Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kandırmaca...

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Kandırmaca...

Gidiyorum,görüyorum,okuyorum ,büyüyorum.
    Aşk,meşk,arkadaşlık,okul,iş,vatan,millet ...bize öğretilen herşey kandırmaca gibi geliyor.Olayların içine girdikçe hiçbirşey bize öğretildiği gibi değil
    Doğru,yanlış bildiklarimiz yarın yön değiştirebiliyor.
    Bugün kesin yanlış denilen yarın hayır doğru olabiliyor neye ayak uyduracağımızı şaşırıyoruz.
    Bazende diyorum ki belkide bu doğru daha yaşanabilir göstermek için dünyayı.
    Ama öğrendikçe cıkmaza giriyoruz sanki " E ama öyle bilmiyordum ben "oluyor.
    Şaşırıyorum.Her şaşkınlık alışmışlığa dönüşüyor.
    Sussak ölüm, konuşsak intihar...

günaydın
    3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer verirsen 2 kuruşa seni satar.

When you lose small mind, you free your life..

Yorum

"mutlak doğru yoktur " ... diyecem tartışma çıkıcak şimdi

KuzuZade
      Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade
      BEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
      Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !

Yorum

Günaydın canım,gec kaldın nerelerdeydin

Yorum

Demek istediğim maneviyat değil.

http://www.sabah.com.tr/Yazarlar/ako...-ulusal-bayram

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sosyalfobik24
            yoktur ama,
            hadi varsa

KuzuZade
            Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade
            BEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
            Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yasi View Post
              Günaydın canım,gec kaldın nerelerdeydin
              canımmı? bir tabuyu daha yıktın bak kandırmacaya gelmedin reyiz.
              Innocence proves nothing.

Yorum

Actığım başlığın sizi eğlendirmesine sevindim.

Yorum

Gidiyorum,görüyorum,okuyorum ,büyüyorum.
                  Aşk,meşk,arkadaşlık,okul,iş,vatan,millet ...bize öğretilen herşey kandırmaca gibi geliyor.Olayların içine girdikçe hiçbirşey bize öğretildiği gibi değil
                  Doğru,yanlış bildiklarimiz yarın yön değiştirebiliyor.
                  Bugün kesin yanlış denilen yarın hayır doğru olabiliyor neye ayak uyduracağımızı şaşırıyoruz.
                  Bazende diyorum ki belkide bu doğru daha yaşanabilir göstermek için dünyayı.
                  Ama öğrendikçe cıkmaza giriyoruz sanki " E ama öyle bilmiyordum ben "oluyor.
                  Şaşırıyorum.Her şaşkınlık alışmışlığa dönüşüyor.
                  Çünkü insanlar gün geçtikçe değişiyor, bir gün başka bir yönden baktıkları olaya başka bir gün bambaşka bir yönden bakıyorlar. İnsanlar değişince dünyada olan şeyler, yani kabul görmüş şeylerde değişiyor.. Sabit kafalı, inatçı, biraz fevri insanlar her değişen şeye alışamıyorlar, yani sende de varsa sabit kafalılık falan yıllardır başka bir şekilde bulduğun şeyi, bi gün bambaşka bulunca sen inanamıyosun. Aşk, arkadaşlık ve benzeri şeyleri insanlar kendileri yaratırlar, kendileri değişince aşk arkadaşlık kavramları da insanlara göre değişir. Herkesin evet dediği şeye sen hayır diyebilirsin, veya onlar senin evet dediğin şeylere hayır diyebilirler.. Dünyada her şey bi şekilde insanlara göre değişir yani, gelenekler falan..
                  Böyle olmaması için ya sürüye ayak uydurmak zorundasın, ya da başkalarının doğrularını umursamayıp, kendi doğrularınla yaşamalısın. -Bence-
                  ''People who don't know me think I'm quiet, people who do wish I was.''

Yorum

Cok bireyselleştik test cocuğuyduk biz şimdikiler daha bir bireysel.
                    Evlilik,aldatma,sevgililik konusuna yapacağımız yüzlerce yorum oluyor ama buna genel bir cerceveden baktığımızda anca alaya alabiliyoruz söyleyecek sözümüz yok.

Yorum

Cok bireyselleştik test cocuğuyduk biz şimdikiler daha bir bireysel.
                      Evlilik,aldatma,sevgililik konusuna yapacağımız yüzlerce yorum oluyor ama buna genel bir cerceveden baktığımızda anca alaya alabiliyoruz söyleyecek sözümüz yok.
                      alaya almak iyidir güzeldir alaya almak. kendimizi kurtarsak yardım edebildiğimize yardım etsek yeter. çünkü kanıksanmış toplum düzenini biz değiştiremeyiz.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: fomento
                        bildiğim herşey yanlış olacak diye öyle korkuyorum ki ...
                        korkacak birşey yok, herkezin kendi doğruları vardır. önemli olan herkezin birbirinin doğrularına saygı göstermesidir, birbirine müdahale etmemesi zarar vermemesidir.

Yorum

küçüklükten söylenen yalanlar(beyaz dedikleri) birikir birikir önce gri sonra kapkara bir renk alır insan yaşamında.
                          Ben bilgi kirliliğinden bahsediyorum.

Yorum

İşleniyor...
                          X