Orjinal yazı sahibi: BeyZade
View Post
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Sigarayı Bırakmak
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: POZİTİF View PostBu konuda hepinize psikolojik destek vermeye hazırım.. Ama, yarın devam etmemiz lazım.. Çıkmam gerekiyor da.... iyi akşamlar...Orjinal yazı sahibi: bilinmeyenx View PostHAYDİ bırakalım ciddiyim ben ama sizi bilmem :tinysmile_fever_t: sonra konu açarım, sigarayı bırakma günlüğüm diye
KuzuZadeDerdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZadeBEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !
Yorum
-
benim babam bıraktıysa herkes bırakabilir... ama sigaranın zararlarının sizi iyice korkutması lazım. babam öyle bırakmıştı mesela... yatakları yakacak kadar tiryakiydi... gittiği doktor bir daha ki sefere karşımda gırtlak kanseri olarak oturmak istemiyorsan bırak demiş. bir daha da içmedi.. bazen takılıyoruz eline sigara alsana diye, sigarayı tutmayı bile unutmuş
bu arada ben de içmiyorum hiç içmedim...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: sosyalfobik24bence sigarayı bırakama nedeni çok basit, sigarayı içerken duygusal durumumuza göre hareket etmemiz,
1) çok sinirlendin yak bir sigara
2) çok mutlsun yak bir sigara
3) en kötü günümüz böyle olsun vb. örnekler
adam sigarayı bırakır, herşey iyi giderken , bir gün çok sinirlenir, geçmişte yaşadığı şeyi bilinçaltı ona hatırlatır aynı duyguyu tekrar yşar, sigarayı bırakamama nedenleri bence bu duygusal bağlar
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: bilinmeyenx View Postoo desteğin için teşekkürler o zaman BeyZade
KuzuZadeDerdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZadeBEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !
Yorum
Yorum