Duyuru

Collapse
No announcement yet.

arkdaslar merhaba

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• yardım_
    adlı üyemiz arkdaslar merhaba konusunu başlattı

arkdaslar merhaba

arkdaslar daha once sonbahar4 adlı arkdasda yazmıs aynısını benım yuzum gozum basım çatlıoo yuzum patlıcak gıbı oluo doktorlar bısey bılmıo eger bu konuda bılgınız varsa sevınırım

• yardım_
    replied
    Bu kafadaki damar tikanikligi tomografide cikarmi

Leave a comment:

• yardım_
    replied
    Yuzum komple yanio patlicak gbi oluo bu arada dedigizden alinmam acaip kotu oluorum cizgi filmdeki gibi yuzum patlicak gibi oluo

Leave a comment:

• Guest's Avatar
    Guest replied
    Orjinal yazı sahibi: yardım_ View Post
    arkdaslar daha once sonbahar4 adlı arkdasda yazmıs aynısını benım yuzum gozum basım çatlıoo yuzum patlıcak gıbı oluo doktorlar bısey bılmıo eger bu konuda bılgınız varsa sevınırım
    Burda birşeyler yazıp daha'da hasta etmek istemem.. Kan basıncında bir bozukluk olabilir.Birde Kafa'n daki damarlarda tıkanıklık ....

BU yazdıklarımı sakın kendine kuruntu yapma...

Leave a comment:

• BeyZade
    replied
    Herkez yoluna cikmis bugun bosu bosunna ozel hastaneye gittim para tuzagi arkaslar yuzum yanio patlicak gibi oluoyokmu bu konu hakkinda bilgisi olan
    yüzünün bir tarafımı dediğin şekil oluyor ?

Leave a comment:

• yardım_
    replied
    Herkez yoluna cikmis bugun bosu bosunna ozel hastaneye gittim para tuzagi arkaslar yuzum yanio patlicak gibi oluoyokmu bu konu hakkinda bilgisi olan

Leave a comment:

• ismael
    replied
    doktorlar bısey bılmıo eger bu konuda bılgınız varsa sevınırım
    Doktorlar bilmiyor ama biz biliyoruz. Zaten 6 yıl neden okuyorlar ki ?. 2-3 hap yazmaktan başka ne yaptıkları var...

Leave a comment:

• esintili24
    replied
    gerçek bir çatlama var mı?

Leave a comment:

İşleniyor...
X