Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sigarayı Bırakmak

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Sigarayı Bırakmak

Aranızda sigarayı bırakan ve bir daha içmeyen var mı? Ben bir türlü başaramıyorum :-( çok iradesizim nasıl yapacağım bilmiyorum.. İlaçla bırakanlar var, aranızda deneyen var mı?

24 yaşındaki gencecik muhendis adayı sigarayı bırakmak çok mümkün birşey aslında kafada bir operasyon yapıyosun birazda kararlı olduk mu bırakılıyor....

sigarayı bırakmanın biyolojik ve sağlık açısından çok çarpıcı faydalarının oldugunu gördüm...inanılmaz faydaları var....sırf akciğer solunum yolları gibi düşünme en küçük hücrelerinize kadar kendinizi çok sağlıklı ve fit hissedersin...

şuan bunalrını sana sigara içerken yazdım
    Last edited by dıskokralı; 27-04-2012, 05:38 PM.

Yorum

karar veriyorum içmeyeceğim diyorum, sonra bir sinirli oluyorum o an yanımda kim varsa haşlıyorum malesef..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bilinmeyenx View Post
        karar veriyorum içmeyeceğim diyorum, sonra bir sinirli oluyorum o an yanımda kim varsa haşlıyorum malesef..
        "karar" marar vermiyorsun... "Karar vermiş gibi" yapıyorsun... Gerçekten karar veren bırakır... Mazeret üretmez...
        Mutluluk;paylaşmaktır...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: POZİTİF View Post
          "karar" marar vermiyorsun... "Karar vermiş gibi" yapıyorsun... Gerçekten karar veren bırakır... Mazeret üretmez...
          :blushed: haklısın :tinysmile_angry_t:

Yorum

:blushed: haklısın :tinysmile_angry_t:
            yok öyle "haklısın" deyip kurtulmak veya sıyrılmak)) bak şimdi... sorumun cevabını ver: GERÇEKTEN istiyor musun bırakmayı, yoksa laf olsun diye mi konuşuyorsun?
            Mutluluk;paylaşmaktır...

Yorum

cuarayı bırakmak imkansızdır
              Innocence proves nothing.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: incognito View Post
                cuarayı bırakmak imkansızdır
                imkansız değildir.. tamam, çok zordur... çok zor ayrı imkansız ayrıdır... İmkansız; "hiç gerçekleşme ihtimali olmayan, hiç gerçekleşmeyecek olan" demektir.. Eğer, "imkansız" olsaydı, hiç bırakan insanların olmaması gerekirdi.. Bırakanlar nasıl bırakıyor? (veya bıraktı?) Onlar uzaydan mı geldiler.. daha düne kadar sigara içiyorlardı... Ama, GERÇEKTEN istediler, karar verdiler ve bıraktılar... Şimdi de hayatlarına sağlıklı bir şekilde devam ediyorlar... Gerçekten istemeyen ve karar vermeyenler ise oyalanıp duruyorlar.. Sadece lafta... icraat yok... kendini kandırmaya devam...
                Mutluluk;paylaşmaktır...

Yorum

yok öyle "haklısın" deyip kurtulmak veya sıyrılmak)) bak şimdi... sorumun cevabını ver: GERÇEKTEN istiyor musun bırakmayı, yoksa laf olsun diye mi konuşuyorsun?
                  çok istiyorum , bir kaç kere denedim, en fazla bir kaç gün dayandım, sonra içmeye başladım. sigaranın zararlarını biliyorum ve bence bayanlara özellikle hiç yakışmıyor, kokuyorsun devamlı bu da kötü.. bırakmakta kararlıyım. ayrıca cebe de zarar.. tüm gerçeklerin farkındayım. sigarayı sevmiyorum da. ama işte nasıl bir şeyse bu anlamadım. iradem bu konuda yeterli değil :tinysmile_angry_t: bir önerin var mı?

Yorum

imkansız değildir.. tamam, çok zordur... çok zor ayrı imkansız ayrıdır... İmkansız; "hiç gerçekleşme ihtimali olmayan, hiç gerçekleşmeyecek olan" demektir.. Eğer, "imkansız" olsaydı, hiç bırakan insanların olmaması gerekirdi.. Bırakanlar nasıl bırakıyor? (veya bıraktı?) Onlar uzaydan mı geldiler.. daha düne kadar sigara içiyorlardı... Ama, GERÇEKTEN istediler, karar verdiler ve bıraktılar... Şimdi de hayatlarına sağlıklı bir şekilde devam ediyorlar... Gerçekten istemeyen ve karar vermeyenler ise oyalanıp duruyorlar.. Sadece lafta... icraat yok... kendini kandırmaya devam...
                    katılıyorum

Yorum

çok istiyorum , bir kaç kere denedim, en fazla bir kaç gün dayandım, sonra içmeye başladım. sigaranın zararlarını biliyorum ve bence bayanlara özellikle hiç yakışmıyor, kokuyorsun devamlı bu da kötü.. bırakmakta kararlıyım. ayrıca cebe de zarar.. tüm gerçeklerin farkındayım. sigarayı sevmiyorum da. ama işte nasıl bir şeyse bu anlamadım. iradem bu konuda yeterli değil :tinysmile_angry_t: bir önerin var mı?
                      Var... Sadece senin elinde olan bir şey bu.. Kimseden bir şey beklemeyeceksin... GERÇEKTEN isteyeceksin, NEFRETLE atacaksın elinden... 2-3 gün dişini sıkacaksın.. sonrası zafer... geriye dönüp bakacaksın"ne iyi ettim de şu pis meretten kurtuldum" diyiceksin hatta "niye daha önce bırakmadım" diyeceksin ve çok sevinecek, mutlu olacaksın, sağlığın geri gelecek.. bütün bunlar için birazcık dişini sıkmaya değemez mi? (Ayrıca, yukarıdaki yorumumu da okuyuver)
                      Mutluluk;paylaşmaktır...

Yorum

hergün 100 gram fısdık al yanına, cıvara içmek istedikçe 1 tane fındık at, meyva suyu iç bolca.

Yorum

katılıyorum
                          teşekkür ederim... o zaman, daha problem nedir?
                          Mutluluk;paylaşmaktır...

Yorum

hergün 100 gram fısdık al yanına, cıvara içmek istedikçe 1 tane fındık at, meyva suyu iç bolca.
                            tamam bunlar da faydalı ama her şey senin kafanda biter.. kafada bitirenin bu tür şeylere bile ihtiyacı olmaz...
                            Mutluluk;paylaşmaktır...

Yorum

Var... Sadece senin elinde olan bir şey bu.. Kimseden bir şey beklemeyeceksin... GERÇEKTEN isteyeceksin, NEFRETLE atacaksın elinden... 2-3 gün dişini sıkacaksın.. sonrası zafer... geriye dönüp bakacaksın"ne iyi ettim de şu pis meretten kurtuldum" diyiceksin hatta "niye daha önce bırakmadım" diyeceksin ve çok sevinecek, mutlu olacaksın, sağlığın geri gelecek.. bütün bunlar için birazcık dişini sıkmaya değemez mi? (Ayrıca, yukarıdaki yorumumu da okuyuver)
                              değer tabii ki farkındayım, bırakıyorum bu mereti ya kaç defa denedim, yine bu sıralar bırakmayı istiyordum, bu sefer kesin bırakıyorum.. eskiden ne güzel nefes alırdım, şimdi gece uyanıyorum ilk aklıma sigara geliyor, ne manyakça bir düşünce..

fıstık, fındık ile bırakmak olmaz ya, sonra kilo falan alırım moralim bozulur geri başlarım. en iyisi kendimi spora vereyim ben..

Yorum

İşleniyor...
                              X