Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Moralim sıfırın altında, yardıma ihtiyacım var ...

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Moralim sıfırın altında, yardıma ihtiyacım var ...

Merhaba,

ben 20 yaşındayım ve problemim aniden oluşan yüz kızarması

ve böyle kötü bir özelliğim varken üni. okumaya çalışıyorum.

başımdan gecen kötü olayları anlatmak istiyorum.

mesela birisi benim hakkımda benim yanımda konusurken aniden yüzüm kızarıyor yada toplumun içinde dikkatler bana çevrilince ...

yada karsı cinsle sohbet esnasında vs. ( kafama en cok takılanda bu )

mesela örnek vereyim basımdan gecen bir olayı; okuldaydım sınav olacaktık, ben tek oturuyordum hoca bir kızı benim yanıma aldı ve kız oturunca benim yüzüm aniden kızarmaya başladı ve herkes bana gülmeye başladı.

sınav öncesi resmen çöktüm ve bos kağıt verdim hocaya, o olay aklıma geldikçe kötü oluyorum.

kesinlikle sosyal fobik bir insan değilim, her türlü sosyal ortama girerim ama içimde hep korku vardır acaba yüzüm kızarırsa diye..

ağır bir yük kaldırınca, sinirlenince,alkol alıncada yüzüm kızarıyor ve bunu birisine anlattığımda söyle demişti; senin yüzün kızarmaya müsait takma kafana ...

Sizlerin tavsiyelerine ihtiyacım var.
    Teşekkür ederim...

bir hstalık yada bir şeyin yan etkisi olabilirmi doktora gittinmi hiç
    Hayatta yapabileceğiniz en büyük hata,
    sürekli bir hata daha yapacağımız KORKUSUDUR!

Hayat budur.Onu hissedin , onu yaşayın ve ondan hoşnut kalın .

Yorum

Orjinal yazı sahibi: serena View Post
      bir hstalık yada bir şeyin yan etkisi olabilirmi doktora gittinmi hiç

hayır doktora hiç gitmedim.

ama babam söyle söylemişti; bende aynı senin gibiydim o yaşlarda.

ne olacak bilmiyorum...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: RecepSolar
        Alerjin vardır. Hassas bir cildin var demekki. Bir ara devlet hastanelerinden randevu al bir psikiyatra git benim aninden yüzüm kızarıyor bu alerjiyi nasıl gideririm diye sorarsın. o hassas cildine alerji yapmaması için ilaç vb yazar geçer o zamanla.
        aynen öyle cildim çok hassas, mesela kolumu sımsıkı tut hemen kızarıyor.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: RecepSolar
          olur olur normaldir. kafaya takıcak bir şey yok. Ama sen bence dediğim gibi devlet hastanesinden bir randevu al psikiyatri servisinden bir beş -10 dakika görüş. Yüzümde alerji var çok çabuk kızarıyor ne yapalım siz ne dersiniz diye bir danış derim. Bu tür hassas cildlere onlar bakıyor. Adamlar tıp okumuş böyle konularda onların ihtisas alanına giriyor. Onlar hassas cildleri olan ve alerjisi olan kişiler için bir ilaç vb losyon krem tavsiye ediyorlar. Bir git derim. Olmadı cildiye uzmanlarına yönlendirirler seni. Ama ilk önce onlara bir danış derim.

Kendine kendine cildinin alerjikliği geçerde , birazcık daha uzun sürer.
          peki çok teşekkürler en yakın zamanda gideceğim doktora..

Yorum

arkdaslar yenı konu nasıl acılıo

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yardım_ View Post
              arkdaslar yenı konu nasıl acılıo

Konuyu nereye açmak istiyorsun forumun o bölümüne giriyorsun sol üstte yeni konu aç seçeneği var,görürsün zaten.
              Beni bir gün unutacaksan, bir gün bırakıp gideceksen, boşuna yorma derdi; boş yere mağaramdan çıkarma beni. Alışkanlıklarımı özellikle yalnızlığa alışkanlığımı kaybettirme boşuna. Tedirgin etme beni. Bu sefer geride bir şey bırakmadım. Tasımı tarağımı topladım geldim. Neyim var neyim yoksa ortaya döktüm. Beni bırakırsan sudan çıkmış balığa dönerim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tutunamayan_90 View Post
                Konuyu nereye açmak istiyorsun forumun o bölümüne giriyorsun sol üstte yeni konu aç seçeneği var,görürsün zaten.
                saol kardes acdım

Yorum

İşleniyor...
                X