Duyuru

Collapse
No announcement yet.

izlediginizde unutamadıgınız filmlerrr neler arkadaşlarrr :)))

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• izlediginizde unutamadıgınız filmlerrr neler arkadaşlarrr :)))

ben bazı filmleri ve dizileri hiç unutamıyorum ve ya müziğini dinleyerek ya bişekilde izleyerek tekrar hüzünlenip ders cıkarıyorum. benimkiler şöyle...

sözün bittiği yer..........ağla ağla bi kalmıstım
    ıssız adam
    babam ve oğlum
    akıl oyunları....... bir şizofren profesör ve eşininbüyük mücadelesi gerçek hayattan alınmıstır
    elveda rumeli.. dizi olarak hiç unutamam herhalde
    büyü... cok korkmustum korkarım da
    ağır roman
    mutluluk....
    devlerin aşkı bir türkan şoray kadir inanır klasigii

aklıma bunlar geldi ççoook daha vardırda aklıma geldikçe yazarım ya sizlerin arkadaşşlarrr .... sizlerinkini de ögrenmek izlemek hayatımda farklı bir bakıs acıısı kazanmak isterim

ilk defa bir türk dizisinde agladım inanamıyorum bir film insanı bu kadar mı etkiler ya..her bölümü soluksuz izledim gerçi yasaklandı film ermeni meselesinden dolayı ama ben haal ara ara açıp izlerim bölümleri..müzikleri muhteşem ötesi zaten hele senaryo efsane böyle bir aşk zor bulunur...Yunus-Meryem..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Palyaco View Post

ilk defa bir türk dizisinde agladım inanamıyorum bir film insanı bu kadar mı etkiler ya..her bölümü soluksuz izledim gerçi yasaklandı film ermeni meselesinden dolayı ama ben haal ara ara açıp izlerim bölümleri..müzikleri muhteşem ötesi zaten hele senaryo efsane böyle bir aşk zor bulunur...Yunus-Meryem..
      arkadasm bu dizinin adı nedir eski bir dizi herhalde ilk defa gördüm

Yorum

Orjinal yazı sahibi: gizemhayrettin View Post
        arkadasm bu dizinin adı nedir eski bir dizi herhalde ilk defa gördüm
        eski evet show tv de çıkıyordu ismi Ayrılık

Yorum

eski evet show tv de çıkıyordu ismi Ayrılık
          sinema filmlerinden unutamadıgın varmııı bi düşün bakemmm

Yorum

cheers --> muhteşem bir diziydi komediydi ama duygusaldı da ama hiç bir yerde yok yani altyazılı olarak...başlarken çalan şarkısı da sözleriyle müziğiyle çok güzeldi.
            mary & max--> animasyon ama komedi değil, bence psikoloji forumundaki herkes izlemeli
            before sunrise--> aşkın en yalın dille anlatımı
            dönüş--> türkan şoray'ın en güzel filmlerinden, çocukluğumdan beri kaç kez iledim hepsinde ağlamışımdır, şimdi izlesem yine ağlarım
            lock,stock & two smoking barrels--> tarzı farklı ve çok güzel. yönetmen guy ritchie

Yorum

sinema filmlerinden unutamadıgın varmııı bi düşün bakemmm

My sasy girl vardı kız arkadaşımla izlemiştik nedense unutamam o filmi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: fincan View Post
                cheers --> muhteşem bir diziydi komediydi ama duygusaldı da ama hiç bir yerde yok yani altyazılı olarak...başlarken çalan şarkısı da sözleriyle müziğiyle çok güzeldi.
                mary & max--> animasyon ama komedi değil, bence psikoloji forumundaki herkes izlemeli
                before sunrise--> aşkın en yalın dille anlatımı
                dönüş--> türkan şoray'ın en güzel filmlerinden, çocukluğumdan beri kaç kez iledim hepsinde ağlamışımdır, şimdi izlesem yine ağlarım
                lock,stock & two smoking barrels--> tarzı farklı ve çok güzel. yönetmen guy ritchie
                dönüş benide coook etkilemişti ya hasretinle yandı gönlümün en güzel hali bence

Yorum

My sasy girl vardı kız arkadaşımla izlemiştik nedense unutamam o filmi
                  anısından olsa gerekkkk dedigim filmleride izle dicem ağlamaya hazırsaa

Yorum

dönüş benide coook etkilemişti ya hasretinle yandı gönlümün en güzel hali bence
                    aynen yazacaktım ben de uzatmiim demiştim o filmi düşününce bile fonda çalmaya başlıyor

Yorum

Orjinal yazı sahibi: fincan View Post
                      aynen yazacaktım ben de uzatmiim demiştim o filmi düşününce bile fonda çalmaya başlıyor
                      ayyy duygularım depreşti yine ama seviyorum bu duygu olayını yaa üzerime yapısmıs bikere dogdum dogalııı bide sözün bittigi yeri ve fonunu dinle tavsiye edermmm

Yorum

anısından olsa gerekkkk dedigim filmleride izle dicem ağlamaya hazırsaa
                        devlerin aşkını falan izlemiştim muhteşem laf yok

Yorum

devlerin aşkını falan izlemiştim muhteşem laf yok
                          o filmde en duygulandıgım sey türkan soray kendini kadir inanıra anlatırken affetmesi için biliyorum hatalıyım ama sen hic hata yapmadınmı dedi ve kadir inanır kıyamayıp türkannn deyip sarılıyo ya ona o bni bitiriooo

Yorum

hıım bitane daha aklıma geldi will smithin oglu chrstopher ile oynagı kendi hayatını anlatan UMUDUNU KAYBETME filmi. hatta ruh sinir hstlıkları hastanesiinde ders niteliginde izletiyorlar

Yorum

o filmde en duygulandıgım sey türkan soray kendini kadir inanıra anlatırken affetmesi için biliyorum hatalıyım ama sen hic hata yapmadınmı dedi ve kadir inanır kıyamayıp türkannn deyip sarılıyo ya ona o bni bitiriooo
                              ben en çok kadir inanır ın duvardaki yazıyı türkan şoraya gösterip ''sen bunu da okudun mu ben hergün okuyorum ve senden hergün biraz daha nefret ediyorum '' repligini unutamıyorum.

Yorum

İşleniyor...
                              X