Duyuru

Collapse
No announcement yet.

haketmediklerimiz..

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• haketmediklerimiz..

erkek arkadaşım tarafından defalarca acıtıldım,yıpratıldım,hiçe sayıldım..hiç bir suçum yokken haketmediğim halde hemde..neden bunca boyun eğdim neden sustum neden arkamı dönüp gitmek bu kadar zor geldi bana..onca aşşağlanmaya ve onca hakaretlere nasıl da boyun eğdim.bu kesinlikle aşk değil,bu başka bişey..bunca şeye katlanmak ve haketmediğim onca muameleye,zulme ses çıkarmamak.desteğinize ihtiyacım var.yeniden ona dönücem diye çok korkuyorum..lütfen bana yardım edin.gözlerimin ağlamaktan ışığı söndü.yolumu bulmama ihtiyacım var.

of of....kesin yolda benim yanımdan geçmişsindir bulaşmıştır sanada....söylüyorum beni geçmeyin diyorum ama geçiyosunuz işte...sana demiyorum cnm aynıyız senle...

kinci değilsin...birini kızdığında hemen affedebiliyosun vs. vs. ben böyle olduğuma yordum ama sen?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: gokche
      of of....kesin yolda benim yanımdan geçmişsindir bulaşmıştır sanada....söylüyorum beni geçmeyin diyorum ama geçiyosunuz işte...sana demiyorum cnm aynıyız senle...

kinci değilsin...birini kızdığında hemen affedebiliyosun vs. vs. ben böyle olduğuma yordum ama sen?
      ben galiba deliriyorum..çünkü onca hakareti yutupta susmak işte en acısı o..sadece susmakla da kalmıyorum..ne hata yaptıysam beni affet diye ayaklarına kapanıp ağlıyorum hem de hiç hatam yokken..ewet ben kesin deliriyorum

Yorum

hayır çok iyi niyetle yaklaşıyorsun...ama bak ben onca şeyi affettim affettiğim şeyleri duysan...oturup çığlık atarsın olduğun yerde hatta ooha diyerek.....

neoldu....ufacık bişeyden sinirlenip terketti beni yüzüğü çıkardı...şimdide arayıp duruyo ve ben napıyorum biliyomusun onunla görüşmeye devam ediyorum....

Yorum

off yaa..ben de seni çok iyi anlıyorum.bazen bunalıyo insan herşeyi bırakıp gitmek istiyo ama olmuyo.hakaret meselesine gelince emin ol kolay yenilir yutulur şeyler değil..çok mu gurursuzum ya da bu yaşadığım şey ne..kesinlikle aşk değil.aşk mutlu eder böyle yıpratmaz acıtmaz

Yorum

Re: haketmediklerimiz..

Orjinal yazı sahibi: nastya
            erkek arkadaşım tarafından defalarca acıtıldım,yıpratıldım,hiçe sayıldım..hiç bir suçum yokken haketmediğim halde hemde..neden bunca boyun eğdim neden sustum neden arkamı dönüp gitmek bu kadar zor geldi bana..onca aşşağlanmaya ve onca hakaretlere nasıl da boyun eğdim.bu kesinlikle aşk değil,bu başka bişey..bunca şeye katlanmak ve haketmediğim onca muameleye,zulme ses çıkarmamak.desteğinize ihtiyacım var.yeniden ona dönücem diye çok korkuyorum..lütfen bana yardım edin.gözlerimin ağlamaktan ışığı söndü.yolumu bulmama ihtiyacım var.
            seni çok ii anlıyorum en azından bu yaşadıklarının farkındasın.Ben 20 yıl çektim.bin kat daha beterini.Kendine yeni hedefler koy asla arkana bakma.Önünede bakma daima ileriye bak.Sen şanslısın erkek arkadaşın.Benimse 20 yıllık eşim ve korktum belki yapamayacağıma inandım.birde çocukların olması sakın üzülme hayat insanlara güzel fırsatlar çıkarıyor.Hayatta herşey gönlünce olsun.
            Eğer sen istersen o bir hayal değil.

Yorum

sadece hakaretmi küfür de oldu...sadece bana değil aileme abime anneme babama...ve bu yüzden kızıyorum diye...ailesiyle ters düştüm...ama benimki saf biri yani aslında içten içe çok iyi ve merhametliydi...düşünceliydi...sinirlendiğinde yada kıskançlık krizine girdiğinde böyle olurdu...

galiba oyüzden affediyorum...çok temiz ve iyi biridir...hatta harika bi aile babası olurdu ondan...saçma sapan şeylere kızıp hakaret etmese....küfür etmese tabi....hep söz verirdi...özür dilerdi üzülürdü..utanırdı yapmicam bidaha derdi yine yapardı sonra yine pişman olurdu....

yapı meselesi gururdan değil seninde elbet bi sebebin vardır...belki benim gibi içini biliyosundur onun...aslen çok gururluyumdur mesela...ama ona karşı böyle olamıyodum...kendini yıpratma...seni öyle iyi anlıyorumki

etrafımda mutlu mesut sevgilileri görünce bile imrenirdim...aklımdan geçerdi şuadam yanındaki kıza hiç küfür etmişmidir...yada etse kız benim gibi affedermiydi diye...

Yorum

Re: haketmediklerimiz..

Orjinal yazı sahibi: privatewoman
                Orjinal yazı sahibi: nastya
                seni çok ii anlıyorum en azından bu yaşadıklarının farkındasın.Ben 20 yıl çektim.bin kat daha beterini.Kendine yeni hedefler koy asla arkana bakma.Önünede bakma daima ileriye bak.Sen şanslısın erkek arkadaşın.Benimse 20 yıllık eşim ve korktum belki yapamayacağıma inandım.birde çocukların olması sakın üzülme hayat insanlara güzel fırsatlar çıkarıyor.Hayatta herşey gönlünce olsun.
                inanın kendi derdimi unuttum sizinkini dinleyince..umarım yeni ufuklar açmak için önünüze çok geç değildir

Yorum

Orjinal yazı sahibi: gokche
                  sadece hakaretmi küfür de oldu...sadece bana değil aileme abime anneme babama...ve bu yüzden kızıyorum diye...ailesiyle ters düştüm...ama benimki saf biri yani aslında içten içe çok iyi ve merhametliydi...düşünceliydi...sinirlendiğinde yada kıskançlık krizine girdiğinde böyle olurdu...

galiba oyüzden affediyorum...çok temiz ve iyi biridir...hatta harika bi aile babası olurdu ondan...saçma sapan şeylere kızıp hakaret etmese....küfür etmese tabi....hep söz verirdi...özür dilerdi üzülürdü..utanırdı yapmicam bidaha derdi yine yapardı sonra yine pişman olurdu....

yapı meselesi gururdan değil seninde elbet bi sebebin vardır...belki benim gibi içini biliyosundur onun...aslen çok gururluyumdur mesela...ama ona karşı böyle olamıyodum...kendini yıpratma...seni öyle iyi anlıyorumki

etrafımda mutlu mesut sevgilileri görünce bile imrenirdim...aklımdan geçerdi şuadam yanındaki kıza hiç küfür etmişmidir...yada etse kız benim gibi affedermiydi diye...
                  küfür çok kötü yaaa...nefret ediyorum küfürden.kimse kimseye küfretmesin..ne var ki insan gibi anlaşarak anlayarak yaşasak..ne gerek war böyle incitici yıpratıcı olmaya...daha da kötüsü ya ben onu yarın ararsam..ne yapıcam ya

Yorum

nişanı attığına pişman olmuş suratıma tükürsen haklısın diyecek lafım yok diyo...

ama ailesinede benimle görüştüğümü söyleyemiyor...

msj atmış...

yangını söndürme sakın acı çekmeye hazır değilim yazmış...

vedalaşalım bitsin artık dedim bunları söylemiş...

2 haftadır ne kavga çıkarıyo ne hakaret ediyo...hatta okıskanç adam gitti başka biri geldi...iş icabı antalyaya gitmem gerekti...ggit açılırsın demişti bana gittim...hala inanamıyorum...

ama peki nolucak durum çıkmazda...

ailesi istemiyor...hemde haklıyım bide düşün yani...ve anladımki..okavgaların hepsi ailesi yüzünden çıkmış evde fitnemişler hep....anladım artık konuşulanlardan...

napiyim hiç bilmiyorum ...zor işte hatasını anladı ama 2senemiz boşyere böyle geçti...şimdide çıkmazdayız...olmasaydı nolurdu...imrendirseydik herkesi nolurdu sanki...

Yorum

gokche bence uzak durmaya çalışsan iyi olur..işin içinde aileler filan war..fitne fesat karışmış galiba birazda.bu işin içinde bi iş olabilir.yanlış bi adım atma aileni yıpratma bence.ya da hakikaten samimiyetine güveniyosan ailesiyle konuşsun gelsin yeniden yüzük takılsın..ailesinden gizlemesini hiç hoş karşılamadım ben

Yorum

istemiyorum demiş annesi...biri benim hakkımda yalan konuşmuş konuşan kadının ne mal olduğunu bildiği halde inanmış ona annesi...bildiği biriki şey var kadının onlarla ispatlamış laflarını işte..onlarda inanmışlar...

ondan önce çok seviyolardı beni...şöyle fitne var mesela evde bişey konuşuluyo iyi bile olsa nişanlım kötüden alıyodu...gelip kavga ediyodu falan işte...

ailesinden saklamasını yediremiyorum...koskocaman adam söyledim...kızdım nasıl erkeksin dedim...masaya yumruğunu vurupta ben bu kızı istiyorum diyemiyomusun diyorum durum bildiğin gibi değil...evden kovarlar diyo okonuda bizimkileri tanımıyosun diyo..elde avuçta yok napıcaz diyo...ailesi zengin biraz...özellikle annesi...ama çocuklarının üzerine hiçbişey yapmamış bugünleri düşünerekten...

yurtdışına gidelim diyo....bende istiyorum...ailem bişey demez benim karışmazlar....ama nasıl gidicem bilmiyorum...gidip onu aldırsam bunu yapabilirim ama nasıl gidicem gitmek sorun...

Yorum

yok o çok iyidir samimiyetine güveniyorum ama yediremiyorum...yurt dışına nasıl gidebilirim bilmiyorum...

Yorum

bazen olmadı mı olmuyo..senin başına geleni ben 2 yıl önce yaşadım..babası istemedi beni de..ısrar ettik uğraştık mücadele werdik..ama çok yıprandık..senden gidenler geri gelmiyo bi daha gökçe..o yüzden iyi düşün.benim 3 yılıma yazık oldu..sonrasında iyce psikolojim bozuldu..bak ne hale geldim.

Yorum

hımhımhııımm,, haketmediklerimiiiz
                              düşünmediklerimiz diyiveriyorum,
                              düşünmediklerimizi haketmiyoruz biz

Yorum

İşleniyor...
                              X