Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bi bakarsanız

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

  • #31
    Sen beni abinle tanistirabilirmisin.buyuk birinin benimle konustugundan haberi olsa iyi olur aslinda.sende nette dikkatli ol gercek bilgilerini verme kimseye.sakin kimseylede bulusim deme.ortalik kotu.

    Yorum


    • #32
      Bu mesajlarida teledondan yaziom.zor oluo.burdan konusabiliriz.sen sorunlsrini anlatabilirsin burdan.ben kesin okurum.

      Yorum


      • #33
        Bu son aylarda bende takinti oldu.herseyden korkmaya basladim.bir iki ay sonra duzelirim.neyse ben cikiyorum.sen gununu nasil geçirdin anlat bana.takintilarini dusunmemissindir ins.

        Yorum


        • #34
          Abim şefikle konuştuğumu gördü. Bu kim dedi. O şefik dedim kötü biri değil dedim. Kızmadı sadece bana tavsiyeler etti böyleleri cam açtıktan sonra sapıtır gibi şeyler söyledi. O bana güveniyo. Şefikle konuşmalarımıza bakmış senide anlatmıştım biraz o benim arkadaşım dedim. Söylemem bişey ifade etmiyo ki. Onların haberi olsa bile evde olduklarında konuşamam ki senle veya şefikle. O yüzden pek gerek görmüyorum. Hayır söylesem abime söylerim annemlere söylemem abimde bana güvenir zaten. Ben onunla dertleşiyorum benim abim sayılır derim bişey demez dikkatli ol der.

          Takıntılar devam ediyor. Çok huzursuzum sürekli titriyorum içimdeki sıkıntıyı böyle atabiliyorum. Bu yakında huy olacak bende. Yaa heryer kirli gibi geliyor öyle melet bişey ki bu hiç huzurum yok. Ama Allah'tan da bunu istemiştim. Kendime rahat vermek istemiyorum. İnsan rahat oldumu kıymet bilmiyor ben hemen şımarıyorum. Özele msj atsam olur mu
          Her şey değişecektir, doğaları budur. Bir gün başarılı, bir gün başarısız olacaksın; bir gün zirvede, bir gün dipte olacaksın. Ama içinde bir şey hep aynı kalacak ve o bir şey senin gerçekliğindir! (Osho)

          Yorum


          • #35
            Muhabettin iyisi kotusu olmaz.karisma sen.senin sorunun ne sole bakim.sanada yardim ederiz.sosyalfobikcik seni.
            Sosyal fobili insanları severim.simariklari sevmem ben.bide toplum içinde kahkaha ile gulenler yokmu sinir olurum.yurdumda varos insan dolu.iki ortam gordumu simariyorlar.neyse sosyalfobikcik ismini yasini memleketini yaz yani kunyeni yazda taniyalim

            Yorum


            • #36
              Tmm ozelede mesaj atabilirsin izin istemene gerek yok.takintilarindan nasil kurtarcaz seni.
              Heryeri kirli hissediyorsan kirli kalsin.bizim ev cok kirli mesela.kardesim ayakkabıyla girer eve.bisey olmaz.yeterki kalbiniz kirlenmesin.
              Sen benim keske gercek kiz kardeşim olsaydın.
              Ne guzel okula goturur getirirdim seni.hic yalniz bırakmazdim.
              Beni kizdirincada saclarini cekerdim

              Yorum


              • #37
                telefondan yaziyorum.ifade koyamiyorum.gulumseme ifadeleri koycaktim.
                Sen korkarsin simdi.hehehe
                Neyse konumuza gelelim.nerde kalmistik.
                Takintilarindan kurtulmak icin baska biseyler dusunmen lazim.gunluk falanda sakin tutma.yasadigin seyleri bidaha yasamanin anlami yok.neyse ben cikiyorum.sonra grsz
                Kib.

                Yorum

                İşleniyor...
                X