Duyuru

Collapse
No announcement yet.

haketmediklerimiz..

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

olmuyo işte insan bile bile gidiyo o yola..oda farkında oyüzden ayrıldı benden aslında...doktora gidicem diyorum sonra hayır diyorum...şimdi gel beraber gidelim bana diyo hayır diyorum...,,

acımı çekmek istiyorum acaba

Yorum

fazla yorma kafanı...sen yırtınsanda uğraşsanda sonuç itibariyle yaşanması gerekenler yaşanıyo..akışına bırak biraz..umarım yoluna girer herşey

Yorum

Orjinal yazı sahibi: gokche
        olmuyo işte insan bile bile gidiyo o yola..oda farkında oyüzden ayrıldı benden aslında...doktora gidicem diyorum sonra hayır diyorum...şimdi gel beraber gidelim bana diyo hayır diyorum...,,

acımı çekmek istiyorum acaba
        Bende işin zor gökçe.Annesi seni istemiyorsa sadece evlenene kadar değil Ömür boyu kendini kabul ettirmeye çalışıcaksın.Üstelik ilerde annesi sizi ayırmaya bile kalkar bu tür olaylar çok sık yaşanıyor.

Nişanlında ailesine söz geçirebilen biri değil, söz geçirmeyi bırak barıştığını bile açıklıyamıyor.

Bence bu ilişkide boşu boşuna kendini yıpratırsın ve ilerde evlenirsen de pişman olacağını düşünüyorum, keşke zamanında ayrılsaymışın dersin..

Ben olsam ilişkiyi bitirirdim..biraz irade kızlar..biraz gurur.

Yorum

bi evlenebilsek gücümüz olsa zaten başka şehirde otururuz....o yurt dışına gidelim kimseyi görmeyelim diyo ama nasıl giderim bilmiyorum hangimiz önce gidersek diğerini aldırır diye konuştuk ama nasıl

Yorum

gokche bi yazında 1çalışsa alacağı 1000 tl" gibi bir şey yazmıştın sanırım..Madem mücadele etmeyi düşünüyorsunuz o halde bulsun o maaşta bir iş, sen de çalış iyi bir geliriniz olur ve evlenirsiniz..Fedakarlık yapmayı kafanıza koymuşsanız önünüzde alternatifler var..
            Öyle bir düşe daldım bir baktım ki aa sahiden ben

Yorum

bi evlenebilsek gücümüz olsa zaten başka şehirde otururuz....o yurt dışına gidelim kimseyi görmeyelim diyo ama nasıl giderim bilmiyorum hangimiz önce gidersek diğerini aldırır diye konuştuk ama nasıl
              Evet yurt dışı sizin için güzel bir çözüm olabilir.

Hakkınızda hayırlı ne ise o olsun.Hayırlı olacak ve siz mutlu olacaksanız evlenirsiniz umarım.

Yorum

Re: haketmediklerimiz..

Orjinal yazı sahibi: nastya
                Orjinal yazı sahibi: privatewoman
                erkek arkadaşım tarafından defalarca acıtıldım,yıpratıldım,hiçe sayıldım..hiç bir suçum yokken haketmediğim halde hemde..neden bunca boyun eğdim neden sustum neden arkamı dönüp gitmek bu kadar zor geldi bana..onca aşşağlanmaya ve onca hakaretlere nasıl da boyun eğdim.bu kesinlikle aşk değil,bu başka bişey..bunca şeye katlanmak ve haketmediğim onca muameleye,zulme ses çıkarmamak.desteğinize ihtiyacım var.yeniden ona dönücem diye çok korkuyorum..lütfen bana yardım edin.gözlerimin ağlamaktan ışığı söndü.yolumu bulmama ihtiyacım var.
                seni çok ii anlıyorum en azından bu yaşadıklarının farkındasın.Ben 20 yıl çektim.bin kat daha beterini.Kendine yeni hedefler koy asla arkana bakma.Önünede bakma daima ileriye bak.Sen şanslısın erkek arkadaşın.Benimse 20 yıllık eşim ve korktum belki yapamayacağıma inandım.birde çocukların olması sakın üzülme hayat insanlara güzel fırsatlar çıkarıyor.Hayatta herşey gönlünce olsun.
                inanın kendi derdimi unuttum sizinkini dinleyince..umarım yeni ufuklar açmak için önünüze çok geç değildir
                üzülme canım bende mutlu olacağım inanıyorum.Korkumla yüzleşeceğim.Bunu yapmazsam yaşamamın bile anlamı yok.
                Eğer sen istersen o bir hayal değil.

Yorum

bazen olmadı mı olmuyo..senin başına geleni ben 2 yıl önce yaşadım..babası istemedi beni de..ısrar ettik uğraştık mücadele werdik..ama çok yıprandık..senden gidenler geri gelmiyo bi daha gökçe..o yüzden iyi düşün.benim 3 yılıma yazık oldu..sonrasında iyce psikolojim bozuldu..bak ne hale geldim.
                  bak şimdi üzülme eğer çok ararsanda ileride istersende ağla,yıkıl,kahrol ama sakın arkana bakma.pişman olursun.En azından evlenmemişin ii taraflarıda vardır muhakkak.Ama eksiler fazlaysa doğru olanlarıda siliyor.benim yaptığım hatayı sen yapma.
                  Eğer sen istersen o bir hayal değil.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: gülben
                    Evet yurt dışı sizin için güzel bir çözüm olabilir.

Hakkınızda hayırlı ne ise o olsun.Hayırlı olacak ve siz mutlu olacaksanız evlenirsiniz umarım.
                    oluruz biz ailesi karışmıyoken çok mutluyduk hatta imrendirecek kadar....ama yurt dışına nasıl gidicem bilmiyorum nasıl olucak...amcam var ama vatandaşlığı olmadan aldırabiliyomu....yada kabul edermi....

tek yapıcak olsak yardımsız nasıl yapıcam netten araştırdım 30.000 euroluk sağlık sigortası falan diyolar...nasıl olucak bilmiyorum...

Yorum

Dilimde tüy bitmişti bu durumdaki eski kız arkadaşıma neyin doğru neyin yanlış olduğunu anlatırken. Ama yinede çözememiştim sorununu. O herşeye çalışan kafası buna basmamıştı. Yine o öküze gitmişti kendini kullandırmaya. Herif ülke dışına çıkmasaydı hala daha onlaydı eminim.

Gerçi bende anlayamıyorum sizin gibi kadınları. Derdiniz nedir ? Çokmu acizsiniz çokmu zayıfsınız ? Kendinize hiçmi saygınız yok ? Kendi gözünüzde değeriniz bu kadarmı ? Benimkisi "ben aşığım ona " diye katlanıyordu bu zavallılığa. O zamandan beri aşktan nefret ederim zaten.

Lütfen böyle olmayın. Kendinize değer verin. Kendiniz olarak değil herhangi bir insan olarak değer verin önce. Sizi seven, size değer veren insanları düşünün. Gerçi "herkesin bana prensesmişim gibi davranmasından bıktım" da diyebilirsiniz benim eski sevgilim gibi. Lütfen silkelenin ve kendinize gelin. Sizi üzen şeyleri hayatınızdan çıkarın. Bunlar gibi insan kılığında gezen hayvanlara prim vermeyin artık.

Yorum

İşleniyor...
                      X