bu saatte bu konuyu actigima gore UYKUSUZLUKtur bence
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
ask sence nedir?
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: zöhre yıldızı View Postbu saatte bu konuyu actigima gore UYKUSUZLUKtur benceAşk başlamadan güzel,
Kalplerde heyecan
Bakışlarda korku olduğu zaman güzel...
Birbirimize sezdirmemek için çırpınış,
Başkaları görmesin diye çabalayış,
Gözlerim gözlerinin mavisine değdiği zaman...
Aşk başlamadan güzel....
-
aşk bir zaman çok duygu yoğunluğudur bir ilişkide yalnıca aşk yetmez sevgi güven sadakat gibi duygularda aranmalı daha bir çok şey aşk tek başına hiç bir şeye yetmezHayatta yapabileceğiniz en büyük hata,
sürekli bir hata daha yapacağımız KORKUSUDUR!
Hayat budur.Onu hissedin , onu yaşayın ve ondan hoşnut kalın .
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: serena View Postaşk bir zaman çok duygu yoğunluğudur bir ilişkide yalnıca aşk yetmez sevgi güven sadakat gibi duygularda aranmalı daha bir çok şey aşk tek başına hiç bir şeye yetmezAşk başlamadan güzel,
Kalplerde heyecan
Bakışlarda korku olduğu zaman güzel...
Birbirimize sezdirmemek için çırpınış,
Başkaları görmesin diye çabalayış,
Gözlerim gözlerinin mavisine değdiği zaman...
Aşk başlamadan güzel....
Yorum
-
[QUOTE=bayraktar89;359409]zaten aşk dediğin zaman bunların hepsini kapsıyo.aşk tek başına yetr.tabi gercek manadaki aşksa[/QUOTE
ister gerçek ister diğil bu saydığım şeyler olmazsa o ilişki uzun olmaz gerçek aşkda da bu duygular olmadan olmazHayatta yapabileceğiniz en büyük hata,
sürekli bir hata daha yapacağımız KORKUSUDUR!
Hayat budur.Onu hissedin , onu yaşayın ve ondan hoşnut kalın .
Yorum
-
''Leyla haber göndermiş söyleyin mecnuna beni seviyorsa kolunu kessin göndersin.Mecnun tam kolunu kesecekken vazgeçmiş ve söyleyin Leylaya bende verilecek kol yok.Leyla çok üzülmüş.Mecnun demişki ben bu kolu nasıl keseyim,bu kol benim degil leylanın kolu.Aşk yok olmaktır.Sevgilide kaybolmaktır.Geçen sene çok kibirliydim ama bu sene mükemmelim...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ismael View PostAşk bilinmezliktir.
Ne zaman ki bilmeye başlarsın.
O zaman biter...Gözlerinin icine baska hayal girmesin:105:
Yorum
-
Vücudumuzun salgıladığı feronom maddesinin aşık olduğumuzda gösterdiğimiz -veya benim gösterdiğim - dengesizlik vs durumların açıklayıcısı aslında bu yüzden aşk nedir diye sorulunca feronom gibi hormonların yarattığı bi şey denilebilir ama tabii bu bilimsel açıklaması, daha duygusal halini ben şairlere bırakmayı tercih ederim sanırım çünkü bende açıklayamıyorum''People who don't know me think I'm quiet, people who do wish I was.''
Yorum
Yorum