Duyuru

Collapse
No announcement yet.

yatılı okul

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• yatılı okul

ben yatılı okuldayım. bu hafta toplam 10 saat uyuyabildim öfkemi kontrol edemiyorum. doktorum bna prozac ve rixper verdi ilacın yan etkisi olarak iktidarsızlık var bu bnm gelecek hayatımı etkiler mi? ilaç bitince bu durum geçer mi?

Bende yatılı okulda 1 sene yatılı kalmıştım/fen lisesi) odamdakilerle hala görüşüyorum üzerinden 8 sene geçti.. yatılılık her zmn zordur herkesin nazını çekmek vs. mutsuzdum o dönm ama çok sağlama rkadaşlıklar edinebiliyosun.. ama sorsalar tkrar yatılı kalmaktan memnunmusun değilim derdim.. soruna gelince prozac iktidarsızlık yapıyo ben bıraktım, etkisi azaldı...
    3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer verirsen 2 kuruşa seni satar.

When you lose small mind, you free your life..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: shondes View Post
      Bende yatılı okulda 1 sene yatılı kalmıştım/fen lisesi) odamdakilerle hala görüşüyorum üzerinden 8 sene geçti.. yatılılık her zmn zordur herkesin nazını çekmek vs. mutsuzdum o dönm ama çok sağlama rkadaşlıklar edinebiliyosun.. ama sorsalar tkrar yatılı kalmaktan memnunmusun değilim derdim.. soruna gelince prozac iktidarsızlık yapıyo ben bıraktım, etkisi azaldı...
      teşekkür ederim cevap verdiğin için. bende sosyal bilimler lisesindeyim. etkisi aaldı derken hala sürüyor yani? sadece azaldı.

Yorum

bıraktıktan belli bir süreye kdr dvm eder.. yatılı okumayıda türkiyedeki eğitim sistemin çarpıklığından kaynaklanıyo, devletin attığı kazık gibi düşün, okulu araç olarka kullan..
        3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer verirsen 2 kuruşa seni satar.

When you lose small mind, you free your life..

Yorum

bnde lisede 4 sene yatılı kaldım ne sorun biter ne sinirlenme biter.zorlan kaldık

Yorum

İşleniyor...
          X