Yaklaşık 2 senedir bu sorunum var.Evde hiçbirşey yokken sokağa adımımı attığımda bulantılar kusmalar başlıyor.Hayatımdan bıktım artık bu sorun yüzünden.Rexağin ve remeron kullanıyorum önceleri bu ilaçlar işe yarıyordu sokağa çıksam bile bulantım olmuyordu ama son 1 haftadır bunlarda fayda etmez oldu.Ne zaman çıksam dışarı başlıyor bulantım.Otobüse filan binemez oldum.Hayır asosyal biri de değilim neden oluyor anlamış değilim.Ne yapmam gerekir bunu önlemek için.naneli şekerler bulantı ilaçlarıyla dolaşıyorum cebimde ama onlarda kar etmiyor.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Sokağa çıkınca bulantı ve kusma
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: ruhsuz_birisi View PostYaklaşık 2 senedir bu sorunum var.Evde hiçbirşey yokken sokağa adımımı attığımda bulantılar kusmalar başlıyor.Hayatımdan bıktım artık bu sorun yüzünden.Rexağin ve remeron kullanıyorum önceleri bu ilaçlar işe yarıyordu sokağa çıksam bile bulantım olmuyordu ama son 1 haftadır bunlarda fayda etmez oldu.Ne zaman çıksam dışarı başlıyor bulantım.Otobüse filan binemez oldum.Hayır asosyal biri de değilim neden oluyor anlamış değilim.Ne yapmam gerekir bunu önlemek için.naneli şekerler bulantı ilaçlarıyla dolaşıyorum cebimde ama onlarda kar etmiyor.
Ve durumu bütün detaylarıyla anlat.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ruhsuz_birisi View PostYaklaşık 2 senedir bu sorunum var.Evde hiçbirşey yokken sokağa adımımı attığımda bulantılar kusmalar başlıyor.Hayatımdan bıktım artık bu sorun yüzünden.Rexağin ve remeron kullanıyorum önceleri bu ilaçlar işe yarıyordu sokağa çıksam bile bulantım olmuyordu ama son 1 haftadır bunlarda fayda etmez oldu.Ne zaman çıksam dışarı başlıyor bulantım.Otobüse filan binemez oldum.Hayır asosyal biri de değilim neden oluyor anlamış değilim.Ne yapmam gerekir bunu önlemek için.naneli şekerler bulantı ilaçlarıyla dolaşıyorum cebimde ama onlarda kar etmiyor.Toplumun içinde erimiş olan birey.
Yorum
Yorum