evlendiğinizde çocuğunuza ne isim verdinizya da vereceksiniz?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
çocuğunuza ne isim vermek isterdiniz?
Collapse
X
-
Kız ismi olarak Gülsüm,erkek ismi olarak da Selim vermeyi düşünüyorum tabi o günleri görebilirsekBeni bir gün unutacaksan, bir gün bırakıp gideceksen, boşuna yorma derdi; boş yere mağaramdan çıkarma beni. Alışkanlıklarımı özellikle yalnızlığa alışkanlığımı kaybettirme boşuna. Tedirgin etme beni. Bu sefer geride bir şey bırakmadım. Tasımı tarağımı topladım geldim. Neyim var neyim yoksa ortaya döktüm. Beni bırakırsan sudan çıkmış balığa dönerim.
-
Kardelenim Allah nasip kısmet ederse..iyileşip doğurabilirsem yavrumun adı hazır) Ama büyüsü bozulur diye korkuyorum söylemeye..:RpS_rolleyes:
Bu arada nedense aklımdaki isim erkek.Aslında kız çocuklarını daha çok severim ama içimdeki his erkek diyor-)Başına gelen eziyetler artıyor değil mi...
Buğdayı başak olsun diye toprağa attılar,
Değirmende un olsun diye ezdiler,
Ekmek oldu dişleri ile ezdiler,
EZİL Kİ CAN OLASIN..CAN VERESİN...
Yorum
-
şuanda neyin var?Orjinal yazı sahibi: Gülben View PostKardelenim Allah nasip kısmet ederse..iyileşip doğurabilirsem yavrumun adı hazır) Ama büyüsü bozulur diye korkuyorum söylemeye..:RpS_rolleyes:
Bu arada nedense aklımdaki isim erkek.Aslında kız çocuklarını daha çok severim ama içimdeki his erkek diyor-)
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Gülben View PostKardelenim Allah nasip kısmet ederse..iyileşip doğurabilirsem yavrumun adı hazır) Ama büyüsü bozulur diye korkuyorum söylemeye..:RpS_rolleyes:
Bu arada nedense aklımdaki isim erkek.Aslında kız çocuklarını daha çok severim ama içimdeki his erkek diyor-)
Büyü mü? Sen yapma yahu GülbenBeni bir gün unutacaksan, bir gün bırakıp gideceksen, boşuna yorma derdi; boş yere mağaramdan çıkarma beni. Alışkanlıklarımı özellikle yalnızlığa alışkanlığımı kaybettirme boşuna. Tedirgin etme beni. Bu sefer geride bir şey bırakmadım. Tasımı tarağımı topladım geldim. Neyim var neyim yoksa ortaya döktüm. Beni bırakırsan sudan çıkmış balığa dönerim.
Yorum
-
Neden...ben buna inanıyorum.Hangi sevgilimi komşularıma, arkadaşlarıma ya da aileme anlattıysam O kişi ile evlenemedim.Fakat eşimden hiçkimseye bahsetmedim.Çevrem nişanlandığımı bile duymadan ben evlendim...:36:
Ben anlamam..çocuğumun ismini söylemiyorum...Bu da bir batıl inanç aslında.Var...var..benimde takınılarım.
Başına gelen eziyetler artıyor değil mi...
Buğdayı başak olsun diye toprağa attılar,
Değirmende un olsun diye ezdiler,
Ekmek oldu dişleri ile ezdiler,
EZİL Kİ CAN OLASIN..CAN VERESİN...
Yorum
-
nazar işte nazar değiyor ablacım sanagerçi ben de 23 yaşıma girdim hala abla mı demeliyim sana ben de yaşlandım ya(
Orjinal yazı sahibi: Gülben View PostNeden...ben buna inanıyorum.Hangi sevgilimi komşularıma, arkadaşlarıma ya da aileme anlattıysam O kişi ile evlenemedim.Fakat eşimden hiçkimseye bahsetmedim.Çevrem nişanlandığımı bile duymadan ben evlendim...:36:
Ben anlamam..çocuğumun ismini söylemiyorum...Bu da bir batıl inanç aslında.Var...var..benimde takınılarım.
Yorum
Yorum