Duyuru

Collapse
No announcement yet.

terkedilmek

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• terkedilmek

evet başlık tek kelimeyle olan bineti açıklıyor.
    ancak bir dipnot gerekli sanıyorum.
    herkesin hayatı boyunca başına en az bir kez gelmiştir sanıyorum, benim aynı kişi tarafından başıma üç kez geldi. yinede her seferinde zokayı yutmuş sazan gibi oltasında can verdim ve geri dönmesini istemiyorum artık.
    sevdiğim kişi tarafından terkedildim... nefes alıp verirken içimde kaktüsler varmış gibi hissediyorum :cry: şimdi suçlu veya neden aramadan onu unutmaya çalışmamım biraz zaman alacağını biliyorum,
    sizden isteyim bu zaman içinde bana ne gibi tavsiyeler verirsiniz.

<div align="center">her seciş&nbsp; bir vazgecistir, her vazgecis bir kaybedistir</div><br />

çok zor en başta kım ne derse desin

ama sonra bu üzüntüyle geçen günlerıne acıyorsun üzülüyorsun

suçlu taraf olarak kendını görme derim tabi inanıyorsan buna
    of
    neyse kelin ilacı olsa başına sürermış derlerya
    bunu derken bile ben kötü oldum bak eskıler aklıma gelince
    eskılerı aklına getrme bence
    of neyse kolay gele

Yorum

acını dağla...üsrüste...kendine acımadan dağla...ağlayabildiğin kadar ağla...taki kendini hatırlayana kadar....

kendime bunu niye yapıyorum diyene kadar....sonra geçiyo işte...

benimde başıma gelecek olan bu biliyorum...

belki 1hafta sonra belki 1ay sonra ama ogün gelecek ve arkamızı dönüp gidicez birbirimize...

ogün için kurduğum plan bu benim...

Yorum

seni o kadar iyi anlıyorum ki...olan sadece sana olur.üzül yıprat kendini çıldır şimdi ne yapıyo diye düşün onun hiç umrunda olmasın başkasının kollarında...arkadaşlarıyla gezip tozmada...yeni aşklara yelken açmada.kaç yaşındasın bilmiyorum ama ben 27 yaşımdayım ve yirmili yaşlarımın en güzel günlerini bu saçma sapan şeylerle heba ettim..ne bu günler geri geliyor..ne de bizden eksilenler.dönüp gitmek çok zor biliyorum ben de aynı durumdayım ama bazen gerçekten herşeyi bırakıp gitmek gerek..

Yorum

ahh tüketiyor tüketiyor ama olacak
          <div align="center">her seciş&nbsp; bir vazgecistir, her vazgecis bir kaybedistir</div><br />

Yorum

başlığı okur okumaz içim acıdı.evet herkesin başına gelmiştir heralde.benim de geldi 1 ay önce.okadar kötü bir durumki anlatılmaz yaşanır.üstelik ben depresyonda olduğum için beni okadar etkilediki anlatamam.ben ne yaptım biliyormusunuz.haklı oluğum halde o kişiye tamam da sende haklısın dedim ve barıştık.sadece kendimi iyi hissetmek için barıştım.ama içimde öfke var.beni üzdüğü haksızlığa uğrattığı ve üstüne terkettiği için öfke doluyum.ama şu depresyonlu halimi düşünerek şu an bana ne iyi gelecekse onu yapmak istedim barıştım.ama içimizde eski heyecan yok.hele benim iiçimde soğukluk var,beni terkettiği anı hatırladıkça soğuyorum.haklı olsaydı da terketseydi üzülmezdim.her neyse.siz belki güçlüsünüzzdür ve dayanırsınız.şöyle yap böyle yap diyemeeyecğim.insanın içinden hiçbişey yapmak gelmiyor.üzülüyor ağlıyor sonuna kadar.ben sabahlara kadar ağladım.herşeye ağladım.sabah gözlerim şiş bi şekilde işe gittim.değer mi .değmez biliyorum ama gelde anlat kendine.
            <div>kimse anlamaz biliyorum;canımı yaksa da hayat g&uuml;l&uuml;yorum</div><br />

Yorum

Re: terkedilmek

Orjinal yazı sahibi: goddo
              evet başlık tek kelimeyle olan bineti açıklıyor.
              ancak bir dipnot gerekli sanıyorum.
              herkesin hayatı boyunca başına en az bir kez gelmiştir sanıyorum, benim aynı kişi tarafından başıma üç kez geldi. yinede her seferinde zokayı yutmuş sazan gibi oltasında can verdim ve geri dönmesini istemiyorum artık.
              sevdiğim kişi tarafından terkedildim... nefes alıp verirken içimde kaktüsler varmış gibi hissediyorum :cry: şimdi suçlu veya neden aramadan onu unutmaya çalışmamım biraz zaman alacağını biliyorum,
              sizden isteyim bu zaman içinde bana ne gibi tavsiyeler verirsiniz.
              ıssız adamı seyrettin mi?
              ordaki alper gibi terk etmek bence çok kötü...
              seviyosan sonuna kadar gidicen. ve hayatına öle sevgili seçicen
              yoksa 2 gün sonra ayrılan boşanan bi eş istemem ben...

Yorum

ilksenin tavsiyeleri gayet güzel eklemek gerekirse onu hatırlatacak ne varsa etrafında kaldırmalısın,gittiğiniz mekanlardan uzak durmalısın,ortak arkadaşlarınız varsa onlarla da mesafeli olman haberdar olma olasılğını en aza indirir ki bu da unutma sürecini hızlandırır..Kendine eni aktiviteler ve yeni hobiler edinmende kafanı dağıtmana ve düşüncelerini o noktada odaklaştırmaktan kurtarmana yardımcı olur..

umarım tavsiyeler işe yarar ve burda gülücüklerle yazdığın paylaşımlarına da şahit oluruz..inan unutursun..zaman herşeyin ilacı..yeter ki sabretmeyi ve beklemeyi öğren..bu süreçte kendini dağıtmak yerine dağıttıklarını topla,kendine gel..hayatın hala sürdüğünü ve her kışın bir bahara her gecenin de bir sabaha kavuştugunu sakın unutma..

selametle kal..
                Olmadığın insan olarak sevilmektense, olduğun insan olarak nefret edilmek iyidir.

Yorum

kapıları kapatmadıkça huzursuzluğun kaçınılmaz, ama tabi bu öyleöyle kolay değildir
                  durupdurduk yerde azalmaya yol almadıysanız,
                  birden bire de kapatamazsın kapılarını.. azala azala kayboluklaşır..
                  ne demiş bilge adam aşk tavlası demiş,, oyundan ibarettir demek istemiş.. hileye kaçma diye de eklemiş ardından.. içsel saf dışılık olmasın da,, demek istemiş yani..
                  boş vakitlerin de bol bol uyu..geçersin..

Yorum

vakti zamanında çok iğrenç bir şekilde terk edildim. ama güçsüzdüm tam da o sırada, işime yansıttım aile hayatıma yansıttım o acıyı odak noktası yaptım. elimde telefon kavgalar ettim ama nafile içimdeki o nefret geçmedi. birden aklım başıma geldi o zaman da vurdum kendimi dışarı, onunla alakalı olmayan yerlerde gezdim tozdum. ama depresif içinde aşk olan filmler, şarkılar, kitaplar hepsinden uzak durdum. şimdi aklıma geldikçe ne kadar aptal mışım keşke ben, çok önceden bitirseymişim diyorum. umarım geçer senin de acını yaşa ama sakın ailene ya da iş hayatına yansıtma.

Yorum

her şey daha güzel olacak

Yorum

İşleniyor...
                      X