Duyuru

Collapse
No announcement yet.

yorumları okudukça kötü olmaktan korkuyorum.olurmuyum sizce?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• emada
    adlı üyemiz yorumları okudukça kötü olmaktan korkuyorum.olurmuyum sizce? konusunu başlattı

yorumları okudukça kötü olmaktan korkuyorum.olurmuyum sizce?

merhaba arkaadaşlar, depresyon hastasıyım 2 gün önce bu siteyi keşfettim ve sürekli burdaki yorumları okuyorum acaba benim gibi varmı acaba onlarda benim gibimi deyip okuyup duruyorum bu beni dahada kötü yaparmı. okumak iyi derler ne buulursan saçmada olsa oku diyorlar acaba burdaki yorumları okumak hatamı. depresyonu tetiklermi?

• ismael
    replied
    Burada ki yazılanların %95 i şahsi fikirler olduğu için, oku ama inanma

Leave a comment:

• basevu
    replied
    Orjinal yazı sahibi: emada View Post
    merhaba arkaadaşlar, depresyon hastasıyım 2 gün önce bu siteyi keşfettim ve sürekli burdaki yorumları okuyorum acaba benim gibi varmı acaba onlarda benim gibimi deyip okuyup duruyorum bu beni dahada kötü yaparmı. okumak iyi derler ne buulursan saçmada olsa oku diyorlar acaba burdaki yorumları okumak hatamı. depresyonu tetiklermi?
    Okuyorsan ve etkilenmiyorsan sorun var demektir. Hele ki depresyondaysan kötü etkilenmen gerek çünkü varolan yanlışların yıkılıp yeniden inşa edilmesi gerek. Dibe vurmadan çıkılmaz.

Leave a comment:

• emada
    replied
    1 sene oldu depresyon tanısı koydular hala yardım alıyorum ilç kullanıyorum. siz yardım alıyormusunuz?

Leave a comment:

• blue spirit
    replied
    bence aklında yeni ufuklar açma

Leave a comment:

• mavi deniz
    replied
    ewet haklısınız okumanın bi zararı yoktur. sizin neyiniz var ne gibi hastalığınızz var serena?
    benim hastalığım yok şükür bazen depresyon bunalım gibi şeyler bunun dışında gayet iyiyim sizin hastalığınız neler

Leave a comment:

• zöhre yıldızı
    replied
    yorumlari okumak seni endiselendirmesin.bazen kendini kotu hissedebilirsin ama genel ruh haline burada paylasimda bulunmak yorum yapmak iyi gelecektir.ilk olarak yalniz olmadigini goreceksin.sonra benzer sorunlarda insanlar neler yapiyor bunu goreceksin.artilarini eksilerini farkedecek ona gore davranacaksin.aramizda olmaya devam et

Leave a comment:

• emada
    replied
    ewet haklısınız okumanın bi zararı yoktur. sizin neyiniz var ne gibi hastalığınızz var serena?

Leave a comment:

• mavi deniz
    replied
    2-3 aydır burdayım daha bişey olmadı sen boşuna elham yapıyosun yorum okumakdan bişey olmaz ama aynısı benim başıma gelcek gibi düşüncelere kapılmazsan

Leave a comment:

• shondes
    replied
    1 seneye yakındır okuyorum bişey olmadı bakahaha bundan sonra olursa bilemem

Leave a comment:

• emada
    replied
    ama sürekli aklım burda 2 gündür sabaha kadar okusam okurum kafamın karışmasından korkuyorum.aklımın burda olması yorumlrı okumam doğrumu?

Leave a comment:

• bayraktar89
    replied
    burdaki yorumları okuman depresyonuna iyi gelecektir eminim.yanlız olmadığını hissedersin.bunu bir hastalık olarak kabul etmene yardımcı olacaktır.hem hastalığını daha iyi tanıyacaksın ..

Leave a comment:

• emada
    replied
    insallah tetiklemez.

Leave a comment:

• DorTPoisoN
    replied
    normalde tetiklemez diye düşünüyorum ama sen böyle bi korkun olduğu zaman tetikler.

ne bulursan oku evet arkadaşım ne bulursan oku... bunu birde ben diyeyim dedim

Leave a comment:

İşleniyor...
X