Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Doktora gitmem gerekir mi?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Doktora gitmem gerekir mi?

Size kendim hakkında biraz bilgi vericem tıbbi yardım alıp almama konusunda tereddütlerim war. 28 yaşında kariyerli bir mesleğim war,
    insanlar güvenmiyorum , herkesin bana zarar vermeyi istediğini , planlar yaptığını düşünüyorum, kendimin çok zeki olduğunu ve olayları
    önceden kestirebildiğimi düşünüyorum. Her ihtimali hesaplayıp ona göre hamle yapıyorum. Hiç arkadaşım yok , sosyal bir meslek yapmama rağmen
    hiç arkadaşım yok. Herşeyi ayrıntısıyla düşünüyorum bu beni çok yıpratıyor. Kimsenin yardımını istemiyorum, herşeyin üstesinden gelebileceğimi, birinin
    bana yardım ettiğinde benden karşılık beklediğini, sevdiğim kişinin seni seviyorum dediğinde ya da başka şeyler söylediğinde yalan söylediğini, insanların beni maddi olarak kullanmaya çalıştıklarını, sevdiğim kişinin beni aldattığını ve onu sürekli kafamda yarattığım senaryolarla suçluyorum. Sürekli Hayaller kurup onlara inanıyorum karşımdaki insanlara da böyle olduğunu ikna etmeye çalışıyorum. herzaman kendimin haklı olduğunu, hatasız olduğumu başkalarımın hata yaptığı ama hatalarını kabul etmediklerini düşünüyorum. Arkadaşlarım bir bir uzaklaştılar , gerekte duymuyorum kimseye çünkü çıkarları olduğu için benimle görüştüklerini biliyorum. Ailemle hiçbir şeyimi paylaşmıyorum bana zarar vereceklerini düşünüyorum. İş yaşantımda sıkıntım yok ancak özel hayatım çok kötü, verdiğim kararların ardında duramıyorum, bi söylediğimi ertesi gün unutuyorum, kafamda kurduğum düşünceler yüzünden karşımdaki insana ağır laflar söylüyorum sonra hiç bişey olmamış gibi yine onunla konuşuyorum. Geçen gün hastaneye gittim kendimi çok zorlayarak sıra numarası aldım, baktımki doktorun muayene odasının üstünde içeri girecek hastaların isimleri sırayla yazılmış, orda benim adımın da yazacağını düşünüp, o an çevrendeki insanların benim adımı görüp bana zarar verebileceklerini düşünerek geri döndüm. Doktora gitmekten çekiniyorum, ne yapacağımı bilmiyorum. Çok bunalıyorum , çok kötü durumdayım. Doktorunda bana yardım edebileceğine inanmıyorum. Doktorların reprezant aracılığıyla gelen ilaçları hastaların durumuna bakmadan, her hastaya uygun gördüğünü düşünüyorum ve bu ilaçların bana zarar vereceğini düşünüyorum.

öncelikle aramıza hoşgeldiniz... sosyal içerikli ve kariyerli bi meslek... hımmm.. Avukat olmalısınız?
    Mutluluk;paylaşmaktır...

Yorum

Hoşgeldiniz, önce doktorların size yarım edeceğine inanın ve mutlaka tedavi olun , geçmiş olsun....
      GİDENE DUR DEMEM ....

Yorum

hm profilime bakım ilgi alanlarımı değerlendirerek avukat olabileceğimi mi kestirdiniz

Yorum

Orjinal yazı sahibi: octavıus View Post
          hm profilime bakım ilgi alanlarımı değerlendirerek avukat olabileceğimi mi kestirdiniz
          hayır, profiline bakmadım... sadece "kariyerli ve sosyal içerikli meslek" demenden öyle tahmin ettim)) Tutturamadım galiba?))
          Mutluluk;paylaşmaktır...

Yorum

Körü körüne bişeye neden inanıyım ben yaşadığım sıkıntıların bi kısmını paylaştım, benim durumunda olan kişiler nasıl tedbirler almış onu öğrenmek istedim yaşamlarını nasıl idame ettiriyorlar, doktor yardımı mı almak gerekiyor bunu sorguladım.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: POZİTİF View Post
              hayır, profiline bakmadım... sadece "kariyerli ve sosyal içerikli meslek" demenden öyle tahmin ettim)) Tutturamadım galiba?))
              Siz kariyer uzmanımısınız?

Yorum

Körü körüne bişeye neden inanıyım ben yaşadığım sıkıntıların bi kısmını paylaştım, benim durumunda olan kişiler nasıl tedbirler almış onu öğrenmek istedim yaşamlarını nasıl idame ettiriyorlar, doktor yardımı mı almak gerekiyor bunu sorguladım.
                evet dr yardımı alıyorlar kolay kolay atlatabileceğin veya konuşarak bir yere varacağın bi olay değil ciddi ciddi problemin var yani

Yorum

Siz kariyer uzmanımısınız?
                  yoo, öyle bir iddiam yok.. biz burada birbirimize takılırız... tamam, sorumu geri alıyorum.. sormamış kabul edin...
                  Mutluluk;paylaşmaktır...

Yorum

Yo doğru avukatım ben bildiniz. Doktora git diyorsunuz yani. Hm ciddi problemin war diyince alındım açıkçası.

Yorum

Yo doğru avukatım ben bildiniz. Doktora git diyorsunuz yani. Hm ciddi problemin war diyince alındım açıkçası.
                      alıncak bir şey yok aslında arkadaşım burdaki tüm arkadaşların problemleri var ve bu forum o yuzden var bazı şeyleri paylaşmak bazı şeyleri tartışmak yani ben açıkçası üzüldüm yani alındığınıza kismi olarak özür dilerim ozman

Yorum

bana cevap veriyorsanız eğer; ben size doktora git demedim... ciddi probleminiz var da demedim... sadece avukat mısınız diye sordum. onun dışında hiçbir şey demedim.. yukarı bakarsanız görürsünüz...
                        Mutluluk;paylaşmaktır...

Yorum

Doktora gitmem gerekir mi?
                          İllaki devlet kurumlarına gitmeniz gerektiği konusunda -maddi-manevi- takıntınız varsa evet; artık zamanı gelmiş de geçmiş bile... Bunun biraz ötesi .......
                          Bunun dışında özel kanallardan yürümek isterseniz; psikiyatri uzmanları da dahil olmak üzere pekçok seçeneğiniz de var... Psikolog, psikolojik danışman, EFT gibi yeni ve etkili yöntemlerin terapist ve öğreticileri, kişisel gelişimciler, hayat koçları... Hem bu kanalların, sizin çekindiğiniz ve bir kısmı gerçekten de doğru olan bazı sakıncılardan uzak olduğu da aşikar.
                          Aynasıdır insan insanın. . !

Yorum

İşleniyor...
                          X