Aranızda sigarayı bırakan ve bir daha içmeyen var mı? Ben bir türlü başaramıyorum :-( çok iradesizim nasıl yapacağım bilmiyorum.. İlaçla bırakanlar var, aranızda deneyen var mı?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Sigarayı Bırakmak
Collapse
X
-
24 yaşındaki gencecik muhendis adayı sigarayı bırakmak çok mümkün birşey aslında kafada bir operasyon yapıyosun birazda kararlı olduk mu bırakılıyor....
sigarayı bırakmanın biyolojik ve sağlık açısından çok çarpıcı faydalarının oldugunu gördüm...inanılmaz faydaları var....sırf akciğer solunum yolları gibi düşünme en küçük hücrelerinize kadar kendinizi çok sağlıklı ve fit hissedersin...
şuan bunalrını sana sigara içerken yazdımLast edited by dıskokralı; 27-04-2012, 05:38 PM.
-
-
-
Orjinal yazı sahibi: incognito View Postcuarayı bırakmak imkansızdırMutluluk;paylaşmaktır...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: POZİTİF View Postyok öyle "haklısın" deyip kurtulmak veya sıyrılmak)) bak şimdi... sorumun cevabını ver: GERÇEKTEN istiyor musun bırakmayı, yoksa laf olsun diye mi konuşuyorsun?
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: POZİTİF View Postimkansız değildir.. tamam, çok zordur... çok zor ayrı imkansız ayrıdır... İmkansız; "hiç gerçekleşme ihtimali olmayan, hiç gerçekleşmeyecek olan" demektir.. Eğer, "imkansız" olsaydı, hiç bırakan insanların olmaması gerekirdi.. Bırakanlar nasıl bırakıyor? (veya bıraktı?) Onlar uzaydan mı geldiler.. daha düne kadar sigara içiyorlardı... Ama, GERÇEKTEN istediler, karar verdiler ve bıraktılar... Şimdi de hayatlarına sağlıklı bir şekilde devam ediyorlar... Gerçekten istemeyen ve karar vermeyenler ise oyalanıp duruyorlar.. Sadece lafta... icraat yok... kendini kandırmaya devam...Innocence proves nothing.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: bilinmeyenx View Postçok istiyorum , bir kaç kere denedim, en fazla bir kaç gün dayandım, sonra içmeye başladım. sigaranın zararlarını biliyorum ve bence bayanlara özellikle hiç yakışmıyor, kokuyorsun devamlı bu da kötü.. bırakmakta kararlıyım. ayrıca cebe de zarar.. tüm gerçeklerin farkındayım. sigarayı sevmiyorum da. ama işte nasıl bir şeyse bu anlamadım. iradem bu konuda yeterli değil :tinysmile_angry_t: bir önerin var mı?Mutluluk;paylaşmaktır...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: bilinmeyenx View Postçok istiyorum , bir kaç kere denedim, en fazla bir kaç gün dayandım, sonra içmeye başladım. sigaranın zararlarını biliyorum ve bence bayanlara özellikle hiç yakışmıyor, kokuyorsun devamlı bu da kötü.. bırakmakta kararlıyım. ayrıca cebe de zarar.. tüm gerçeklerin farkındayım. sigarayı sevmiyorum da. ama işte nasıl bir şeyse bu anlamadım. iradem bu konuda yeterli değil :tinysmile_angry_t: bir önerin var mı?Innocence proves nothing.
Yorum
-
-
Orjinal yazı sahibi: POZİTİF View PostVar... Sadece senin elinde olan bir şey bu.. Kimseden bir şey beklemeyeceksin... GERÇEKTEN isteyeceksin, NEFRETLE atacaksın elinden... 2-3 gün dişini sıkacaksın.. sonrası zafer... geriye dönüp bakacaksın"ne iyi ettim de şu pis meretten kurtuldum" diyiceksin hatta "niye daha önce bırakmadım" diyeceksin ve çok sevinecek, mutlu olacaksın, sağlığın geri gelecek.. bütün bunlar için birazcık dişini sıkmaya değemez mi? (Ayrıca, yukarıdaki yorumumu da okuyuver)
Orjinal yazı sahibi: incognito View Posthergün 100 gram fısdık al yanına, cıvara içmek istedikçe 1 tane fındık at, meyva suyu iç bolca.
Yorum
Yorum