Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Allak Bullak

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Allak Bullak

Kafam çok karışık. Galiba şizofren olduğum gerçeğiyle yüzleşiyorum. Kabullenmem çok zor ama kabullenmek zorundayım. Ciddi ciddi hayatımın son 6 ayını kendimi kısıtlayarak, büyük hatalar yaparak geçirdim. Şu an kendimi çok garip hissediyorum. Bir boşluktayım. Gerçek nedir diyorum? Gerçek olanı kim belirliyor? Ben kimim? Son 6 aydaki ben miyim yoksa öncesi mi? Gerçek herkesin gördüğü müdür? Bir şeyleri sadece benim görüyor olmam onun gerçek olmadığı anlamına mı gelir? Peki neden bu hastalığa yakalandım? Kafamda deli sorular.
    Sağa çektim bekliyorum.
    Toplumun içinde erimiş olan birey.

şimdi sana şöyle cevap verebilirim.bunu kendinde ekstra bir özellik olarak görmelisin.yani farklısın.kendini fight club filmindeki karakter gibi görebilirsin.öncelikle bu hastalığı kendi başına yenemezsin dert ortağı bulmalısın seni dinleyebilecek bir dert ortağı sonra doktora gidecek güç bulmalısın.hastalığın hakkında bilgi toplayıp nasıl tedavi olabileceğini araştırmalısın.hastaların yüzde seksen çözümünde EKT kullanıyor önce ilaç kullanımına başlamalısın sonra psikoterapi yapmalısın bunlardan sonuç alamazsan şok tedavisiyle aşabilirsin.
    öncelikle şu imza yazını değiştir.
    bende zor durumdayım emin olabilirsin ama dertlerini anlattıkça daha iyi olursunuz.
    bence şizofreni hastalık değil eğlencedir.bunu takıntı haline getirmek hastalıktır.
    Herşey ummadığın kadar güzel olacak.. sabret.

Yorum

imza yazını begendim bazen sağa çekmek en iyisidir.

Yorum

Şizofren olduğunu uzman bir onaylamdıysa, bildiğim kadarıyla şizofren kabul etmiyodu bu durumu..
        3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer verirsen 2 kuruşa seni satar.

When you lose small mind, you free your life..

Yorum

İşleniyor...
        X