sorunlarımı konuşacak kimse yok ailenin kendi derdi kendine yeter geriye kimse kalmıyo değer veren kimse yok ya da şöyle diyim hak ettiğimin değeri veren yok :cry: :cry: doktor da sadece 30 dksını bana ayırıyo kimin hayatı 30 dkya sığabilir?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
beni anlayan hiç kimse yok
Collapse
X
-
Beni hayatta bir kişi anladı, o da yanlış anladıBu sözü çok seviyorum..Çok da doğru..Aslında hiç bir insan tam olarak anlaşılmaz..Yeter ki biz kendimizi çok iyi anlayıp tanıyalım..Bizim dostumuz yine biziz..
Öyle bir düşe daldım bir baktım ki aa sahiden ben
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: gülbenAh destiny beni anlayan o kadar çok kişi varki..say say bitmez..
Şaka yapıyorum tabiki..sanal dostlarım dışında bende yalnızım.Bende oturup senin gibi çok ah..vah..ettim zamanında.
Senin doktorun yine iyiymiş..benimkisi 15 dakika ayırıyordu. :?
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: MaLTtTtBeni hayatta bir kişi anladı, o da yanlış anladıBu sözü çok seviyorum..Çok da doğru..Aslında hiç bir insan tam olarak anlaşılmaz..Yeter ki biz kendimizi çok iyi anlayıp tanıyalım..Bizim dostumuz yine biziz..
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: destiny89Orjinal yazı sahibi: gülbenAh destiny beni anlayan o kadar çok kişi varki..say say bitmez..
Şaka yapıyorum tabiki..sanal dostlarım dışında bende yalnızım.Bende oturup senin gibi çok ah..vah..ettim zamanında.
Ablamla annem her ağzımı açtığımda beni odadan kovarlar.. :?
Durum bu yani..beni de bu site paklıyor.. :P
İçimi dök dök dök..en sonunda ferahlıyorum..sana da tavsiye ederim..
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: gülbenOrjinal yazı sahibi: destiny89Orjinal yazı sahibi: gülbenAh destiny beni anlayan o kadar çok kişi varki..say say bitmez..
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: gülbenOrjinal yazı sahibi: destiny89Orjinal yazı sahibi: gülbenAh destiny beni anlayan o kadar çok kişi varki..say say bitmez..
Yorum
-
Re: beni anlayan hiç kimse yok
Orjinal yazı sahibi: destiny89sorunlarımı konuşacak kimse yok ailenin kendi derdi kendine yeter geriye kimse kalmıyo değer veren kimse yok ya da şöyle diyim hak ettiğimin değeri veren yok :cry: :cry: doktor da sadece 30 dksını bana ayırıyo kimin hayatı 30 dkya sığabilir?
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: gülbenAh destiny beni anlayan o kadar çok kişi varki..say say bitmez..
Senin doktorun yine iyiymiş..benimkisi 15 dakika ayırıyordu. :?Her şey güzel olacak...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: masum528Orjinal yazı sahibi: gülbenAh destiny beni anlayan o kadar çok kişi varki..say say bitmez..
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: halebaşlık açmıştım bende doktorum beni sinir etti diye..dediğin gibi saatine baktı durdu adam..bu da yetmezmiş gibi karısı aradı adamı ''hımm geç mi kalıyoruz tamam geliyorum şimdi''dedi
Orjinal yazı sahibi: destinyhaklısın sende de az çene yok hani anca bura paklar
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: masum528Orjinal yazı sahibi: gülbenAh destiny beni anlayan o kadar çok kişi varki..say say bitmez..
Yorum
Yorum