Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sigarayı Bırakmak

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Orjinal yazı sahibi: BeyZade View Post
    haydin sıgarayı bırakalım
    HAYDİ bırakalım ciddiyim ben ama sizi bilmem :tinysmile_fever_t: sonra konu açarım, sigarayı bırakma günlüğüm diye

Yorum

Orjinal yazı sahibi: POZİTİF View Post
      Bu konuda hepinize psikolojik destek vermeye hazırım.. Ama, yarın devam etmemiz lazım.. Çıkmam gerekiyor da.... iyi akşamlar...
      iyi akşamlar..

Yorum

iyakşamlar muhtar.
        Innocence proves nothing.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: POZİTİF View Post
          Bu konuda hepinize psikolojik destek vermeye hazırım.. Ama, yarın devam etmemiz lazım.. Çıkmam gerekiyor da.... iyi akşamlar...
          Orjinal yazı sahibi: bilinmeyenx View Post
          HAYDİ bırakalım ciddiyim ben ama sizi bilmem :tinysmile_fever_t: sonra konu açarım, sigarayı bırakma günlüğüm diye
          ben kullanmıyorum da hani herkes yorum yapmış bende bırakmak istiyorum diyen sayısını artırıp gaz vermek istedim

KuzuZade
          Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade
          BEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
          Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !

Yorum

benim babam bıraktıysa herkes bırakabilir... ama sigaranın zararlarının sizi iyice korkutması lazım. babam öyle bırakmıştı mesela... yatakları yakacak kadar tiryakiydi... gittiği doktor bir daha ki sefere karşımda gırtlak kanseri olarak oturmak istemiyorsan bırak demiş. bir daha da içmedi.. bazen takılıyoruz eline sigara alsana diye, sigarayı tutmayı bile unutmuş

bu arada ben de içmiyorum hiç içmedim...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sosyalfobik24
              bence sigarayı bırakama nedeni çok basit, sigarayı içerken duygusal durumumuza göre hareket etmemiz,

1) çok sinirlendin yak bir sigara
              2) çok mutlsun yak bir sigara
              3) en kötü günümüz böyle olsun vb. örnekler

adam sigarayı bırakır, herşey iyi giderken , bir gün çok sinirlenir, geçmişte yaşadığı şeyi bilinçaltı ona hatırlatır aynı duyguyu tekrar yşar, sigarayı bırakamama nedenleri bence bu duygusal bağlar
              neden bırakamadığımı özetlemişsin..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: BeyZade View Post
                ben kullanmıyorum da hani herkes yorum yapmış bende bırakmak istiyorum diyen sayısını artırıp gaz vermek istedim
                oo desteğin için teşekkürler o zaman BeyZade

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bilinmeyenx View Post
                  oo desteğin için teşekkürler o zaman BeyZade
                  rica ederim efem sosyal sorumluluğu olan bir vatandaşım görevimiz

KuzuZade
                  Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade
                  BEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
                  Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !

Yorum

İşleniyor...
                  X