AEKADAŞLAR YARIN DÜNYA ÖPÜŞME GÜNÜ BUGÜN HAKKINDA DÜŞÜNCELERİNİZİ MERAK EDİYORUM ..
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
dünya öpüşme günü
Collapse
X
-
Bu gunde opusulmeli mi, opusulmemeli mi? Anlamadigim bir durum bu. Mesela dunya AIDS gununde insanlar AIDS kapmiyor.... ya da dunya sigara gunu vardi galiba; bu gunde de sigara icilmiyor...... Bu gunlerin o eylemi yapma mi yapmama mi gunu oldugu belirtilmeli bir dipnot eklenerek.
Yorum
-
peki anahtar benden kullanması senden..
Şehrazat, efsanevî Pers prensesi ve Binbir Gece Masalları'nın anlatıcısı.
Birnbir Gece Masallarının ana çerçevesini oluşturan masal, Şehrazad ile Şehriyar'ınkidir. Efsaneye göre Pers Şehinşahı (şahlar şahı) Şehriyar, eşi kendisini aldatınca tüm kadınlardan intikam almaya karar verir. Her gün bir bakire kız ile evlenir ve beraber oldukları gecenin sabahı kızın kafasını vurdurur. Vezir'in kızı Şehrazad, babasının tüm itirazlarına rağmen Şehriyar ile evlenmeye razı olur. Evlendikleri gece çok sevdiği kız kardeşine veda etmek için Şehriyar'dan müsade ister. Bu veda esnasında kız kardeşine bir masal anlatır. Masalı yattığı yerden dinleyen Şehriyar Şehrazad'dan kendisine de bir masal anlatmasını ister, o bitince bir masal daha... Bu durum binbir gece devam eder. Şehrazad şehinşahı masalları ile eğitir, erdemli ve iyi kalpli bir insan olmasını sağlar. Üç oğlan çocukları olur.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kapalikutuAdı üstünde dünya bizde bazı yobaz erkekler öpüşen kıza bile kötü gözle bakar öpüşme günü diye sakın sokaga çıkıp öpüşmeyin taşlarlar
senin özgürlüğün başkasının özgürlüğünün başladığı yerde biter.ben otobuste,cafede, parkta, bahçede sevişen insanlar görmemek en doğal hakkım olduğuna inanıyorum.
bizim ülkemizde böyle bir yasak olmasa dahi. coğu avrupa ülkesinde bu tip tahrik edici davranışlar yasaklanabilmektedir. en son amerikanın hangi eyaletinde aşırı düşük bel kotlar yasaklanmıştı diye biliyorum
demekki bunun dinle filan alakası yok her şeyi dine yobazlığa atmaya bir son verseniz diyorum
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: sev_beniOrjinal yazı sahibi: kapalikutuAdı üstünde dünya bizde bazı yobaz erkekler öpüşen kıza bile kötü gözle bakar öpüşme günü diye sakın sokaga çıkıp öpüşmeyin taşlarlar
senin özgürlüğün başkasının özgürlüğünün başladığı yerde biter.ben otobuste,cafede, parkta, bahçede sevişen insanlar görmemek en doğal hakkım olduğuna inanıyorum.
bizim ülkemizde böyle bir yasak olmasa dahi. coğu avrupa ülkesinde bu tip tahrik edici davranışlar yasaklanabilmektedir. en son amerikanın hangi eyaletinde aşırı düşük bel kotlar yasaklanmıştı diye biliyorum
demekki bunun dinle filan alakası yok her şeyi dine yobazlığa atmaya bir son verseniz diyorum
Yorum
Yorum