merhaba arkaadaşlar, depresyon hastasıyım 2 gün önce bu siteyi keşfettim ve sürekli burdaki yorumları okuyorum acaba benim gibi varmı acaba onlarda benim gibimi deyip okuyup duruyorum bu beni dahada kötü yaparmı. okumak iyi derler ne buulursan saçmada olsa oku diyorlar acaba burdaki yorumları okumak hatamı. depresyonu tetiklermi?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
yorumları okudukça kötü olmaktan korkuyorum.olurmuyum sizce?
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: emada View Postmerhaba arkaadaşlar, depresyon hastasıyım 2 gün önce bu siteyi keşfettim ve sürekli burdaki yorumları okuyorum acaba benim gibi varmı acaba onlarda benim gibimi deyip okuyup duruyorum bu beni dahada kötü yaparmı. okumak iyi derler ne buulursan saçmada olsa oku diyorlar acaba burdaki yorumları okumak hatamı. depresyonu tetiklermi?
ne bulursan oku evet arkadaşım ne bulursan oku... bunu birde ben diyeyim dedim
Görünüşe aldanma çünkü görünüşte herkes insan...
Tavsiye konularım:
Mutlu olmak için...
Bir insanda dikkat ettiğiniz şeyler:
Sigmund Freud'dan Bikaç SÖZ
FACEBOOK SAYFAM
-
Orjinal yazı sahibi: emada View Postmerhaba arkaadaşlar, depresyon hastasıyım 2 gün önce bu siteyi keşfettim ve sürekli burdaki yorumları okuyorum acaba benim gibi varmı acaba onlarda benim gibimi deyip okuyup duruyorum bu beni dahada kötü yaparmı. okumak iyi derler ne buulursan saçmada olsa oku diyorlar acaba burdaki yorumları okumak hatamı. depresyonu tetiklermi?Aşk başlamadan güzel,
Kalplerde heyecan
Bakışlarda korku olduğu zaman güzel...
Birbirimize sezdirmemek için çırpınış,
Başkaları görmesin diye çabalayış,
Gözlerim gözlerinin mavisine değdiği zaman...
Aşk başlamadan güzel....
Yorum
-
2-3 aydır burdayım daha bişey olmadı sen boşuna elham yapıyosun yorum okumakdan bişey olmaz ama aynısı benim başıma gelcek gibi düşüncelere kapılmazsanHayatta yapabileceğiniz en büyük hata,
sürekli bir hata daha yapacağımız KORKUSUDUR!
Hayat budur.Onu hissedin , onu yaşayın ve ondan hoşnut kalın .
Yorum
-
yorumlari okumak seni endiselendirmesin.bazen kendini kotu hissedebilirsin ama genel ruh haline burada paylasimda bulunmak yorum yapmak iyi gelecektir.ilk olarak yalniz olmadigini goreceksin.sonra benzer sorunlarda insanlar neler yapiyor bunu goreceksin.artilarini eksilerini farkedecek ona gore davranacaksin.aramizda olmaya devam etGözlerinin icine baska hayal girmesin:105:
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: emada View Postewet haklısınız okumanın bi zararı yoktur. sizin neyiniz var ne gibi hastalığınızz var serena?Hayatta yapabileceğiniz en büyük hata,
sürekli bir hata daha yapacağımız KORKUSUDUR!
Hayat budur.Onu hissedin , onu yaşayın ve ondan hoşnut kalın .
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: emada View Postmerhaba arkaadaşlar, depresyon hastasıyım 2 gün önce bu siteyi keşfettim ve sürekli burdaki yorumları okuyorum acaba benim gibi varmı acaba onlarda benim gibimi deyip okuyup duruyorum bu beni dahada kötü yaparmı. okumak iyi derler ne buulursan saçmada olsa oku diyorlar acaba burdaki yorumları okumak hatamı. depresyonu tetiklermi?Toplumun içinde erimiş olan birey.
Yorum
Yorum