Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kız arkadaş yapamıyorum! Takıntı mı?

Collapse
This topic is closed.
X
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Kız arkadaş yapamıyorum! Takıntı mı?

Meraba arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım. Hepinize iyi akşamlar diliyorum.

Kız arkadaş yapamıyorum. Yaşıtlarım evlendi, hepsinin elinde çocuk var doğal-tüp bense hala yalnızım. Hiç bir kızla arkadaş olamıyorum. Niye mi? Aşırı kıskancım!

Evleneceğim kadının daha önce başka bir erkeğe arzulu bir bakış atma ihtimali bile yalnız takılmam için yeterli bir sebep. Cinsel İlişkiden bahsetmiyorum. Yalnızca eşim olacak kişinin ''şuna bak ne kadar yakışıklı'' demiş olma olabilitesi bile ben engelliyor. Neden böyleyim? Saplantı mı? Takıntı mı? Kuruntu mu?

kız arkadaş YAPMAK nedir ya?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: asalsayı
      japonlar robot kadın uretiyor. biraz daha bekle.

Haha Asal forumun yarısı bu habere sevinir herhalde,açılan konulara baktım da birçoğu sfsfsfsf ve kız arkadaş
      Beni bir gün unutacaksan, bir gün bırakıp gideceksen, boşuna yorma derdi; boş yere mağaramdan çıkarma beni. Alışkanlıklarımı özellikle yalnızlığa alışkanlığımı kaybettirme boşuna. Tedirgin etme beni. Bu sefer geride bir şey bırakmadım. Tasımı tarağımı topladım geldim. Neyim var neyim yoksa ortaya döktüm. Beni bırakırsan sudan çıkmış balığa dönerim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: marjinal entelektüel View Post
        Yaşıtlarım evlendi, hepsinin elinde çocuk var doğal-tüp bense hala yalnızım.
        Bu akşam forum birhayli ilginçmiş tmm herşeyi anladımda bu nedir???
        Sahte kalabalıkların olacağına, kaliteli bir yalnızlığın olsun..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: phatalogyst View Post
          Bu akşam forum birhayli ilginçmiş tmm herşeyi anladımda bu nedir???
          yasıtları evlenmiş normal yada tup bebek yoluyla çocuk yapmiş ama kendı bakıp ızlemiş bu demek sanırım
          Hayatta yapabileceğiniz en büyük hata,
          sürekli bir hata daha yapacağımız KORKUSUDUR!

Hayat budur.Onu hissedin , onu yaşayın ve ondan hoşnut kalın .

Yorum

kız arkadaş yapma konusuna takıldım bende. kız arkadaş nasıl yapılır ki? yani sonuçta sen hazır alıyon onu.

Yorum

kullanıcı adı - mesaj uyumu

Yorum

Orjinal yazı sahibi: serena View Post
                yasıtları evlenmiş normal yada tup bebek yoluyla çocuk yapmiş ama kendı bakıp ızlemiş bu demek sanırım
                olayı anladımda kız arkadaş yapmak okurken birden bebek ortaya çıktı arkadaşların hayatları işin içinde..

olay çokbilinmeyenli denklem.. arkadaş birazda espriliymiş anlatırken
                Sahte kalabalıkların olacağına, kaliteli bir yalnızlığın olsun..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: phatalogyst View Post
                  olayı anladımda kız arkadaş yapmak okurken birden bebek ortaya çıktı arkadaşların hayatları işin içinde..

olay çokbilinmeyenli denklem.. arkadaş birazda espriliymiş anlatırken
                  evet sanırım kendıde ıstıyosa bu kıskançlıgı bırakcak
                  Hayatta yapabileceğiniz en büyük hata,
                  sürekli bir hata daha yapacağımız KORKUSUDUR!

Hayat budur.Onu hissedin , onu yaşayın ve ondan hoşnut kalın .

Yorum

kabahat erkeklerde değil... kabahat bu erkekleri yetiştiren biz kadınlarda... özellikle erkek çocuklarını elindekiyle yetinmesini bilmeyen, her istediklerini hemen bulup verdiğimiz arsız çocuklar olarak yetiştiriyoruz. sonra da çıkıp böyle kız arkadaşım olsun ama gözü kimseyi görmemiş olsun diye konuşuyorlar...

Yorum

siz entelektüel değilsiniz diye beni kıskanıyorsunuz galiba. size güleceğim nerde mi? starbucks'ta. yani genelde orda takılıyom da.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: marjinal entelektüel View Post
                        Meraba arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım. Hepinize iyi akşamlar diliyorum.

Kız arkadaş yapamıyorum. Yaşıtlarım evlendi, hepsinin elinde çocuk var doğal-tüp bense hala yalnızım. Hiç bir kızla arkadaş olamıyorum. Niye mi? Aşırı kıskancım!

Evleneceğim kadının daha önce başka bir erkeğe arzulu bir bakış atma ihtimali bile yalnız takılmam için yeterli bir sebep. Cinsel İlişkiden bahsetmiyorum. Yalnızca eşim olacak kişinin ''şuna bak ne kadar yakışıklı'' demiş olma olabilitesi bile ben engelliyor. Neden böyleyim? Saplantı mı? Takıntı mı? Kuruntu mu?
                        Kendine güvenmiyosun. Senin istediğin şey kız arkadaş değil, egonu tatmin etme, seni iyileştirme aracı. Eğer bi insanı kıskandığın için sevemezsen, onunla ilişki kuramazsan bu senin kendine güvenmediğini, resmen senin sevdiğin, beraber olmak istediğin bi kız değilde onun düşüncelerine hükmedebileceğin birini aradığını gösterir. Evet takıntılısın, evet saplantılısın ve evet kuruntulusun ama bunlar önemli değil, senin yapmak istediğin şey egonu tatmin edecek birini bulmak. İlişki yürütebilen çok kıskanç insanlar var emin ol, eğer sen kıskançlığın yüzünden bi ilişki yürütemiyosan zaten çok fazla sorun var.. Neyse benim tavsiyem sen ilk önce şu kendine güvensizliğinden kurtul sonra bi 'kız arkadaş yaparsın'.
                        ''People who don't know me think I'm quiet, people who do wish I was.''

Yorum

İşleniyor...
                        X