Duyuru

Collapse
No announcement yet.

vücudumda duydugum agrılar kasılmalar

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• vücudumda duydugum agrılar kasılmalar

merhabalar arkadaslar vücudumda agrı ve kasılmalar oluyo biraz önce kalbim kasıldı ölcem zannettim bi an çok korkutucu ve rahatsızlık verici 2 3 seneden beri oluo bu kasılmalar son zamanlarda daha çok etkisini gösterdi doktorum risperdal consta ignesi verdi 50 mg baya bi işe yaradı diyebilirim çokta agır ilaçlar kullanıorum leponex 200 mg depakin 500 mg lamictal 100 mg ve citoles 20 mg alıorum.arkadaslar sizce bu kasılmalar hastalıktanmıdır ilaçların verdiği yan etkimidir sizden cvp bekliorum ii geceler....

Bu soruyu doktoruna sorman daha mantıklı. Prospektüse de bakabilirsin.

Panik atak var mı sende?

Yorum

Benzer durumları 15 senedir yaşıyorum.Vücudum bir tepki olarak kasılıyor.Sosyal ortamlarda daha da artıyor.Kas gevşetici ve antidepresan veriyorlar genelde ama ben bir süre sonra bıraktım.Şiddeti değişmekle beraber halen devam etmekte.Ancak bir süre sonra ağrı eşiğin yeniden düzenleniyor, tahammül etmeyi öğreniyorsun, vücudun savaşmaya çalışıyor.Ömürlük diye biliyorum bunu.Bunun adı belki "somatizm" belki romatizma, belki tamamı psikolojik.Tanı da koyulamıyor pek.Vücudum kaskatı kesiliyor ve boynumdan sırtıma, kollara kasılma yanma şeklinde ağrı iniyor.Terleyince biraz iyi hissediyorum ama 15 senedir ağrısız bir günüm olduğunu pek hatırlamıyorum.Yaş 30 bu arada.Geçmiş olsun.İlaçlarını kullanmadım ama ağır ilaçlar olmalı.Yeniden sağlam bir hekimle görüşmende fayda var.Çünkü bu sık rastlanan bir durum değil.Ağrı var, ağrı var.Herkesin bir tarafı ağrıyor ama bu ağrı bambaşka.İnsan iş yapamaz, aklını birşeye veremez hale geliyor.

Yorum

kasılmalar bende de oluyordu psikolojik bi şeymiş bu. bedenin seni rahatsız eden durumlara ( illa bi durum olması gerekmiyo bilinçaltında ne varsa artık o an) o şekilde tepki veriyomuş. sen bunu engelleyemiyosun o anda tabi ama psikolojik durumun düzelirse paralel olarak bu da düzelir. ben de öyle oldu.

Yorum

Bu kasılmaları anlık mı ? Yoksa devamlı mı ? Yaşıyorsunuz.. Ben ağrlıklı olarak vcudumun sağ yarısında bu yakınmaları yaşıyorum ve şddetli bi baş ağrısı snucu yüzümde uyusmayla bşladı artı dktrum yuzumde mm'lık bi dusukluk olduğunu srf pskolojik duruma bğlı olmaycğnı syluyor ama brşeyde bulamyrlar..sizn sikayetleriniz nasl bsladı ?bu yakınmaları yasayan arkadaşlarım bu soruya sizlerde dahilsinz.
          Her insan yok olmayı kabullenmek Var olamamayı da göze almak zorundadır...

Yorum

aynısı bendede var..kasılıyorum patlıcak gibi öluyor vücudum..yanma oluyo bazen cilt altında...

Yorum

İşleniyor...
            X