilirsiniz

Yorum

ben psikoloğum anlatın hadi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bjksaid92 View Post
                        ben psikoloğum anlatın hadi
                        olmaz bu sefer gelen cv ile gelsin

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bilinmeyenx View Post
                          son sınıf öğrenci bile olsa kabulümdür benim, gelsin de merak ettiklerimizi soralım.. sanal da daha kolay olur soru sormak @bjksaid92 ben hala insanlığın bitmediği kanaatindeyim.. biz ondan faydalanırız o da bizden.. kardeş kardeş konuşuruz şurada
                          Psikologlar hele öğrenciler bu tür sitelerde hoş karşılanmazlar buraları takip ederler ama yazmazlar. Hem adam normal hayatta para kazanmak dururken niye oyalansın buralarda.
                          Psikolog nedir saatine para öder gidersin sana bir şey sorar sen anlatısın sana ilaç yazar olay budur.
                          I'm fine. I'm just not happy.
                          G.House

Yorum

Orjinal yazı sahibi: joseraul View Post
                            Psikologlar hele öğrenciler bu tür sitelerde hoş karşılanmazlar buraları takip ederler ama yazmazlar. Hem adam normal hayatta para kazanmak dururken niye oyalansın buralarda.
                            Psikolog nedir saatine para öder gidersin sana bir şey sorar sen anlatısın sana ilaç yazar olay budur.

bravo.Hele de psikoloji bölümünü isteyerek seçmemişse, bu işe kabiliyeti yoksa yarardan çok zararı dokunur zavallı insanlara bu şeref yoksunu insanların.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bjksaid92 View Post
                              boşuna uğraşmayın. bu ülkede hiç kimse para almadan allah rızası için iş yapmıyor. İnsanlık bozulmuş durumda
                              psikologlar allah rızası için iş yapmaya başlasa ne sana sıra gelir nede bunu iyiye kullanırlar..

tarlaya patates eken adam üretir satar, bidaha derdini gütmez.. ama psikologlar dinler insan oldukları için değer vermeleri gerektiği için hastalarına.. bununda bedeli olmalı...
                              Sahte kalabalıkların olacağına, kaliteli bir yalnızlığın olsun..

Yorum

İşleniyor...
                              X