dünya senin taaaaaaaaa uzaydan izlemek isterdim ama senden nefret ediyorum bir banamı verdin bu derdi yine eski arkadaşımla sohbetim mahvetti beni ya yeni dünya kurmaya çalışıyorum kendime eskilerle ugrasmaktan hatırlamaktan hatırlamıyorum zaten ama onlar beni buluyor :twisted: :twisted: :twisted:
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
dünya seni taaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
Collapse
X
-
Re: dünya seni taaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
Orjinal yazı sahibi: bydeaddünya senin taaaaaaaaa uzaydan izlemek isterdim ama senden nefret ediyorum bir banamı verdin ulan bu derdi yine eski arkadaşımla sohbetim mahvetti beni ya yeni dünya kurmaya çalışıyorum kendime eskilerle ugrasmaktan hatırlamaktan hatırlamıyorum zaten ama onlar beni buluyor :twisted: :twisted: :twisted:
-
:twisted: :twisted: :twisted:
Akşam olur penceremde
Güneş doğma odama yine
Karanlığa hap solmuşum
Ağıt yakar yalnızlık yine
Mutsuzluk sardı beni
Umutsuzluk hep peşimde
Aylar yıllara vuruyor
Sebebini çözmüş değilim
İstesemde gelmezsin
Sevsende sevmezsin
Yanlışı affetmezsin
sevdiğimi görmezsin
Parçalanırım,dağlanırım
Pişmanlığıma ağlanırım
Son bir defa yüreğinin
En kuytu köşesinde
Unutma ben varım...
beni niye buldun bu derdi vericek nedennnnnnnn nedennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nnnnnnnnnnnnnnnnn
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: grafiker_ozlmOrjinal yazı sahibi: bydeaddünya senin taaaaaaaaa uzaydan izlemek isterdim ama senden nefret ediyorum bir banamı verdin ulan bu derdi yine eski arkadaşımla sohbetim mahvetti beni ya yeni dünya kurmaya çalışıyorum kendime eskilerle ugrasmaktan hatırlamaktan hatırlamıyorum zaten ama onlar beni buluyor :twisted: :twisted: :twisted:
hıhıh evet eski bir arkadaşımla sohbet ettim face ekledim birşeyler anlatıyor bana beni eski ben sanıyor mutlu sanıyor oyle sohbet edıyor benle çogu seyı hatırlamıyrm bılmıyorkı baskalarıyla dalga gecerdım hep oda o dalga gectıklerım seylerden bahsetti benı kırdıgının farkında bıle olmadan
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: bydeadOrjinal yazı sahibi: grafiker_ozlmOrjinal yazı sahibi: bydeaddünya senin taaaaaaaaa uzaydan izlemek isterdim ama senden nefret ediyorum bir banamı verdin ulan bu derdi yine eski arkadaşımla sohbetim mahvetti beni ya yeni dünya kurmaya çalışıyorum kendime eskilerle ugrasmaktan hatırlamaktan hatırlamıyorum zaten ama onlar beni buluyor :twisted: :twisted: :twisted:
hıhıh evet eski bir arkadaşımla sohbet ettim face ekledim birşeyler anlatıyor bana beni eski ben sanıyor mutlu sanıyor oyle sohbet edıyor benle çogu seyı hatırlamıyrm bılmıyorkı baskalarıyla dalga gecerdım hep oda o dalga gectıklerım seylerden bahsetti benı kırdıgının farkında bıle olmadan
Konuşma bence sanaldan kimseyle..
Bende facebooka üyeyim ve çok arkadaşımı buldum ama hiçkimseyle konuşmadım çünkü olumsuz etkileneceğimi biliyorum.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: privatewomansil engelle seni üzmelerine izin verme.
ya komşum anneme soyledım sen soyle ben yazım dıye yazıcak birşey bulamadım birde msn verdi bana nasıl silerim ayıp olur çok eski komşum kardeş gibi büyüdük.hatırlamıyrm ben ya hafızamımı kaybettım kişiliğimmi değişti noldu bana yainanın çok uzuluyorum bıktım artık vallahi bıktım ya bana noldu böyle nasıl değiştim bu kadar çözmek istiyorum çözdukçe dahada işin içinden cıkılmaz bir hale gırıyrm
napim bundan sonra nasıl devam edicem bu hayata ben
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: gülbenOrjinal yazı sahibi: bydeadOrjinal yazı sahibi: grafiker_ozlmOrjinal yazı sahibi: bydeaddünya senin taaaaaaaaa uzaydan izlemek isterdim ama senden nefret ediyorum bir banamı verdin ulan bu derdi yine eski arkadaşımla sohbetim mahvetti beni ya yeni dünya kurmaya çalışıyorum kendime eskilerle ugrasmaktan hatırlamaktan hatırlamıyorum zaten ama onlar beni buluyor :twisted: :twisted: :twisted:
Konuşma bence sanaldan kimseyle..
Bende facebooka üyeyim ve çok arkadaşımı buldum ama hiçkimseyle konuşmadım çünkü olumsuz etkileneceğimi biliyorum.
gülben çok üzülüyorum ya nasıl bir ceza bu nasıl söyleyin nasıl bir ceza aklıma doğuşun sarkısı geldi onu dinliyorum kafam o kadar karısıkki anlatsam anlatılmaz offf offf annemi çok seviyorum babamı kardeşimi kime naptım ben kime ne yaptım ağla gönul ağla
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: bydeadOrjinal yazı sahibi: privatewomansil engelle seni üzmelerine izin verme.
ya komşum anneme soyledım sen soyle ben yazım dıye yazıcak birşey bulamadım birde msn verdi bana nasıl silerim ayıp olur çok eski komşum kardeş gibi büyüdük.hatırlamıyrm ben ya hafızamımı kaybettım kişiliğimmi değişti noldu bana yainanın çok uzuluyorum bıktım artık vallahi bıktım ya bana noldu böyle nasıl değiştim bu kadar çözmek istiyorum çözdukçe dahada işin içinden cıkılmaz bir hale gırıyrm
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: gülbenBu arada çok hoşuma gitti yaaa..tam bu havadayım bir kaç gündür..
Bende..bende..dünya seni taaaaaaaaaa uzaydan izlemek istiyorum.. 8)
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: grafiker_ozlmOrjinal yazı sahibi: bydeadOrjinal yazı sahibi: privatewomansil engelle seni üzmelerine izin verme.
özlem benim yaşadığım sıkıntının 10 da birini yaşasaydın kendini camdan atardın bu hayatla gerçek hayatla ilgili bir sıkıntı değil bu ölmden bile acı bir durum bu bir facia gerçek bir facia gerçek bir ızdırap bu ölümden bile beter inan ölümden bile beter..
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: bydeadOrjinal yazı sahibi: gülbenBu arada çok hoşuma gitti yaaa..tam bu havadayım bir kaç gündür..
Bende..bende..dünya seni taaaaaaaaaa uzaydan izlemek istiyorum.. 8)Ve bende küçükken insanlarla çok dalga geçerdim ve isim takardım.Ama o zaman cahildik, çocuktuk..
Hepimizin geçmişinde rahatsızlık duyduğu olaylar var.Boşver bunları, kafana takma..bak en azından biz bütün suçu hastalığımıza atabiliriz.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: bydeadOrjinal yazı sahibi: grafiker_ozlmOrjinal yazı sahibi: bydeadOrjinal yazı sahibi: privatewomansil engelle seni üzmelerine izin verme.
özlem benim yaşadığım sıkıntının 10 da birini yaşasaydın kendini camdan atardın bu hayatla gerçek hayatla ilgili bir sıkıntı değil bu ölmden bile acı bir durum bu bir facia gerçek bir facia gerçek bir ızdırap bu ölümden bile beter inan ölümden bile beter..
Yorum
Yorum