Duyuru

Collapse
No announcement yet.

muhabbet kuşum benim yüzümden öldü

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• muhabbet kuşum benim yüzümden öldü

o kadar üzgünüm ki bunları yazarken ağlıyorum sabahtan beri kimse anlayamaz beni kuş salondaymış salonda da sadece çok sönük bi ışık yanıyomuş kuş besleyenler bilir net göremezler karanlıkta ben de tuvalete girerken ışığı yaktım kuş ışığı görünce hemen(salon ve tuvalet karşı karşıya sayılır) geldi o sırada ben kapıyı kapatıyodum kuş birden kapının camına çarpmasıyla tak diye bi ses sonra bi cırlama korkunçtu anlatamam sonra babama şakadan kuş öldü heralde ddedimhalbuki başka odaya gittiğini sanıyodum sonra bi baktık mutfakta yerde kanlar içindde yavrum benim gagası kanıyodu ölmüşşş :cry: :cry: :cry: ne kadar kötü oldum anlatamam hala kötüyüm olay yaşanalı 5 saat oluyo ama gözümün önünde sonra çok üzüldük ailecek tabi çok zekiydi anlatamam size
    daha yavruydu ya alalı 3 ay anca oldu yeşil tatlı bişeydi dün kalemle oynarken bizze o kadar güzel kızıyodu ki kalemle yazarken elimizi ısırıyodu obırakın diye sonra hesap makinasına dokundurmuyodu kanadını çırpıyodu ellemeyelim diye kalemi bizden uzaklaştırıyodu sanki yavruma malum olmuş başına bi iş gelcekmişti şimdi ben salona gidemiyorum mutfağa gidemiyorum aklıma gelip duruyo ben kapıyı kapamasaydım olmazdı ama görmedim ki aniden hızlıca geldi offffffffffffffffffffffffffff ya offffffffffffffffffffff bu kadar zeki kuş olmaz ya görmeliydiniz kafesini kilitliyoduk kilide nasıl kızıyodu nasıl gagalıyodu senin yüzünden ben serbest kalamıyom diye elveda canım kuşum sonra götürdük gömdük ben de dua ettim canım yavruma :cry: :cry: acım çok büyük anlatamam size

başın sağ olsun. takdiri ilahi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sev_beni
      başın sağ olsun. takdiri ilahi
      sağol ama ben dikkatli davransaydım böle olmazdı yavrum ihmal kurbanı :cry: :cry: :cry:

Yorum

Orta okuldayken benim de muhabbet kuşum ölmüştü..7 yıl yaşamıştı..Evet çok üzülüyor insan..Zaten sırf tekrar üzülmemek için bir daha kuş falan almadım..Ama bu kadar üzme kendini..Olacağı varmış..Üzülme bu kadar..
        Öyle bir düşe daldım bir baktım ki aa sahiden ben

Yorum

Orjinal yazı sahibi: MaLTtTt
          Orta okuldayken benim de muhabbet kuşum ölmüştü..7 yıl yaşamıştı..Evet çok üzülüyor insan..Zaten sırf tekrar üzülmemek için bir daha kuş falan almadım..Ama bu kadar üzme kendini..Olacağı varmış..Üzülme bu kadar..
          sağol seninlki uzunmuş bizimki 3ay anca ama neler sığmadı ki ya o 3 aya

Yorum

Küçükken hayvanlara aşırı bir sevgim vardı hala var ama o zaman başkaydı sanki..Ne bileyim en basitinden bir örnek vereyim: Bahçede bir güvercin ölmüş koşa koşa aşağı inip elime alıp ağlamıştım hiç unutmam..Çok hassas olduğu zamanlarda sanırım insanlar hayvanları daha çok seviyor..Bilmiyorum ama şimdi o kadar düşkünlüğüm yok hayvanlara..Seviyorum ama sankki şimdi herkes kadar seviyorum..Garip..

Başka bir muhabbet kuşu alırsın..Tamam yerini doldurmaz dersin ama yeni aldığın muhabbet kuşuna çok daha iyi bakarsın, ihmal etmezsin o zaman biraz üzüntün geçer ne dersin?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: MaLTtTt
              Küçükken hayvanlara aşırı bir sevgim vardı hala var ama o zaman başkaydı sanki..Ne bileyim en basitinden bir örnek vereyim: Bahçede bir güvercin ölmüş koşa koşa aşağı inip elime alıp ağlamıştım hiç unutmam..Çok hassas olduğu zamanlarda sanırım insanlar hayvanları daha çok seviyor..Bilmiyorum ama şimdi o kadar düşkünlüğüm yok hayvanlara..Seviyorum ama sankki şimdi herkes kadar seviyorum..Garip..

Başka bir muhabbet kuşu alırsın..Tamam yerini doldurmaz dersin ama yeni aldığın muhabbet kuşuna çok daha iyi bakarsın, ihmal etmezsin o zaman biraz üzüntün geçer ne dersin?
              bunu düşünüyorum ama onun yerini tutmaz ya anlatamam çok zekiydi :cry: :cry: :cry:

Yorum

insanları pek sevmemekle beraber hayvanları aşırı derecede severim. zaten mevcut bir kedimde var allah birbirimizden ayırmasın bizi öldüğünü düşünemiyorum çok üzülürdüm herhalde

Yorum

insanları pek sevmemekle beraber hayvanları aşırı derecede severim. zaten mevcut bir kedimde var allah birbirimizden ayırmasın bizi öldüğünü düşünemiyorum çok üzülürdüm herhalde
                  Kedilere aşırı düşkündüm ben ya..Off çevrem çok çekmişti küçükken benim bu huyumdan Ama gerçekten çok üzülüyor insan öldüğünde..Mesela benim kedim öldüğünde abartmıyorum 1 ay ağlamıştım..Belki çocukluığun verdiği hassaslık belki başka bir şey bilmiyorum ama çok üzülmüştüm..

Belki de hayvanlara eskisi kadar düşkün olmamam küçüklükten beri üzülmemek için geliştirdiğim bir savunma mekanizması kim bilir..

Ama buna rağmen bir köpek alıcam taktım kafaya Bi o kaldı beslemediğim çünkü :roll:

Yorum

çünkü hayvanlarda ikiyüzlülük yok sahtekarlık üçkağıtçılık yok hepsi masum ve bakıma muhtaç ah kuşum ah :cry: :cry:

Yorum

ben hayvanlar içinde en cok kedileri seviyorum, çünkü zeki olduklarını düşünüyorum diğer hayvanlarla kıyasladığımda . sanki beni anlıyor gibi. tabi diğer bir nedeni benim gibi sessiz, sakin, ve fazla hareketli olmaması

Yorum

ben hayvanlar içinde en cok kedileri seviyorum, çünkü zeki olduklarını düşünüyorum diğer hayvanlarla kıyasladığımda . sanki beni anlıyor gibi. tabi diğer bir nedeni benim gibi sessiz, sakin, ve fazla hareketli olmaması
                        ben hayvan ayrımı yapmam hepsini severimmmm insanlar gibi kötü değiller neyseler öleler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: destiny89
                          ben hayvan ayrımı yapmam hepsini severimmmm insanlar gibi kötü değiller neyseler öleler
                          ama illaki yapıyorsundur mesela bir fareyi, kuşunla bir tutabilirmisin

her hayvanın muhakkak üstlenmiş bir görevi vardır. bazıları direk insanlara yardımcı olmak için yaratılmıştır, at,eşşek, köpek gibi...

bazılarıda doğal düzenin devamı için vardır her ne kadar fare doğal düzen için gerekli ve luzumlu bir hayvansa da insan bakımından insana yakın yaratılmış bir hayvan değildir...

Yorum

Seni cok iyi anliyorum.
                            Ben de birkac yil once evladim gibi baktigim, herseyden cok sevdigim muhabbet kusumun yanlislikla ustune basmistim. Arkamda yerde oynadigini bilmiyordum. ellerimde agzindan kanlar gele gele olmustu. Nasil bir travmadir, nasil uzuntudur anlatamam. Evlat kaybetmis gibi oluyorsun. Ben de haftalarca aglamistim, cok etkilenmistim. Hala da derim, eger ben geri bir adim atmasaydim onun ustune basmayacaktim diye. Ne diyim, basin sagolsun. Onlar sorgusuz cennete gidiyorlar, benim tek avuntum bu.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: destiny89
                              ama illaki yapıyorsundur mesela bir fareyi, kuşunla bir tutabilirmisin

her hayvanın muhakkak üstlenmiş bir görevi vardır. bazıları direk insanlara yardımcı olmak için yaratılmıştır, at,eşşek, köpek gibi...

bazılarıda doğal düzenin devamı için vardır her ne kadar fare doğal düzen için gerekli ve luzumlu bir hayvansa da insan bakımından insana yakın yaratılmış bir hayvan değildir...
                              evet fareden çok korkarım ıyyy onu hesaba katmamıştım ama deneylerde işe yarıyolar ALLAH sonuçta her h ayvana bi görev vermiş dediğin gibi

Yorum

İşleniyor...
                              X