Duyuru

Collapse
No announcement yet.

1 iyi 1 kötü haber

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Orjinal yazı sahibi: "ahenk"
    ben mermaid çocuk bakıcısı zannediyordum,psikolog olmuş...evliliğinizde allah mesut etsin,
    abidin mayda başka isimle üye olmuş olabilir diyordum o da vefat etmiş taksiratını affeylesin
    Ben de seni hezeyanlarınla baş başa bırakıyorum, böyle gerçekten daha ahenklisin
    Olmadığın insan olarak sevilmektense, olduğun insan olarak nefret edilmek iyidir.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: alpha
      sizin adınıza çok sevindim ayrıca arkadaşı hatırlıyorum allah rahmet eylesin
      Amin..

Çok teşekkürler..
      Olmadığın insan olarak sevilmektense, olduğun insan olarak nefret edilmek iyidir.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cevizli sucuk
        evliliğiniz hayırlı olur inşallah..
        farkında olmadan atlamışım yorumunuzu, çok teşekkürler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sosyalfobik24
          hakılsın, bu site hakkında olumsuz eleştirileri bende yapıyorum, ama çok iyi arkadaşlar var burada...
          iyi arkadaşlıklar edindim, reele yayamasamda. güzel sohbetlerim oldu. site bana değişik bir vizyon sağladı, nasıl oldu tam emin olamasamda, değiştirdi beni. sosyalfobiden eser yok, takıntılarım enaz...
          Sizin adınıza çok sevindim gerçekten İnşallah daha nice baki dostluklar kazanıp tatlı sohbetler edersiniz.

Muhabbetle kalın, hayırlı geceler.

Yorum

vay be demekki burdan tanışılıp evlenilebiliyormuş....

Yorum

yalandır ben inanmadım

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dıskokralı View Post
                vay be demekki burdan tanışılıp evlenilebiliyormuş....
                kırk yıl düşünsem benim bile aklıma gelmezdi ama evet öyle olabiliyormuş... hiçbir şeye imkansız gözüyle bakılmamalı dünyada.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ozle_m_ermaid View Post
                  Selamun aleyküm sevgili arkadaşlar, hayırlı akşamlar.

Yeniler beni tanımaz. Ama eskiler iyi bilir.

Nerden esti, esti işte. Ya Hu, dedim; ben bir zamanlar psikoloji.gen.tr'ye üyeydim.
                  Hani en son da geçen sene öyle bir girmiştim.

Nerde saatlerimizi geçirdiğimiz o günler... Zaman ne çabuk akıp gidiyor...

Buraya ilk kayıt olduğum da henüz üniversite hazırlıktım.
                  Şimdi çiçeği burnunda psikolog oldum. Hatta uzmanlığa devam ediyorum.
                  Özel bir kurumda çocuk ve ailelerle çalışıyorum.

Hayatım güzel gidiyor, hamdolsun binlerce.
                  Güzel haberi paylaşmak isterim. Beni tanıyanlar muhakkak şaşıracaktır; bilen kişi sayısı bir elimin parmaklarını geçmez.

Ben 2008de üye olmuştum ilk. O zamanlar bu siteden biriyle tanışmıştım. O albatros adlı bir üyeydi.
                  Başta forum arkadaşlığıydı sonra arkadaşlık reele taşındı. Sonra aşk kapıyı çaldı derken, ikimiz de bakmışız ki leyla mecnun olmuşuz...

Velhasılı kelam, tam 4 yıldır birlikteyiz. Ve nasipse yakında evleniyoruz Allahın izniyle
                  Birgün böyle birşey vuku bulursa, kesinlikle bu siteye girip yazacağım demiştim.
                  Çünkü önce Allah sonra bu site sayesinde ben sevdiğim insanı tanımış oldum. İyi ki kayıt oldum diyorum hani
                  Tüm arkadaşlarımdan -beni tanıyan tanımayan herkesden- güzel dualar bekliyorum. İnşallah darısı başınıza, Rabbim çok daha güzel nimetlere eriştirsin sizleri...

Kötü habere gelince...

Bilmem daha önce paylaşan oldu mu... Abidin Mayda...
                  O da eski üyelerdendir... Eskiler pek severdi Abidin abimizi.

Abidin abi birkaç ay önce trafik kazasında vefat etti...

Başımız sağolsun. Ailesine Allahdan sabır ve metanet diliyorum.
                  İnna lillahi ve inna ileyhi raciun...

Ruhu için dua ederseniz, çok iyi olur sevgili arkadaşlar.

Selametle kalın.

Özlem
                  İki şok birden yaşadım Allah rahmet eylesin çok sohbetlerimiz olmuştu abidin abiyle, çok iyi bir insandı mekanı cennet olur inşallah. Albatrosu hatırlıyorum anlatmıştın her ikiniz içinde hayırlı olur inşalah. Senin adına çok sevindim. Bu arada yiğenin oldu ama senin haberin yok
                  Hayat Dediğin, Allah İçin Değilse; Ne Çıkar Kainat Önünde Eğilse!...

Yorum

nerden bulursa bulsun dört yıl geçip çok mutluyum diyemez mutluyum der belki

Yorum

Bu da neyin nesi? Özlem ve evlenmek! Bu siteye birdahaki girişinde bu mesajı göreceksin Özlem. Beni arayacaksın ondan sonra. Tamam mı? Fazlasını buradan yazmayacağım.

Erdal.

Yorum

sizi tanımıyorum...ama olsun... bununla beraber; Allah daim ve hayırlı etsin inşallah ')...

Yorum

Çok şaşkınım, çok mutluyum. Tam hislerimi yansıtamadım; ama şu net ki, kardeşimi özledim... Hayatında yeni olan her şey hayırlı olsun canım. İnşaALLAH kısa zamanda iletişime geçebiliriz. Konuşmak istediğim öyle çok şey var ki... Hepsi de birbirinden önemli
                          sebeplervesonuçlar haladeğişebilir...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: islam_gunesi View Post
                            Çok şaşkınım, çok mutluyum. Tam hislerimi yansıtamadım; ama şu net ki, kardeşimi özledim... Hayatında yeni olan her şey hayırlı olsun canım. İnşaALLAH kısa zamanda iletişime geçebiliriz. Konuşmak istediğim öyle çok şey var ki... Hepsi de birbirinden önemli
                            kimle konuşuyosun )

Yorum

İşleniyor...
                            X