Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Netlerim Yükseliyor

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Netlerim Yükseliyor

Arkadaşlar ben geçen senenin başında ingilizce yds sorularında 80 soruda 3 net yapıyordum
    tüm sene çalıştım ydsden 23 net alıp fransızca öğretmenliğine yerleştim.
    ve bıraktım.. bu sene ygs ye hiç çalışmadan girdim 254 aldım..
    şimdi artık 80 soruda 50 net yapıyorum.
    hedefim 80 soruda 70 net ile antalya akdeniz üniversitesi ingilizce öğretmenliği 2. öğretim
    yada olursa hacettepe amerikan kültürü ve edebiyatı yada olursa ingilizce dil bilim
    hacettepedeki bölümler ve akdeniz üni. olmazsa ıspartaya yada burdura ingilizce öğretmenliğinede girebiliyorum bu puanlarla
    hiç olmadı tobb %50 burslu ingiliz dili ve edebiyatı tutuyor

oleyyy ya sonunda 80de 50 yapıyorum inşallah 80de 70e kadar yükselicem yaa nihayettt ing. öğretmenliği tutuyorr:77::RpS_wub::63:

dilerim çok daha iyi sonuçlar alırsın... ilerlemeni bizimle paylaştığın için teşekkürler..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: hkayac View Post
      dilerim çok daha iyi sonuçlar alırsın... ilerlemeni bizimle paylaştığın için teşekkürler..
      ayyy inşallah yaa ben ingilizce kazanmak için bıraktım fransızcayı kazanmazsam büyük kayıp olacak

Yorum

Orjinal yazı sahibi: anduril View Post
        ayyy inşallah yaa ben ingilizce kazanmak için bıraktım fransızcayı kazanmazsam büyük kayıp olacak
        fransızca daha iyiymiş...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dıskokralı View Post
          fransızca daha iyiymiş...
          iyide para yok meb 800 kişiden 2 kişi alıyor özel sektördede yerden yere çalıyorlar adamı

Yorum

Arkadaşlar ben geçen senenin başında ingilizce yds sorularında 80 soruda 3 net yapıyordum
            tüm sene çalıştım ydsden 23 net alıp fransızca öğretmenliğine yerleştim.
            ve bıraktım.. bu sene ygs ye hiç çalışmadan girdim 254 aldım..
            şimdi artık 80 soruda 50 net yapıyorum.
            hedefim 80 soruda 70 net ile antalya akdeniz üniversitesi ingilizce öğretmenliği 2. öğretim
            yada olursa hacettepe amerikan kültürü ve edebiyatı yada olursa ingilizce dil bilim
            hacettepedeki bölümler ve akdeniz üni. olmazsa ıspartaya yada burdura ingilizce öğretmenliğinede girebiliyorum bu puanlarla
            hiç olmadı tobb %50 burslu ingiliz dili ve edebiyatı tutuyor

oleyyy ya sonunda 80de 50 yapıyorum inşallah 80de 70e kadar yükselicem yaa nihayettt ing. öğretmenliği tutuyorr:77::RpS_wub::63:
            işalla olur, sevindim.
            Innocence proves nothing.

Yorum

iyide para yok meb 800 kişiden 2 kişi alıyor özel sektördede yerden yere çalıyorlar adamı
              sana birşey sorabilirmiyim ?

Yorum

sana birşey sorabilirmiyim ?
                sor tabii...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: incognito View Post
                  işalla olur, sevindim.
                  inşallah:77:

Yorum

sor tabii...

kpss ortaöğretim seviyesi matematik soruları hakkında bilgin varmı hangi konudan çok sor çıkar...benim matematik iyi değildirde...

Yorum

kpss ortaöğretim seviyesi matematik soruları hakkında bilgin varmı hangi konudan çok sor çıkar...benim matematik iyi değildirde...
                      yabancı dil öğrencileri lise 1 matematiği bile yapamazki.. benim tek başarılı olduğum bölüm yabancı dil.. kusura bakma yardımcı olamayacağım :/

Yorum

yabancı dil öğrencileri lise 1 matematiği bile yapamazki.. benim tek başarılı olduğum bölüm yabancı dil.. kusura bakma yardımcı olamayacağım :/

ohh miss walla sadece yabancı dilmiş başka brşeye kafa yorma yok

Yorum

ohh miss walla sadece yabancı dilmiş başka brşeye kafa yorma yok
                          valla işte bir ygs birde yabancı dil başka birşeye girmiyoz biz

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mecik
                            mesela ydsye girmek için daylight eğitim seti yeterli olur mu?!anduril
                            malesef hayır benim tavsiyem 1.si yds yayınlarının setini alın
                            2.si listening yapın
                            3.sü bol bol paragraph soruları çözün
                            4.sü vocab(vocabulary) çalışın
                            birazda çeviriler
                            özellikle main clause ( cümledeki main verble bulunan) reported speech- grammar çalışın
                            success in grammar
                            gibi misal fundamental of eng. grammar dan olabilir
                            ha birde read at workde iyi bir kaynak
                            bide bol bol phrasal verb çalışın çok zorluyor açıkcası
                            Last edited by anduril; 29-04-2012, 01:00 AM.

Yorum

Cok sıkıcı..
                              Sussak ölüm, konuşsak intihar...

Yorum

İşleniyor...
                              X