Duyuru

Collapse
No announcement yet.

dünya öpüşme günü

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• dünya öpüşme günü

AEKADAŞLAR YARIN DÜNYA ÖPÜŞME GÜNÜ BUGÜN HAKKINDA DÜŞÜNCELERİNİZİ MERAK EDİYORUM ..
    <em>dnzmanson ..</em>

hmm bilmiyordum yarın ilk yakalıdığımı öpeyim bari

Yorum

Böyle giderse 365 günüde etiketleyecek günler olacak.Amuda kalkma günü, parande atma günü...

Yorum

Bu gunde opusulmeli mi, opusulmemeli mi? Anlamadigim bir durum bu. Mesela dunya AIDS gununde insanlar AIDS kapmiyor.... ya da dunya sigara gunu vardi galiba; bu gunde de sigara icilmiyor...... Bu gunlerin o eylemi yapma mi yapmama mi gunu oldugu belirtilmeli bir dipnot eklenerek.

Yorum

o gün için değilde insanlar öpüşmeli sevdiğini belli etmeli.
          Eğer sen istersen o bir hayal değil.

Yorum

şehrazatı biliyormusunuz...

Yorum

şifa için cevap lazım..

Yorum

hadi be private bu senin galiba..inan çok güzel..lal taş tan..

Yorum

peki anahtar benden kullanması senden..
                  Şehrazat, efsanevî Pers prensesi ve Binbir Gece Masalları'nın anlatıcısı.

Birnbir Gece Masallarının ana çerçevesini oluşturan masal, Şehrazad ile Şehriyar'ınkidir. Efsaneye göre Pers Şehinşahı (şahlar şahı) Şehriyar, eşi kendisini aldatınca tüm kadınlardan intikam almaya karar verir. Her gün bir bakire kız ile evlenir ve beraber oldukları gecenin sabahı kızın kafasını vurdurur. Vezir'in kızı Şehrazad, babasının tüm itirazlarına rağmen Şehriyar ile evlenmeye razı olur. Evlendikleri gece çok sevdiği kız kardeşine veda etmek için Şehriyar'dan müsade ister. Bu veda esnasında kız kardeşine bir masal anlatır. Masalı yattığı yerden dinleyen Şehriyar Şehrazad'dan kendisine de bir masal anlatmasını ister, o bitince bir masal daha... Bu durum binbir gece devam eder. Şehrazad şehinşahı masalları ile eğitir, erdemli ve iyi kalpli bir insan olmasını sağlar. Üç oğlan çocukları olur.

Yorum

bak vikipediye gir.binbir gece masalları kısmında kırmızı işaretli yerleri düzelt isanın doktoru olursun.tabi carlitonun yolununda.bizim yolu da düzeltirsin.

Yorum

peki girip bakacağım çok güzel bir hikayeydi.
                      Eğer sen istersen o bir hayal değil.

Yorum

Hepinizi bugünden öpüyorum o zaman
                        Düşlemek bilmekten daha önemlidir.

Yorum

Adı üstünde dünya bizde bazı yobaz erkekler öpüşen kıza bile kötü gözle bakar öpüşme günü diye sakın sokaga çıkıp öpüşmeyin taşlarlar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kapalikutu
                            Adı üstünde dünya bizde bazı yobaz erkekler öpüşen kıza bile kötü gözle bakar öpüşme günü diye sakın sokaga çıkıp öpüşmeyin taşlarlar
                            öpüşmekten öpüşmeye fark vardır. sen kalkıp sokakta milleti tahrik edici şekilde sevgilinle öpüşürsen tabikide müdahale edilecektir.

senin özgürlüğün başkasının özgürlüğünün başladığı yerde biter.ben otobuste,cafede, parkta, bahçede sevişen insanlar görmemek en doğal hakkım olduğuna inanıyorum.

bizim ülkemizde böyle bir yasak olmasa dahi. coğu avrupa ülkesinde bu tip tahrik edici davranışlar yasaklanabilmektedir. en son amerikanın hangi eyaletinde aşırı düşük bel kotlar yasaklanmıştı diye biliyorum

demekki bunun dinle filan alakası yok her şeyi dine yobazlığa atmaya bir son verseniz diyorum

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sev_beni
                              Orjinal yazı sahibi: kapalikutu
                              öpüşmekten öpüşmeye fark vardır. sen kalkıp sokakta milleti tahrik edici şekilde sevgilinle öpüşürsen tabikide müdahale edilecektir.

senin özgürlüğün başkasının özgürlüğünün başladığı yerde biter.ben otobuste,cafede, parkta, bahçede sevişen insanlar görmemek en doğal hakkım olduğuna inanıyorum.

bizim ülkemizde böyle bir yasak olmasa dahi. coğu avrupa ülkesinde bu tip tahrik edici davranışlar yasaklanabilmektedir. en son amerikanın hangi eyaletinde aşırı düşük bel kotlar yasaklanmıştı diye biliyorum

demekki bunun dinle filan alakası yok her şeyi dine yobazlığa atmaya bir son verseniz diyorum
                              Benim agzımdan din lafımı çıktımı arkadaşım herşeyi kendine ne saldırı olarak alıp savunmaya gaçiyorsun.Ayrıca din yüce bir olgudur dini yobaz yapan yobazlardır.

Yorum

İşleniyor...
                              X