Duyuru

Collapse
No announcement yet.

çocuğunuza ne isim vermek isterdiniz?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• çocuğunuza ne isim vermek isterdiniz?

evlendiğinizde çocuğunuza ne isim verdinizya da vereceksiniz?

Kız ismi olarak Gülsüm,erkek ismi olarak da Selim vermeyi düşünüyorum tabi o günleri görebilirsek
    Beni bir gün unutacaksan, bir gün bırakıp gideceksen, boşuna yorma derdi; boş yere mağaramdan çıkarma beni. Alışkanlıklarımı özellikle yalnızlığa alışkanlığımı kaybettirme boşuna. Tedirgin etme beni. Bu sefer geride bir şey bırakmadım. Tasımı tarağımı topladım geldim. Neyim var neyim yoksa ortaya döktüm. Beni bırakırsan sudan çıkmış balığa dönerim.

Yorum

OOOOOoooooo gecenin sorusu
      kerem ile aslı,
      leyla ile mecnun ,
      aliş ile hatırlayamadım onunkini
      ........

Yorum

Bu forumda sıradışı bi soru
        ''People who don't know me think I'm quiet, people who do wish I was.''

Yorum

Kardelenim Allah nasip kısmet ederse..iyileşip doğurabilirsem yavrumun adı hazır ) Ama büyüsü bozulur diye korkuyorum söylemeye..:RpS_rolleyes:

Bu arada nedense aklımdaki isim erkek.Aslında kız çocuklarını daha çok severim ama içimdeki his erkek diyor
          -)
          Başına gelen eziyetler artıyor değil mi...
          Buğdayı başak olsun diye toprağa attılar,
          Değirmende un olsun diye ezdiler,
          Ekmek oldu dişleri ile ezdiler,
          EZİL Kİ CAN OLASIN..CAN VERESİN...

Yorum

şuanda neyin var?
            Orjinal yazı sahibi: Gülben View Post
            Kardelenim Allah nasip kısmet ederse..iyileşip doğurabilirsem yavrumun adı hazır ) Ama büyüsü bozulur diye korkuyorum söylemeye..:RpS_rolleyes:

Bu arada nedense aklımdaki isim erkek.Aslında kız çocuklarını daha çok severim ama içimdeki his erkek diyor
            -)

Yorum

-)

Büyü mü? Sen yapma yahu Gülben
              Beni bir gün unutacaksan, bir gün bırakıp gideceksen, boşuna yorma derdi; boş yere mağaramdan çıkarma beni. Alışkanlıklarımı özellikle yalnızlığa alışkanlığımı kaybettirme boşuna. Tedirgin etme beni. Bu sefer geride bir şey bırakmadım. Tasımı tarağımı topladım geldim. Neyim var neyim yoksa ortaya döktüm. Beni bırakırsan sudan çıkmış balığa dönerim.

Yorum

nazar değmesinden korkuyor bence
                Orjinal yazı sahibi: Olric View Post
                Büyü mü? Sen yapma yahu Gülben

Yorum

Neden...ben buna inanıyorum.Hangi sevgilimi komşularıma, arkadaşlarıma ya da aileme anlattıysam O kişi ile evlenemedim.Fakat eşimden hiçkimseye bahsetmedim.Çevrem nişanlandığımı bile duymadan ben evlendim...:36:

Ben anlamam..çocuğumun ismini söylemiyorum... Bu da bir batıl inanç aslında.Var...var..benimde takınılarım
                  .
                  Başına gelen eziyetler artıyor değil mi...
                  Buğdayı başak olsun diye toprağa attılar,
                  Değirmende un olsun diye ezdiler,
                  Ekmek oldu dişleri ile ezdiler,
                  EZİL Kİ CAN OLASIN..CAN VERESİN...

Yorum

nazar işte nazar değiyor ablacım sana gerçi ben de 23 yaşıma girdim hala abla mı demeliyim sana ben de yaşlandım ya(
                    Neden...ben buna inanıyorum.Hangi sevgilimi komşularıma, arkadaşlarıma ya da aileme anlattıysam O kişi ile evlenemedim.Fakat eşimden hiçkimseye bahsetmedim.Çevrem nişanlandığımı bile duymadan ben evlendim...:36:

Ben anlamam..çocuğumun ismini söylemiyorum... Bu da bir batıl inanç aslında.Var...var..benimde takınılarım
                    .

Yorum

yavuz olabilir kız olrakda elif yada kardelen
                      Hayatta yapabileceğiniz en büyük hata,
                      sürekli bir hata daha yapacağımız KORKUSUDUR!

Hayat budur.Onu hissedin , onu yaşayın ve ondan hoşnut kalın .

Yorum

Kız olursa Lina

Erkek olursa Devrim:113:

Yorum

kız ismi elif erkek ismi efe
                          Bu toplumun çiğnenmeden işleyen tek bir kuralı var. Güçlü olan kazanır, zayıf olan kaybeder. Güçlü olan sevilir, zayıf olan dışlanır. Bu kadar basit işte...

Yorum

Erkek olursa, Kayra ya da Demhat. Kız olursa, Yaren ya da Dila.
                            Bakış açısı önemlidir.

Yorum

inşallah o günleri görürsem eğer erkek ismi = hafız , ahmet boran, yağız kız ismi = elif ....

Yorum

İşleniyor...
                              X