Duyuru

Collapse
No announcement yet.

site yöneticileri sözünü tutmadı

Collapse
This topic is closed.
X
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• site yöneticileri sözünü tutmadı

sitenmzin bir chat odası vardı sebepsiz yere kapandı ve biz kendi imza toplayalım diye başlık açtık o zaman yakında açıcaz diye söz vermişleri malesef sözlerini tutmadılar
    <div><strong>Bir g&uuml;n d&uuml;nyaya ait b&uuml;y&uuml;k bir derdin olursa</strong><br /><strong>rabbine d&ouml;n&uuml;p, &laquo; benim b&uuml;y&uuml;k derdim var ! &laquo; deme</s

yav bu sitenin neresi doğru ki kardeşim.

Yorum

muhakkak biraçıklamaları vardır.İyiki var burası.
      Eğer sen istersen o bir hayal değil.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ilksen
        Bir açıklama var evet...
        chat odası pek çok kişi tarafından suistimal edildi.. Odada üzgün olanların, ağlayan , kırılıp hırpalananların sayısı arttı.. çünkü sürekli kontrol edemiyoruz.. malum hepimizin farklı işleri var..
        buradaki sorunlu arkadaşlarımız da birbirleriyle muhattap olunca, olaylar iyice büyüdü..
        diyeceksiniz ki, pek çok sitede var chat odası... evet var, hiç de zor bir şey değil ve bizim üye ziyareti açısından yararımıza bile olur...Ama burası bir Psikoloji Sitesi ve ancak kontrol mekanizmasında oturaklı bir sistem tabanı yerleştirdikten sonra, chat odası ,gündeme alınacaktır..
        bilginize...Teşekkür ederiz..
        bence chat odasına gerek yok. isteyen pm den haberleşiyor. benim gibi msn yazanlarda msn den eklemeye izin veriyor. isteyen istediği kişiden msn alıyor. eee daha ne gerek var çet odasına... isteyen zaten haberleşiyor.. sağolsun mikrosoft bil geyts yapmış kullanın işte.. bidaha java apletleriyle uğraştırmayın moderatörleri web mastırları
        böle ii bölee iii

Yorum

İşleniyor...
        X