Sizce de öyle mi?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Bu Foruma Bir Psikolog Gerekiyor
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
bence yetkililerden biri psikolog zaten kullanıcı adımı değiştirmek için bi, mail atmıştım ordan hatırlıyorum.
ama pek fırsatı olmadığı için giremediğini düşünüyorum...İnsanların doğası,iyi şeyler yapmak,işbirliği yapmak ve başkalarından iyiliğini istemektir.EPİKTETOS
Yorum
-
heheh bir tane gelmiş-mişti bir zaman adamı sahtekar ettiler
KuzuZadeDerdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZadeBEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Pinchback View Postbence yetkililerden biri psikolog zaten kullanıcı adımı değiştirmek için bi, mail atmıştım ordan hatırlıyorum.
ama pek fırsatı olmadığı için giremediğini düşünüyorum...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: bilinmeyenx View Postson sınıf öğrenci bile olsa kabulümdür benim, gelsin de merak ettiklerimizi soralım.. sanal da daha kolay olur soru sormak @bjksaid92 ben hala insanlığın bitmediği kanaatindeyim.. biz ondan faydalanırız o da bizden.. kardeş kardeş konuşuruz şurada
Psikolog nedir saatine para öder gidersin sana bir şey sorar sen anlatısın sana ilaç yazar olay budur.I'm fine. I'm just not happy.
G.House
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: joseraul View PostPsikologlar hele öğrenciler bu tür sitelerde hoş karşılanmazlar buraları takip ederler ama yazmazlar. Hem adam normal hayatta para kazanmak dururken niye oyalansın buralarda.
Psikolog nedir saatine para öder gidersin sana bir şey sorar sen anlatısın sana ilaç yazar olay budur.
bravo.Hele de psikoloji bölümünü isteyerek seçmemişse, bu işe kabiliyeti yoksa yarardan çok zararı dokunur zavallı insanlara bu şeref yoksunu insanların.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: bjksaid92 View Postboşuna uğraşmayın. bu ülkede hiç kimse para almadan allah rızası için iş yapmıyor. İnsanlık bozulmuş durumda
tarlaya patates eken adam üretir satar, bidaha derdini gütmez.. ama psikologlar dinler insan oldukları için değer vermeleri gerektiği için hastalarına.. bununda bedeli olmalı...Sahte kalabalıkların olacağına, kaliteli bir yalnızlığın olsun..
Yorum
Yorum