Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sokağa çıkınca bulantı ve kusma

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Sokağa çıkınca bulantı ve kusma

Yaklaşık 2 senedir bu sorunum var.Evde hiçbirşey yokken sokağa adımımı attığımda bulantılar kusmalar başlıyor.Hayatımdan bıktım artık bu sorun yüzünden.Rexağin ve remeron kullanıyorum önceleri bu ilaçlar işe yarıyordu sokağa çıksam bile bulantım olmuyordu ama son 1 haftadır bunlarda fayda etmez oldu.Ne zaman çıksam dışarı başlıyor bulantım.Otobüse filan binemez oldum.Hayır asosyal biri de değilim neden oluyor anlamış değilim.Ne yapmam gerekir bunu önlemek için.naneli şekerler bulantı ilaçlarıyla dolaşıyorum cebimde ama onlarda kar etmiyor.

Sf ve steresin bulantıya neden olduğunu biliyorum ama sosyal diyosan , okb kaynaklı olabilir , doktara gitmende yarar var bence..
    3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer verirsen 2 kuruşa seni satar.

When you lose small mind, you free your life..

Yorum

doktora gidiyorum aynı ilaçları yazıp yolluyor.ilaçlar fayda etmez oldu artık

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ruhsuz_birisi View Post
        doktora gidiyorum aynı ilaçları yazıp yolluyor.ilaçlar fayda etmez oldu artık
        Doktordan başka bir yer yok mu gidebileceğin...? Psikolog, terapist, kişisel gelişimci vb...
        Aynasıdır insan insanın. . !

Yorum

Yaklaşık 2 senedir bu sorunum var.Evde hiçbirşey yokken sokağa adımımı attığımda bulantılar kusmalar başlıyor.Hayatımdan bıktım artık bu sorun yüzünden.Rexağin ve remeron kullanıyorum önceleri bu ilaçlar işe yarıyordu sokağa çıksam bile bulantım olmuyordu ama son 1 haftadır bunlarda fayda etmez oldu.Ne zaman çıksam dışarı başlıyor bulantım.Otobüse filan binemez oldum.Hayır asosyal biri de değilim neden oluyor anlamış değilim.Ne yapmam gerekir bunu önlemek için.naneli şekerler bulantı ilaçlarıyla dolaşıyorum cebimde ama onlarda kar etmiyor.
          Başka bir psikiyatr'a git !

Ve durumu bütün detaylarıyla anlat.

Yorum

2 tane psikiyatr değiştirdim ancak fayda etmedi.Birkaç ilaç yazıp kullan gel diyorlar.Üstelik özele gidiyorum devlette ilgilenmezler diye ama nafile.Yani dışarıda yemek yemek filan kabus gibi oluyor.Her an isfitra edecekmiş gibi tedirgin oluyorum.Bıktım artık bu durumdan.

Yorum

Eskinden bende de vardı, zamanla geçiyor. Fakat geçtikten sonra başka sorunlar ortaya çıkıyor. Şimdiden önlemini almalısın.
              Toplumun içinde erimiş olan birey.

Yorum

İşleniyor...
              X