Orjinal yazı sahibi: bjksaid92
View Post
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Bu Foruma Bir Psikolog Gerekiyor
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Orjinal yazı sahibi: bjksaid92 View Postbence psikologluk en gereksiz, en işe yaramaz bir meslek ama en çok parayı onlar kazanıyor. Bir psikoloğa gidileceğine görmüş geçirmiş hayat ünversitesini okumuş biraz yaşlı insanlarla konuşup tavsiyeler almak daha faydalı olacaktır. O da olmadı 4-5 tane sağlam kişisel gelişim kitabı alın seans ücretinden daha uygun geleceği gibi daha yararlı olur. kesinlikle.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: shizuka_L View Posten gereksiz iş? u.u şaşırdım.neden öyle olsun? işini doğru dürüst yapan akıllı bir psikolog olduktan sonra bence en önemli mesleklerden birisi.derler ya öğretmenlik kutsaldır bilmem ne.. her zaman değil ama bazen öğretmenlikten daha kutsal oluyor benceInnocence proves nothing.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: incognito View Postzaten 2 seneye anca gelirim gurbetteyim.
Yorum
-
arkadaşlar ben psikoloji bölümü öğrencisiyim. psikologlar hakkında bazı kötü yorumlar yazmışsınızama herkes iyi psikolog değil. ben işini iyi yapanlardan olmaya çalışıcam. yazılanların şimdilik sadece çok küçük bi kısmını okuyabildim. düşüncelerinizi merak ediyorum dolayısıyla yazılanların hepsini daha sonra okumayı planlıyorum
Yorum
-
Bedava olsa kimse gitmez.Halk eğitim merkezine acsınlar oldu olacak.
Hemen bir mesleği batırmak için yada yüceltmek için diğer bir meslekle kıyaslama ne alakası var öğretmenliğin kutsallığıyla bunun. : S
Sizi aileniz ,arkadaşlarınız,sevgiliniz,eşiniz dinlemiyor kalkmış psikologlara laf ediyorsunuz.
Biride çıkmış hiçbir fikrim yok yok bu konuda ama ücretler yüksek diyor.
Laf ebeliği başka bişey yok.Sussak ölüm, konuşsak intihar...
Yorum
-
Bu forum sadece üyelerin rahatsızlıkları konusunda birbiri ile fikir alışverişinde bulunabildiği bir ortam.
Gönül ister ki bir psikiyatr ve bir kaç psikolog sürekli online olup karşılık beklemeden sorulara cevap versin ama bunun imkanı yok sanırım.
Konuyu uzatmanın gereği olmadığından başlığı kapatıyorum. Herkese acil şifalar dilerim.Şuna inanmak lazımdır ki, Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir (Mustafa Kemal Atatürk)
Yorum
Yorum