Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Acilll ders çalışmak

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Acilll ders çalışmak

Arkadaşlar ders çalısabilmem için ritalin kullanıyorum rıtalinle beraber dideral de kullanırsam bir sey olur mu

Yahu doktora sorsan bunu daha iyi etmez misin? En iyisin doktor bilir,kafana göre kullanma...
    Beni bir gün unutacaksan, bir gün bırakıp gideceksen, boşuna yorma derdi; boş yere mağaramdan çıkarma beni. Alışkanlıklarımı özellikle yalnızlığa alışkanlığımı kaybettirme boşuna. Tedirgin etme beni. Bu sefer geride bir şey bırakmadım. Tasımı tarağımı topladım geldim. Neyim var neyim yoksa ortaya döktüm. Beni bırakırsan sudan çıkmış balığa dönerim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: leefallen View Post
      Arkadaşlar ders çalısabilmem için ritalin kullanıyorum rıtalinle beraber dideral de kullanırsam bir sey olur mu
      ders çalışmak için ?

Yorum

dideral heyecanı önler. ders calısman için dideral almana gerek yok.

Yorum

ritalin konsantre olmayı sağlarmı ?
          içindeki öküz e oha de.

Yorum

Ritalin konsantre olmayı sağlar, çoğu doktor bu amaçla yazmasa da bazı doktorlar yazabiliyor. Ancak ritalin sinirlenme, huzursuzluk gibi durumları artırabilir bu yüzden anksiyete hastalarına pek uygun değil. Ritalin kalp atışını hızlandırır, diderali kalp atışını düzene koymak için alırsan bence yanlış yaparsın ritalin ve dideral ikisi zıt ilaçlar aynı anda kullanılmaz gibi tabi doktora danışsan daha iyi olur.
            Her şey güzel olacak...

Yorum

diderali doktor banada yazdı sınavda heyecanlandığında çalıştığın şeyleri unutmazsın demişti..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: leefallen View Post
                Yanında xanax, lustral, lamictal aklına ne gelirse kullan tamam mı !!! ( Bu kadar cahillik olamaz ! )
                GİDENE DUR DEMEM ....

Yorum

İşleniyor...
                X