Duyuru

Collapse
No announcement yet.

geçmiş travmaları nasıl iyileştirilir?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• geçmiş travmaları nasıl iyileştirilir?

geçmiş travmalarım var nasıl iyi edilir?

düşünmeyerek kendine yeni bir ortam kurarak
    ilk olarak şehir dışı gezisi yap.iyi gelir.

Yorum

travmalar ne olduğuna göre değişir bazı şeyler bizim bütün hayatımız boyunca takip eder
      Hayatta yapabileceğiniz en büyük hata,
      sürekli bir hata daha yapacağımız KORKUSUDUR!

Hayat budur.Onu hissedin , onu yaşayın ve ondan hoşnut kalın .

Yorum

Kendine bir süre mühlet ver hiçbirşey düşünme vede bir ortam kur.mesela bir yazlığa git.yazlık al.olmuyorsa dediğim gibi şehir dışı seyaat.hiç olmuyorsa evde gevşe kendini salıp otur yat.şarkı aç hayal Et .)

Yorum

bu dedikleriniz iyi hoş da tatilde de aklına geliyo insanın ve tatilden dönünce daha kötü oluyorsun

Yorum

Travmaları kolay atlatacağınızı sanmıyorum. Onlarla yüzleşmelisiniz. Hayatımızın büyük bir çoğunu etkileyen bilmediğimiz travmalarımızdır. Bilinç altımızda gizlenmiş travmaları öğrenerek ve travmaların sebepleri üzerinde durarak atlatabilirsiniz. Bunun için rüyalarınızı takip edin. Size sizin bile farkında olmadığınız şeyler söyleyecektir.
            Toplumun içinde erimiş olan birey.

Yorum

benim durumum çok karışık ben de eskiden çok ezdiler dışladılar dalga geçtiler
              dalga geçilme fobisi travması var sosyal fobi okb depresyon heposini yaşadım zaman zaman da yoklar nasıl yüzleşebilirim bunlarla?
              Orjinal yazı sahibi: basevu View Post
              Travmaları kolay atlatacağınızı sanmıyorum. Onlarla yüzleşmelisiniz. Hayatımızın büyük bir çoğunu etkileyen bilmediğimiz travmalarımızdır. Bilinç altımızda gizlenmiş travmaları öğrenerek ve travmaların sebepleri üzerinde durarak atlatabilirsiniz. Bunun için rüyalarınızı takip edin. Size sizin bile farkında olmadığınız şeyler söyleyecektir.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kardelen12 View Post
                benim durumum çok karışık ben de eskiden çok ezdiler dışladılar dalga geçtiler
                dalga geçilme fobisi travması var sosyal fobi okb depresyon heposini yaşadım zaman zaman da yoklar nasıl yüzleşebilirim bunlarla?
                Bunlar senin bildiklerin daha fazlasını bilmiyorsundur. Bunlarla nasıl yüzleşebilirsin. Mesela seninle dalga geçilmiş insanların seninle dalga geçmeyeceğini düşün ve zaten geçmiyorlardır. Bunların farkına varman gerek. Rüyalarını 40 gün boyunca bir deftere yaz. Bunu bir psikiyatristten duymuştum bilmediğin sorunlarla yüzleşmeni sağlıyormuş ve sen yazarken farkında olmadan sorunlar çözülüyormuş.

Yorum

yahu bu bilmişlere de sinir oluyorum seninle dalga geçmiyorlar sen öyle sanıyorsundiye oğlum ben de kulak da var gözde var görüyorum duyuyorum gayet de geçtiler hem de tüm sınıfçak ağlattılar beni ben basit bi hasta değilim yıllarınnnn sorunlusuyum ama şizofren değilim rüya ne işime yarıcak ben rüya yorumcusu muyum? yazdım diyelim ne olacak soununda?b ilmediğim sorunum ne onu nasıl öğrenceğim
                  Bunlar senin bildiklerin daha fazlasını bilmiyorsundur. Bunlarla nasıl yüzleşebilirsin. Mesela seninle dalga geçilmiş insanların seninle dalga geçmeyeceğini düşün ve zaten geçmiyorlardır. Bunların farkına varman gerek. Rüyalarını 40 gün boyunca bir deftere yaz. Bunu bir psikiyatristten duymuştum bilmediğin sorunlarla yüzleşmeni sağlıyormuş ve sen yazarken farkında olmadan sorunlar çözülüyormuş.

Yorum

yahu bu bilmişlere de sinir oluyorum seninle dalga geçmiyorlar sen öyle sanıyorsundiye oğlum ben de kulak da var gözde var görüyorum duyuyorum gayet de geçtiler hem de tüm sınıfçak ağlattılar beni ben basit bi hasta değilim yıllarınnnn sorunlusuyum ama şizofren değilim rüya ne işime yarıcak ben rüya yorumcusu muyum? yazdım diyelim ne olacak soununda?b ilmediğim sorunum ne onu nasıl öğrenceğim
                    Bilmişlik yapmadım. Eskinden dalga geçmiş olabilirler fakat bundan sonra insanların seninle dalga geçecekleri anlamına gelmiyor. Ayrıca bu şekilde davranırsan insanları kendinden uzaklaştırırsın. Bu sadece öneriydi ister uygularsın ister uygulamazsın senin tercihin.

Yorum

benimle dalga geçiyorlar diyince genelde insanlar psikiyatrisler dahil sana öyle geliyor lafı artık beni çileden çıkardı da kamera koyup izletcem herkese de sonunda inancaklar önerin için saol ama nedenini bilmek istedim çok mu şey istedim?
                      Bilmişlik yapmadım. Eskinden dalga geçmiş olabilirler fakat bundan sonra insanların seninle dalga geçecekleri anlamına gelmiyor. Ayrıca bu şekilde davranırsan insanları kendinden uzaklaştırırsın. Bu sadece öneriydi ister uygularsın ister uygulamazsın senin tercihin.

Yorum

benimle dalga geçiyorlar diyince genelde insanlar psikiyatrisler dahil sana öyle geliyor lafı artık beni çileden çıkardı da kamera koyup izletcem herkese de sonunda inancaklar önerin için saol ama nedenini bilmek istedim çok mu şey istedim?
                        Rüyalar geçmişin izlerini taşıyormuş. Çok eskilerde kalan bir olayı sen farkında olmadan gündeme getiriyor mesela. Tabir olarak değil yani bilinç altında saklı olanları çıkarması açısında. Rüyalarını kimseye yorumlatmayacaksın sadece yazacaksın. Zaten yazdıkça sen de farkına varıyor muşsun. Ben doktorun yalancısıyım.

Yorum

ama kalktıktan yarım saat sonra unuturum ki hemen ben
                          Rüyalar geçmişin izlerini taşıyormuş. Çok eskilerde kalan bir olayı sen farkında olmadan gündeme getiriyor mesela. Tabir olarak değil yani bilinç altında saklı olanları çıkarması açısında. Rüyalarını kimseye yorumlatmayacaksın sadece yazacaksın. Zaten yazdıkça sen de farkına varıyor muşsun. Ben doktorun yalancısıyım.

Yorum

ama kalktıktan yarım saat sonra unuturum ki hemen ben
                            Uyanır uyanmaz yazman gerekiyormuş. Kahvaltı yapmadan önce yazın dedi.

Yorum

geçmiş travmalarım var nasıl iyi edilir?
                              Cevaplamadan önce, böyle bir soruyu sorarken; alacağın cevaplarla ilgili ne kadar samimi ve hazırlıklı olduğunu merak ediyorum ...
                              Mesela; nasıl bir cevap bekliyorsun ..? Akşam travmalarınla yatıp sabah uyandığında travmalardan arınmış olarak kalkacağın bir çözüm yolu mu bekliyorsun ?
                              Gelen cevapların hangisinin doğru olduğuna karar vereceksin?
                              Doğru olduğuna karar verdiğin bir çözümü uygulamak için ihtiyaç duyacağın maddi/manevi bağımsızlığa sahip misin?
                              Aslında dahası olabilir de ilk aklıma gelenler bunlar...
                              Aynasıdır insan insanın. . !

Yorum

İşleniyor...
                              X